• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2021

16:00

NATHOVA PORUKA PRED START ŠAMPIONATA! Moramo da vratimo titulu!

Partizan

NATHOVA PORUKA PRED START ŠAMPIONATA! Moramo da vratimo titulu!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je da je uzbuđen zbog početka nove sezone.


Fudbaleri Partizana u subotu od 21 sat novu sezonu u Superligi počinju u Novom Sadu duelom protiv Proletera.


- Uzbuđeni smo, kao i svake godine. Moramo da vratimo titulu kući, uradićemo sve što je potrebno da bismo u tome uspeli. Ne zavisi sve od nas, ali moramo da damo svoj maksimum, da pokažemo da možemo da imamo isti pobednički niz kao prošle sezone. Neće biti lako, ali videli smo da možemo i verujemo u sebe - rekao je Natho, prenosi klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

 


- Prethodne dve sezone, već nakon 6-7 utakmica, imali smo zaostatak od šest bodova. Ne možemo dozvoliti da se to ponovi i ove godine. Moramo sve do derbija da osvajamo maksimalan broj bodova.

Osvrnuo se i na očekivanja publike po pitanju nadmetanja sa večitim rivalom.

- Svi očekuju pobedu u derbiju, ali i ta pobeda, kao i svaka druga, nosi tri boda. Derbi je, naravno, bitan zbog navijača, ali da bismo bili prvi, moramo pobeđivati i u malim utakmicama.

Foto: Starsportphoto

 



Izraelac je zadovoljan svojom prethodnom sezonom, ali mu lična statistika nije primarna.

- Smatram da je to bila dobra sezona za mene, ali ako ne uzmem trofej sa timom to mi ništa ne znači! Svi pamte trofeje. Možete dati 20-25 golova, ali klub je najbitniji - zaključio je Natho.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 2 godine

Ništa se ne mora, osim umreti jednog dana. Zato, ne izuvaj se pre vremena nego daj sve od sebe u svakom narednom meču pa kako bude.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija