• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2021

12:32 >> 17:16

PARTIZAN SE NE ŠALI! AVRAMOVIĆ na korak do CRNO-BELIH! Trku večitih za reprezentativca dobio Obradović!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN SE NE ŠALI! AVRAMOVIĆ na korak do CRNO-BELIH! Trku večitih za reprezentativca dobio Obradović!

Podeli vest

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da je Kevin Panter pojačao KK Partizan, Željko Obradović se nije tu zaustavio, već sprema nova iznenađenja za navijače crno-belih, koji su u euforiji još od kada je Žoc stigao u klub

Još detalji dele Aleksu Avramovića od dolaska u Partizan!

U beogradske crno- bele stiže 26-godišnji bek je dogovorio uslove saradnje sa srpskim klubom- saznaje Mozzart Sport

Foto: Starsportphoto

 

On je karijeru počeo u čačanskom Borcu, zatim je igrao u OKK Beogradu, opet Borcu, pa za Vareze. Zatinm je potpisao dvogodišnji ugovor sa Unikahom vredan 530.000 evra! Otišao je ubrzo u Estudijantes na pozajmicu, a onda i za stalni ugovor, ali je sada kada su ispali iz lige dobio čiste papire.

Pitala je i Crvena zvezda nedavno za njegove usluge, ali je po svemu sudeći – trku dobio Partizan!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 2 godine

Takav igrač je bio potreban Partizanu. To je igrač, koji pravi razliku. To se najbolje videlo na urakmici protiv Italije. Ko za takvog igrača plati više od 5.000 eura, mora ili u ludnicu ili u zatvor.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija