• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2021

20:00 >> 22:54

SAT VREMENA PARTIZANOVE RAPSODIJE! Crno-beli se IGRALI sa Slovacima, ali MINIMALAC nedovoljan za miran san! /VIDEO/

Starsportphoto©

Partizan

SAT VREMENA PARTIZANOVE RAPSODIJE! Crno-beli se IGRALI sa Slovacima, ali MINIMALAC nedovoljan za miran san! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Dunajsku Stredu sa 1:0 (1:0) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Konferencija

Drugi srpski "minimalac"! Nakon Vojvodine, pobedu u kvalifikacijama za Ligu Konferencija upisao je i Partizan pobedom nad Dunajskom Stredom u prvom meču. Nakon 90 minuta atomsko fudbala crno-beli su slavili sa 1:0!

Igrao je Partizan savrešno čitav sat! Nije mogla da se nađe zamerka crno-belima za pristup, taktiku, ali je nakon toga usledio neobjašnjiv pad u igri koji je mogao skupo da košta beogradski klub u finišu meča! Ostaje žal što srpski klub u Slovačku neće nositi više golova, jer bi to bilo sasvim zasluženo. 

Foto: Starsportphoto©

Odigrao je Partizan možda i najboljih 45 minuta još od duela sa Mančester junajtedom! Crno-beli su u prvom poluvremenu bili neverovatni, a realno je bilo da Jeglička makar pet puta vadi loptu iz mreže. Ipak, malo sreća, malo golman Strede, te je četa Aleksandra Stanojevića na odmor otiša sa samo golom prednosti. 

Nakon što su makazice promašili Rikardo Gomeš i Nemanja Matić, svoj udarac je oprobao i Lazar Marković sa ivice kaznenog prostora, a lopta je otišla u malu mrežu za erupciju oduševljenja na tribinama! Nije se Partizan povukao ni posle gola, ponovo je pretio Rikardo, ali se golgeter beogradskog tima nije upisao u strelce. 

Igrao je Partizan "kao besan" i u drugom poluvremenu do 65. minuta kada je Stanojević počeo da zatvara utakmicu! Ušao je Bibras Natho da iskustvom "troši" vreme, što se nije svidelo navijačima na tribinama. Ipak, crno-beli su nastavili da prete, Rikardo je promašio ogroman broj šansi, pridružio mu se i Jović, ali gola nije bilo. 

Kako je vreme prolazilo, Streda se opuštala i otvarala, ređali su se šutevi ka golu Vladimira Stojkovića, ali ih je većina završila van stadiona, te nije bilo mnogo posla za kapitena Partizana. 

PARTIZAN - DUNAJSKA STREDA 1:0 (1:0)

Strelac: Lazar Marković 19
Stadion Partizana, Beograd    Sudija: Jens Mae, Danska

PARTIZAN (4-2-3-1): Stojković - Urošević, Saničanin, Vujačić, Miljković - Zdjelar, Jojić - Jović, Pantić - Marković - Gomeš

DUNAJSKA STREDA (5-3-2): Jedlička - Vera, Kruzliak, Beskorovanji, Bruneti, Moumou - Fabri, Šefer, Balić - Divković, Taivo

Drugo poluvreme: 

90. minut - Još pet minuta će se igrati! 

86. minut - Najbolja prilika za Stredu u dosadašnjem delu meča! Ndiaje je bio najviši u skoku posle kornera, ali je Saničanin izbio loptu, još jedan udarac iz ugla.

81. minut - Taže navijači Partizana još jedan gol za miran revanš u Slovačoj, ali se čini da su oba tima zadovoljna aktuelnim rezultatom - 1:0!

76. minut - Povukao se Partizan posle sat vremena fudbala i koristi to Dunajska Streda! Šutirao je sada Fabri sa distance, ali ponovo daleko preko gola!

72. minut - NOVE DVE STOPOSTOTNE ŠANSE! Mogao je Partizan u jednom napadu dva puta da savlada Jedličku, ali je češki golman danas nerešiva enigma za Rikarda Gomeša!

Foto: Starsportphoto

71. minut - Otvorio je Jojić kontru crno-belih, ali ga je Bruneti zaustavio i dobio žuti karton! 

66. minut - Pokušao je sada Šefer sa distance, ali bez opasnosti po stojkovića. 

62. minut - Opao je ritam utakmice nakon što je Partizan propustio nekoliko dobrih prilika! Ipak, crno-beli još uvek drže konce u svojim rukama i čini se da ulazak Bibrasa Natha nagoveštava da je Stanojević željan da zatvori utakmicu!

57. minut - Nova opasnost po Jedličku! Šutirali su Jojić i Urošević, a čini se da se prilikom intervencije najbolji igrač Strede povredio... 

53. minut - Samo da se Partizanu ovi silni promašaji ne obiju o glavu! Miljković je sada prošao po strani, pogodio "u trepavicu" Rikarda, sada je lopta otišla preko gola... Morali su crno-beli da imaju ubedljiviju prednost!

Foto: Starsportphoto©

50. minut - Tek što je počelo drugo poluvreme već velika šansa za Partizan! Proigrao je Lazar Marković Jovića na drugoj strani, ali je omladinac crno-belih zakomplikovao, te je propala dobra šansa - 1:0!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Sa centra u nastavku kreću gosti!

Prvo poluvreme:

45. minut - JOJIĆ! Mogao je sada popularni Zeka da duplira prednost svog tima, ali je Jedlička ponovo bio fantastičan na golu! 

43. minut - Veliki rat po desnoj strani vode Nemanja Jović i Vera, upozorava i sudija Mae, ali i Stanojević svog fudbalera kako bi izbegao javnu opomenu!

Foto: Starsportphoto

41. minut - Prvi ozbiljniji pokušaj Strede tek u finišu prvog dela igre najbolje pokazuje odnos snaga! Šutirao je Fabri sa ivice kaznenog prostora, ali daleko preko gola! 

38. minut - Povredio se sada Igor Vujačić, pitanje je da li će Crnogorac moći da nastavi susret... Mogao bi ovo da bude veliki problem za Stanojevića!

34. minut - Dugo Partizan nije delovao ovako dobro! Neverovatna partija crno-belih tokom prvih pola časa! Mogla je da padne "petarda" do kraja prvog poluvremena!

29. minut - NOVA ŠANSA! Ponovo je Rikardo pripretio, ovoga puta glavom posle Jojićevog centaršuta, još jednom je malo falilo da zatrese mrežu - 1:0!

25. minut - Sada nekoliko minuta inicijative gostiju, dobro su kombinovali Vera i Taivo, napadač Strede loše je dodao do Moumoua!

22. minut - Srušio je Balić Nemanju Jovića u "opasnoj zoni", loptu je namestio Miloš Jojić. Uspeo je vezista Partizana da pronađe Vujačića, ali crnogorski reprezentativac šutira preko gola, ostaje 1:0!

Foto: Starsportphoto©

19. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! Vodi Partizan! Uspeli su crno-beli da "unovče" dobar početak meča, nije htela lopta u gol posle udaraca Rikarda i Jovića, ali je Lazar Marković pogodio malu mrežu i doveo domaćina do vođstva - 1:0!

16. minut - Još jedna opasnost pred golom Dunajske Strede, ponovo je Rikardo oprobao udarac - 0:0!

13. minut - Strahovit pritisak Partizana na startu meča! Sada je Rikardo Gomeš šutirao sa "kreča", potom i makazice Jovića, ali gola nema!

10. minut - Prvi udarac ka golu Vladimira Stojković, pokušao je Taivo sa distance. Ipak, bez problema za kapitena crno-belih!

8. minut - Oslobodili su se Slovaci uvodnog pritiska Partizana, sada je nekoliko minuta lopta na polovini domaćeg tima.

4. minut - TRI OGROMNE PRILIKE ZA BEOGRAĐANE! Kakav uvod meča za Partizan! Ponovo je u centru pažnje bio Gomeš, pokušao je napadač crno-belih makazicama, ali je izblokiran - 0:0!

Foto: Starsportphoto©

4. minut - Sjajno su crno-beli otvorili meč, sada je Rikardo Gomeš šutirao i još jedan korner za domaćina!

2. minut - Ni 100 sekundi nije trebalo Partizanu da pripreti Jedlički! Rikardo je glavnom spustio loptu do Pantića, ali je golam Strede sjajno reagovao, od svega samo korner - 0:0!

1. minut - Utakmica je počela!

20:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmice drugog kola kvalifikacija između Partizana i Dunajske Strede. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer. rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Savko

pre 2 godine

Sta Zar vi iz redakcije niste culi ono CUVENO "Vucicu pederu" na tribina a.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija