• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2021

18:16

AVRAMOVIĆ ODABRAO PARTIZAN SAMO ZBOG OBRADOVIĆA! Nigde neću više napredovati nego sa ŽELJKOM! /VIDEO/

Starsportphoto

Partizan

AVRAMOVIĆ ODABRAO PARTIZAN SAMO ZBOG OBRADOVIĆA! Nigde neću više napredovati nego sa ŽELJKOM! /VIDEO/

Podeli vest

Srpski reprezentativac Aleksa Avramović danas je promovisan kao novo pojačanje Partizana

Iako se šuškalo o interesovanju Crvene zvezde i Baskonije, Avramović se odlučio za crno-beli dres zbog Željka Obradovića. 

- Posle razgovora sa trenerom Željkom Obradovićem shvatio sam da nigde ne bih mogao više da napredujem kao u radu sa njim i projektu koji mi je predstavio. Stvarno sam mu duboko poverovao u to što mi je rekao, jer ima veliku energiju i entuzijazam. Nije mu puno trebalo da me ubedi da napravim pravi izbor - rekao je Avramović.

 

 

Sjajni plejmejker je prošle godine branio boje Estudijantesa, ali je njegov klub ispao iz lige te je on postao slobodan igrač. 

- Kada vas zovne najbolji trener Evrope i sveta, ne razmišlja se puno. On zna najviše košarke od svih ljudi koji su ikada radili na ovom prostoru Evrope. Mislim da ću stvarno napredovati na individualnom i taktičkom planu kroz rad sa njim i radujem se tome - dodao je Čačanin. 

Foto: Starsportphoto

Priželjkuje novajlija što veću podršku navijača. 

- Nadam se da će biti dosta navijača, pogotovo jer je prošla sezona bila drugačija. Bilo je teško igrati bez publike, treba ti ta dodatna energija koju daju navijači. Partizanovi navijači su svakako jedni od najboljih u Evropi i nadam se da će biti tu da nas bodre do svih naših ciljeva - podvlači Aleksa Avramović. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija