• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2021

22:53

NATHO ZGAZIO LALE! Parni valjak nastavio da melje! Stojković se oprostio od GROBARA! /FOTO/VIDEO/

Starsportphoto

Partizan

NATHO ZGAZIO LALE! Parni valjak nastavio da melje! Stojković se oprostio od GROBARA! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Derbi 2. kola Superlige Srbije između domaćina Vojvodine i Partizana pripao je gostima! Slavio je tim Aleksandra Stanojevića sa 2:0

Partizan je lider Superlige Srbije!

Kontrolisali su gosti utakmicu sve vreme, ali tome je mnogo doprineo rani gol Natha! Već u 4. minutu je Izraelac doneo radost izabranicima Aleksandra Stanojevića i nisu crno-beli dozvolili da ih Vojvodina ugrozi!

Voša je ruku na srce imala paklen raspored, ali Partizan se ozbiljno nameračio da pomrsi konce Crvenoj zvezdi ove godine! Igra odlično ekipa iz Humske i puca od samopouzdanja! 

Foto: Starsportphoto

 

Nije bilo izglednih prilika u prvom poluvremenu, a vredna pomena viđena je u samom finišu kada je šut ponovo oprobao Natho, ali je Simić bio na visini zadatka!

Poželeo je Đorđević da trgne ekipu i dođe do izjednačenja, pa je u drugom poluvremenu ubacio napadača Bastajića! Da ne bude tako potrudio se sjajni Izraelac iz redova Partizana! Ponovo je Natho bio precizan sa ivice šesnaesterca, ovog puta na asistenciju Jojića, koji je probio po desnom bok! Na semaforu je u 57. minutu pisalo 0:2!

Foto: Starsportphoto

 

Oba kluba su u četvrtak savladala svoje protivnike u prvim utakmica drugog kola kvalfikacija za Ligu konferencija sa po 1:0. Novosadski klub je na gostovanju pobedio litvanski Panevežis, a Partizan je kao domaćin pobedio slovačku Dunajsku Stredu. Sada ih očekuju opravak i revanš mečevi naredne sedmice!

 

 

VOJVODINA - PARTIZAN  0:2 (0:1)

 

Stadion: „Karađorđe“              Sudija: Novak Simović

Strelci: Natho 4, 58 

VOJVODINA (4-2-3-1): N. Simić – Cucin, Kovačević, Stevanović, Devetak – Topić, Busnić (od 65. Maksimović) – V. Simić (od 77. Kabić), Čović, Novevski (od 46. Bastajić) – Mrkaić (od 59. Zukić). Trener: Slavoljub Đorđević.

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić – Holender, Natho (od 62. Pantić), Jović (od 73. Pavlović) – Rikardo (od 61. Milovanović). Trener: Aleksandar Stanojević.

 

90. minut! Kraj meča! Nije bilo lepe igre, ali je Partizan zasluženo slavio pošto je kontrolisao igru sve vreme!

Foto: Starsportphoto

 

89. minut - Prilika za mladog Kabića. Bio je najviši u skoku posle centaršuta Cucina i gađao sa penala, ali je bio neprecizan....

88. minut - Nema Vojvodina više čemu da se nada na ovom meču...

86. minut - U igri je Marko Živković, a teren je napustio Aleksandar Lutovac!

77. minut - Mladi krilni fudbaler Vojvodine Uroš Kabić koji ima samo 16 godina, dobio je priliku u poslednjih petnaestak minuta umesto Simića.

76. minut-  Lepa šansa za Partizan da dođe do trećeg gola. Pantić je iskosa šutirao u dalji ugao, ali mu je Simić odbranio udarac i loptu preusmerio u korner! Vujačić pogodio stativu, mada sa spoljne strane....

73. minut- Jovića menja Stanojević Lazarom Pavlovićem!

70. minut - Najbolja šansa za Vojvodinu! Pokušao je Bastajić, ali je ipak to bio lak plen za Popovića!

67. minut - Mnogo je komplikovao mladi Jović! Imao je solo prodor u šesnaestercu Vojvodine, izbacio iz igre Kovačevića, ali je kasno šutirao, pa mu je Simić odbranio udarac.

65. minut - Novica Maksimović menja Busnića.

62. minut: Izlazi Natho posle drugog postignutog gola, a sa njim i Rikardo. Umesto njih na terenu su Marko Milovanović i Danilo Pantić. u Vojvodini je Dejan Zukić zamenio Mrkaića.

58. minut - GOOOOOOOOL! Ponovo Natho! Sjajni Izraleac mnogo znači Partizanu! Još jednom je precizan sa ivice šesnaesterca, ovog puta na asistenciju Jojića, koji je probio po desnom boku.

53. minut - Pokušao je Čović glavom posle centaršuta Bastajića, ali je Popović bez problema uhvatio loptu.

51. minut - Za nijansu je ofanzivnija Vojvodina nego u prvom delu, ali to ne daje rezultat...

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!Nebojša Bastajić zamenio je Novevskog! Želi Đorđević da dođe do gola!

KRAJ PRVOG DELA! Zasluženo vodi Partizan!

45. minut - Sjajan pokušaj Natha, ali bio je budan Simić!

42. minut - "Mrtva" utakmica! Partizan ljubomorno čuva vođstvo i ne žuri...

Foto: Starsportphoto

 

37. minut - Sada Vojvodina preti iz kornera! Pokušao je Nemanja Čović, ali je oborio Saničanina i sviran je faul u napadu.

36. minut - Napokon se trgla Voša! Bio je ovo prvi ozbiljan napad Vojvodine. Veljko Simić je zavrnuo loptu sa desnog krila, želeo je da nađe Momčila Mrkaića, ali je intervenisao Igor Vujačić i poslao loptu u korner.

Foto: Starsportphoto

 

30. minut - Pokušala je Vojvodina da izvede kontranapad, ali je Veljko Simićn apravio faul nad Saničaninom

27. minut - Izuzetno dobro funkcioniše odbrana Vojvodine, ne dozvoljavaju gostima da ih opet ugroze!

22. minut - Partizan igra dobro i sigurno! Diktira ritam i deluje da će uskoro duplirati prednost! Voša još uvek nema šansu vrednu pomena...

18. minut- Jović se izvukao na levi bok, kombinovao sa Rikardom, novi-stari napadač Partizana je šutirao iz teške pozicije, ali je blokiran.

Foto: Starsportphoto

 

15. minut - Vojvodina i dalje ne uspeva da pripreti Popoviću! Partizan dominira...

9. minut - Lutovac igra odlično! Agilan je i koristi šansu na pravi način! Ponovo je probio desnom stranom, namučio odbranu Vojvodine, ali je u nastavku akcije Saša Zdjelar pucao daleko iznad prečke!

6.minut - Iako vodi, Partizan ne odustaje od napada! 

4. minut - GOOOOOOL! Natho je strelac sa nekih 15 metara! Lutovac ima velike zasluge za ovaj gol jer je lepo prošao po desnoj strani i uputio centaršut, a lopta je posle odbitka došla do Izraelca koji je majstorski pogodio mrežu!

1. minut - Sjajna atmosfera na "Karađorđu"

21:00 - Meč je počeo! Vladimir Stojković došao na utakmicu da se oprosti od Partizana!

Foto: Starsportphoto

 

20:42- Ni Partizan ni Vojvodina nisu primili gol u ovoj sezoni. Vojvodina je u prvom kolu prvenstva odigrala 0:0 na gostovanju Crvenoj zvezdi,a u četvrtak je savladala Panevežiš u Litvaniji, 1:0, dok je Partizan posle trijumfa nad Proleterom u Novom Sadu (4:0) pobedio DAC iz Dunajske Strede (1:0) u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

20:21 - Evo jednog statističkog podatka, U poslednjih 25 godina odigrali su Vojvodina i Partizan 66 zvaničnih utakmica. Novosađani su slavili 18 puta, 11 je bilo nerešeno, dok su se crno-beli radovali 37. U Novom Sadu: 35 mečeva, deset slavlja Vojvodine, 18 Parnog valjka, uz sedam remija u tom periodu.

20:00 - Dobro veče i dobro došli na blog portala Informer.rs posvećen praćenju derbija drugog kola Superlige Srbije između Vojvodine i Partizana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jova

pre 2 godine

Prica se da se Partizanu ove godine namesta titula zbog politicke situacije i da se ne bi skanidarao protiv Predsednika. Cekamo kraj sezone pa cemo videti da li je istina ili nije

Hobit J Vučičević

pre 2 godine

Śto si preskočio kako je publika orkestrirano dala podršku precedniku!?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija