• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2021

19:48

PARTIZAN RAZOČARAO, JOVIĆ ODUŠEVIO! Crno-beli izbegli DEBAKL u Sloveniji!

Partizan

PARTIZAN RAZOČARAO, JOVIĆ ODUŠEVIO! Crno-beli izbegli DEBAKL u Sloveniji!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana remizirali su u prvoj utakmici na pripremama u Sloveniji protiv Mure 2:2 (0:2)

Kako je delovalo posle prvih 45 minuta, Aleksandar Stanojević i svi u Partizanu mogu da budu zadovoljni konačnim rezultatom posle prve utakmice na pripremama u Sloveniji. 

Mura je posle prvog poluvremena imala prednost od 2:0 i činilo se da crno-belima preti debakl nakon golova Bobičaneca i Horvata, ali je Partizan uspeo da se vrati u drugom delu igre i izvuče makar nerešeno. 

Foto: Starsportphoto

Prvibitno je Nemanja Jović u 60. minutu smanjio prednost rivala, da bi na pet minuta pre kraja štoper Mure poklonio loptu Nathu, a Izraelac je uposlio Jovića koji postavlja konačnih 2:2!

Za Partizan su u prvom poluvremenu igrali Popović, Miljković, Vujačić, Saničanin, Obradović, Šćekić, Jojić, Pavlović, Pantić, Lutovac i Štulić. Umesto Obradovića, koji je dobio nezgodan udarac u koleno, u finišu prvog dela šansu je dobio Urošević.

Foto: Starsportphoto

Stanojević je u drugom poluvremenu šansu dao golmanu Stevanoviću, Živkoviću, Ostojiću, Zdjelaru, Joviću i Baždaru, a jos su igrali i Natho, Smiljanić, kao i mladi Matija Đorđević i Nikola Terzić.
Crno-beli ce u Sloveniji odigrati još tri utakmice, protiv Kopra, Krakovije i Rostova.

Uskoro opširnije...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija