• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2021

16:30 >> 17:05

PETORICA NAPUSTILA PARTIZAN! OBRADOVIĆ počeo da PRECRTAVA!

Starsportphoto

Partizan

PETORICA NAPUSTILA PARTIZAN! OBRADOVIĆ počeo da PRECRTAVA!

Podeli vest

Dolaskom Željka Obradovića na klupu KK Partizan, počeo je novi projekat kluba, pa je bilo neminovno da se neki igrači već sada oproste od dresa crno-belih! Klub je postigao dogovor o prekidu saradnje sa Rašonom Tomasom, dok je Ognjenu Jaramazu, Džošu Perkinsu, Nikoli Jankoviću i Eriku Miki istekao ugovor.

I ptice na grani znaju da je prošle sezone Partizan imao jednu od najslabijih sezona u istoriji, pa nije čudo što neki igrači više nemaju mesta u klubu...

Prvi je napustio srpskog velikana Erik Mika (zaigraće verovatno za Burg) a za njim će i Amerikanac  Kendrik Perkins, koga takođe slavni košarkaški stručnjak ne želi da zadrži.

Foto: Starsportphoto

 

Takođe, KK Partizan NIS je postigao sporazum o prekidu saradnje sa Rašonom Tomasom, te je od danas i on slobodan igrač.

Nikoli Jankoviću je istekao ugovor i Partizan ne namerava da ga produži, a sledeće sezone ni Ognjen Jaramaz neće biti u crno-belom dresu. Obradović je već na svom predstavljanju rekao je teško da će uspeti da ga zadrže, pošto je on već postigao dogovor sa Bajernom...

Klub se zahvalio Rašonu, Ognjenu, Nikoli, Eriku i Džošu na svemu što su prikazali u crno-belom dresu i poželeo im puno sreće u nastavku karijere.

Ostaje da se vidi hoće li i ko još napustuti klub, a navijači su nestrpljivi da vide i ko će ga pojačati...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!
Tele Aviv neće stati

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!

Oslobađanje izraelskih talaca koje drže militanti Hamasa neće imati uticaja na planove Izraela u Gazi, rekao je novinar Sulejman Masvadeh, koji je u citirao anonimni „politički izvor" u izraelskoj vladi. Pišući na svom Ks nalogu, Masvade je citirao svoj izvor koji je izjavio da „za razliku od publikacija, Izrael ni pod kojim okolnostima neće pristati na kraj rata kao deo sporazuma o oslobađanju naših otetih".

05.05.2024

22:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija