• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2021

22:36 >> 22:51

PLES BRUTALNOG PARTIZANA I POTOP PROLETERA PO NEVREMENU! Stanojevićeva četa demonstrirala SILU! GOMEŠ EKSPLODIRAO!/VIDEO/

Starsportphoto

Partizan

PLES BRUTALNOG PARTIZANA I POTOP PROLETERA PO NEVREMENU! Stanojevićeva četa demonstrirala SILU! GOMEŠ EKSPLODIRAO!/VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su u prvom ovosezonskom meču u Superligi Srbije deklasirali Proleter u Novom Sadu 4:0, a sve golove su postigli za manje od pola sata!

Ako se po jutru dan poznaje, Partizan će ove sezone biti ozbiljan konkurent Crvenoj zvezdi za titulu šampiona! Rikardo Gomeš je ono što je nedostajalo mašineriji Aleksandra Stanojevića u minuloj trci za trofej! 

Povratnik u crno-beli tabor je rešio da pokaže Proleteru, koji je bolje ušao u meč, ko je favorit! Sjajni napadač je iz prve šanse na utakmici postigao efektan gol u 9. minutu na asistenciju Pantića, ali niko nije mogao ni da sluti da će to biti samo početak katastrofalne večeri za domaćina! 

Isti igrač je nakon samo četiri minuta poslao "bombu" iza leđa golmana Proletera i izmamio uzdahe gledalaca!Nemanja Jović je bio asistent, a Stanojević je već zadovoljno trljao ruke...

Foto: Starsportphoto

 


Igrao se 22. minut a na semaforu je pisalo 3:0! Stralac Slobodan Urošević! Ponovo je mladi Jović uposlio strelca! 

Ipak, nije se tu zaustavio Parni valjak! Miloš Jojić je u 28. minutu iz slobodnog udarca sa oko 20-ak metara, u svom stilu pocepao mrežu!

U drugom poluvremenu viđeno je malo fudbala! Očajni uslovi, natopljen teren i duge lopte, jer se po zemlji nije moglo! Mogao je Proleter preko Doneskog da smanji prenost, ali rezultat je ostao nepromenjen!

Foto: Starsportphoto

 

Kada se sve sabere, Aleksandar Stanojević ima mnogo razloga za zadovoljstvo! Posle mnogo vremena Crvena zvezda gleda u leđa Partizanu koji je rešen da je svrgne sa trona! Dugo je prvenstvo, ali obećavajuće!

 

 

PROLETER - PARTIZAN 0:4 (0:4)

 

Stadion: Karađorđe                   Sudija: Aleksandar Živković

Strelci: Rikardo 9,13, Urošević 22, Jojić 27

PROLETER (4-4-2): Petrić – Milošević, Marjanović, Joković, Bašanović – Jovanović, Kojić (od 46. Miladinović), Živojinović (od 46. Stojanović), Danoski – Ortiz, Kaluđerović (od 46. Mitrović). Trener: Branko Žigić.

PARTIZAN (4-2-3-1): Stojković – Miljković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić – Marković (od 60. Natho), Pantić, Jović (od 60. Holender) – Rikardo (od 60. Milovanović). Trener: Aleksandar Stanojević.

TOK MEČA:

86. minut - Kapiten Proletera i bivši igrač Partizana Branislav Jovanović je "požuteo"

83. minut: Postigao je Milovanović gol, prvi u dresu Partizana, ali nije imao sreće, nije priznat jer je Holender bio u ofsajdu

80. minut: Izašao je Ortiz, a ušao Mladenović.

Foto: Starsportphoto

 

74. minut: Dobra  akcija Proletera, Miladinović je natrčao na odbitak, jako šutirao sa 16 metara, ali su tri igrača Partizana bila u bloku...

73. minut- Napadači Proletera nisu uspeli da iskoriste lošu komunikaciju Partizanove odbrane...

72. minut: Promena i u Proleteru, izašao je Milošević, a ušao je Janković!

Foto: Starsportphoto

 

70. minut - Izašli su Jojić i Pantić, a u igri su L.Pavlović i Lutovac

68. minut - Bio je mađarski reprezentativac Filip Holender u dobroj poziciji u šesnaestercu Proletera, a njegov udarac  je i izblokirala odbrana domaćeg tima, ali bio im je olakšan posao zbog očajnog terena...

60 minut - Najbolja šansa za domaćina danas! Danoski je bio u prilici, ali mu nije dopustio teren da bolje reaguje...

Foto: Starsportphoto

 

59. minut - Jović, Marković i Rikardo su napustili teren, ušli su Holender, Natko i Milovanović...

56. minut: Pokušavaju i jedni i drugi dugim loptama, jer po zemlji ne može da se igra!

52. minut - Očajno je vreme a još očajniji teren... pitanje je hoće li se odigrati meč do kraja... 

Foto: Starsportphoto

 

49. minut: Prvu šansu u drugom poluvremenu imao je Partizan. Posle centaršuta Miloša Jojića iz kornera pokušao je glavom Slobodan Urošević...

46. minut - Počeo je drugi deo meča! Branko Žigić je napravio trosturku izmenu u ekipi Proletera. Umesto Živojinovića, Kojića i Kaluđerovića, na terenu su Stojanović, Miladinović i Mitrović.

45. minut - Kraj prvog poluvremena u Novom Sadu! Dominacija Partizana na vom meču, domaćin se ništa nije pitao! 

Foto: Starsportphoto

 

42. minut - Najlepša akcvija na meču! Iz prve su se dodavali Marković, Jojić i Pantić, ali na kraju njegov pas nije došao do Rikarda.

39. minut - Morao je sudija Živković da smiruje strasti! Posle duela Dilana Ortiza i Igora Vujačića  pao je kolumbijiski napadač, pa ušao u verbalni raspravu sa štoperom crno-belih, a umalo i fizički...

31. minut - Kako igra Partizan! Ne smeta izabranicima Aleksandra Stanojevića ni kiša, ni gostujući teren, deluju kao razgoropađena zver željna uspeha! 

27. minut GOOOOOL! Miloš Jojić je strelac iz slobodnog udarca sa 20-ak metara!

26. minut - Zbog faula nad Danilom Pantićem, Lazar Kojić je požuteo

22. minut - GOOOOL! VEĆ JE 3:0! Slobodan Urošević je strelac! Levi bek je pogodio glavom iz peterca posle ubacivanja  Nemanje Jovića!

16. minut - Domaćin ne može da se oporavi od šoka! Dobro je počeo Proleter, a onda potop!  

13. minut - GOOOOOLČINA RIKARDA! Kakav povratak napadača crno-belih! Ovoga puta asistirao je Nemanja Jović, napadač crno-belih driblingom sam sebi stvorio poziciju za šut i sa 25 metara šalje "bombu" Petriću iza leđa!

9. mint GOOOOOL! Vodi Partizan golom povratnika Rikarda Gomeša iz prve prilike! Asistent je Pantić! Sam je izašao pred golmana domaćih Rikardo i realizovao šansu!

8. minut - Već je požuteo Danilo Pantić u redovima Partizana!

4. minut - Mogao je Kaluđerović da iskoristi malu smušenost igrača Partizana, ali mu je pobegla lopta, što nije ni čudo obzirom na teren...

Foto: Starsportphoto

 

3. minuta - Izuzetno teški uslovi za igru u Novom Sadu! Trenutna temperatura je 24 stepena...

1. minut - Počeo je meč! Partizan ima prvi napad.

21:00 - Loše vreme i pljusak u celoj Srbiji, neće biti lako igračima danas...

20:30 -  U pripremnom periodu Proleter je savladao je samo ukrajinsku Zorju 2:1, od istog rivala izgubio u generalnoj probi 1:2, poražen je još od ruske Samare 1:3 i ukrajinskog Mariupolja 0:1, a remizirao sa subotičkim Spartakom 0:0 i bugarskim Botevim 1:1! Partizan je odigrao 2:2 sa Murom, a onda savladao Kopar i Krakoviju po 3:0, a ruski Rostov 1:0.

20:06 -  Na ovom meču rezerve Proletera su: Nović, Skopljak, Tomović, Golubović, Mitrović, Milenković, Miladinović, Janković, Mihajlović, Stojanović, Mladenović. U gostujućem timu šansu će čekati: Popović, Živković, Ostojić, Lutovac, Šćekić, Smiljanić, Natho, Pavlović, Holender, Baždar, Milovanović.

 

 

20:00- Dobro veče i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, gde možete uživo pratiti dešavanja sa meča Proleter -Partizan, koji se igra u okviru 1. kola Superlige Srbije 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija