• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2021

14:09

BOMBA U PARTIZANU! DEFINITIVNO JE! Posle Pantera, Obradović doveo i Avramovića!

Starsportphoto

Partizan

BOMBA U PARTIZANU! DEFINITIVNO JE! Posle Pantera, Obradović doveo i Avramovića!

Podeli vest

Grobari su u transu! Posle Željka Obradovića i Kevina Pantera, u crno-beli tabor stigao je i reprezentativac Srbije, Aleksa Avramović! On je potpisao dvogodišnji ugovor sa srpskim velikanom

Kao što smo najvili danas, Partizan je dobio novo, veliko pojačanje! 

Aleksa Avramović je stigao u srpski klub i sada je već očigledno kakav posao obavlja Željko Obradović, koji je nedavno rekao da bi voleo da u timu ima što više dobrih, domaćih igrača! 

Avramović je profesionalnu karijeru počeo u čačanskom Borcu, zatim je igrao u OKK Beogradu, opet Borcu, pa se otisnuo u inostranstvo i potpisao za Vareze. Potom je otišao u Španiju i potpisao dvogodišnji ugovor sa Unikahom vredan 530.000 evra. Usledio je odlazak u Estudijantes, a pošto mu je poslednji klub ispao iz ACB lige dobio je čiste papire!

Foto: Starsportphoto

 

To je iskoristio Partizan, na čelu sa Željkom Obradovićem, koji je doveo reprezentativca Srbije u svoje redove! Strašan tim spremaju crno-beli, a ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti u najmanju ruku obećavajuća sezona srpskog velikana! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija