• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2021

22:25

NAVIJAČI SU BILI BUČNI, DALI SU NAM VETAR U LEĐA! Danilo Pantić obećava još bolje igre Partizana!

Starsportphoto

Partizan

NAVIJAČI SU BILI BUČNI, DALI SU NAM VETAR U LEĐA! Danilo Pantić obećava još bolje igre Partizana!

Podeli vest

Demonstracijom sile protiv Proletera (4:0), fudbaleri Partizana su ostvorili novu sezonu u Superligi Srbije

Pobeda nad novosadaskim Proleterom izazvala je euforiju među "grobarima", veruju da će u istom rotmu nastaviti i u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Jedan od junaka pobede u Novom Sadu - Danilo Pantić

-  Najbitnije je da smo dobro ušli u utakmicu, od prvog minuta smo išli na pobedu. Igrali smo dobar fudbal i to nas je nagradilo golovima. Dali smo gol na vreme i posle je sve bilo lakše. U drugom poluvremenu je teren bio baš težak za igrače. Mnogo nam znači što smo imali podršku od samog izlaska na teren, na zagrevanje. Navijači su bili bučni tokom cele utakmice i to je veliki vetar u leđa - rekao je Danilo Pantić.

Foto: Starsportphoto

 

Sledeći izazov Partizan očekuju 22. jula, kada u Beograd stiže Dunajska Streda, slovački tim na "mađarski pogon"...

Foto: Starsportphoto

 

 Nema mnogo vremena za radovanje, već za pet dana imamo utakmicu koja je mnogo bitna. Znamo da nam je prioritet Evropa, uz pobede u prvenstvu. Spremamo se za četvrtak i nadamo se pozitivnom rezultatu - jasan je Pantić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija