• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2021

20:00 >> 22:36

PARTIZANOVA RUTINA POBEĐIVANJA! Crno-beli PREGAZILI Stredu! Popović HEROJ u Slovačkoj! /FOTO/VIDEO/

Starsportphoto

Partizan

PARTIZANOVA RUTINA POBEĐIVANJA! Crno-beli PREGAZILI Stredu! Popović HEROJ u Slovačkoj! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Dunajsku Stredu sa 2:0 (1:0) u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Konferencija

Primarni cilj je ispunjen! Partizan je uspeo da eliminiše izuzetno nezgodan tim Dunajske Strede, na tlu Slovačke upiše i drugu pobedu, ali je pitanje koliko će Aleksandar Stanojević biti zadovoljan minimalnom pobedom sa "MOL arene" - 2:0 (1:0).

Foto: Starsportphoto

Pitanje je da li su crno-beli zaslužili pobedu u Slovačkoj, ali je trijumf i kada nisi dovoljno dobar odlika velikih ekipa, a crno-beli na startu sezone deluju zaista ozbiljno. Uspeo je Stanojević da "usadi" svojoj četi moć igranja na rezultat, a to se posebno videlo danas. 

Dunajska Streda je izašla organizovanije, delovala je ekipa Antala Nemeta motivisanije za igru, pripretio je Zuber na početku prvog poluvremena, ali je Aleksandar Popović uspeo da zaustavi njegov udarac i odbrani prvi nalet slovačkog tima. 

Usledila je prava kazna u 20. minutu. Prvo je Saničanina zaustavila stativa, dobili su crno-beli još jedan korner, a lopta je pala na nogu Danilu Pantiću koji je pocepao gol Jedličke za velikih 1:0. 

Na startu drugog poluvremena Streda je bila mnogo bolji rival, nakon velike greške sudije kada je svirao penal Slovacima nakon čistog starta Saničanina Balić je imao priliku da sa "kreča" vrati nadu svom timu, ali je Aleksandar Popović na najbolji mogući način ovekovečio svoj evropski debi. 

Kao i u prvom poluvremenu - kazna! Tek što je Popović pustio loptu do prvog do sebe, Partizan je već imao duplu prednost. Zdjelar je prošao celu odbranu Strede i kao na tacni poslužio Rikarda Gomeša koji je postigao svoj prvi gol u Evropi nakon što je promašio mnoštvo prilika. 

Crno-beli će u narednom kolu na megdan ruskom Sočiju!

DUNAJSKA STREDA - PARTIZAN  0:2 (0:1)

Strelci: Pantić 20, Rikardo 80
Stadion: MOL Arena, Dunajska Streda    Sudija: Alen Bijeri, Švajcarska

Dunajska Streda: Jedlička - Bruneti, Beskorovanji, Kružlak - Ciganiks, Neblila, Šafer, Ndžije, Vera - Divković, Cuberu
Trener: Antal Nemet

Partizan: Popović - Lutovac, Saničanin, Vujačić, Urošević - Zdjelar, Jojić - Marković, Natho, Pantić - Gomeš
Trener: Aleksandar Stanojević 

Tok meča:

90. minut - Dobra akcija crno-belih, Pavlović je dobro prošao po strani, ali se Taivo vratio i pomogao svojoj odbrani. 

85. minut - Ponovo Popović! Pokušao je Balić sa ivice kaznenog prostora, delovalo je da će Hrvat skinuti prašinu, ali je golman Partizana još jednom sjajno reagovao !

Foto: Starsportphoto

80. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! Rikardo duplira prednost Partizana! Prošao je Zdjelar sjajno po levoj strani i kao na tacni poslužio Gomeša za ogromnih 0:2! 

77. minut - POPOVIIIIIIIIIIIIĆ! Brani golman crno-belih penal na evropskoj premijeri! Kakav momenat za ovoliko bitnu odbranu nakon što je Stojković napustio Partizan!

75. minut - PENAL! Kazneni udarac za Dunajsku Stredu nakon što je Saničanin srušio Taiva. Velika greška švajcarskog aribtra!

69. minut - Imao je sada Partizan više sreće nego pameti! Šefer je ostao sam na petercu savladao Popovića, ali je stativa zaustavila udarac glavom, ostaje 0:1!

67. minut - Napokon su se crno-beli oslobodili pritiska Dunajske Strede, uspeo je Holender u tandemu sa Jovićem malo da razmrda napadački deo Partizanovog tima. 

62. minut - Dvostruka izmena Partizana, umesto Natha i Markovića, na terenu su Jović i Holender. 

Foto: Starsportphoto

59. minut - Grčevito se brani Partizan od početka drugog poluvremena, sada je Saničanin uspeo da blokira Taiva, sve opasniji je slovački tim!

54. minut - Fantastična reakcija Aleksandra Popovića! Ponovo je mladi golman Partizana spasio svoj tim nakon kornera je vrhovima prstiju skinuo loptu sa glave Beskorovaljnom - 0:1!

50. minut - Novi žuti karton za crno-bele, ponovo je loše dodavanje prethodilo faulu, ovoga puta je Miloš Jojić morao da ispravlja grešku saigrača. 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Prvi napad za našeg predstavnika!

Prvo poluvreme: 

Foto: Starsportphoto

45. minut - Kraj prvog poluvremena! 

45. minut - Au šta je promašio sada Rikardo! Srećno se odbila lopta do ofanzivca Partizana, ali se napadač crno-belih pošteno obrukao!

42. minut - Mnogo sreće sada za Partizan! Zuber je izbacio Lutovca sjajnim driblingom, ali je glavni sudija promenio odluku pomoćnog i svirao ofsajd!

38. minut - Veliku borbu vode Vujačić i Zuber, za sada je štoper Partizana uspevao da izađe na kraj sa ofanzivcem Strede uz pomoć Popovića. 

35. minut - Opšti haos na sredini terena nakon što je Danilo Pantić srušio Veru. Umešali su se Rikardo, Zdjelar, Beskovrovaljni... Na kraju ukrajinski štoper i strelac jedinog gola dobijaju žuti karton. 

Foto: Starsportphoto

31. minut - Sjajna kombinacija Rikarda i Natha, napadač sa Zelenortskih ostrva prošao je po desnoj strani pokušao da uposli Pantića. Ipak, Kružilak je presekao njegov pas i otklonio opasnost, ostaje 0:1!

28. minut - Svesni su Slovaci da moraju bolje u nastavku meča ako žele da prođu dalje! Nekoliko minuta se igra na polovini koju brani Partizan, ali za sada bezidejno deluje Dunajska Streda.

25. minut - Ogromna šansa za Dunajsku Stredu! Zuber je bio brži od štopera crno-belih, ali je Popović krajnjim naporom zaustavio udarac snažnog golgetera - 0:1!  

20. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! Vodi Partizan golom Danila Pantića! Propustio je Siniša Saničanin veliku šansu, ponovo je Jojić izveo korner, a lopta je pala na nogu bivšem vezisti Čelsija koji je pocepao mrežu Jedličke - 0:1!

16. minut - Novi žuti karton za Partizan! Ponovo je Vera "ukrao" loptu na sredini terena, morao je Vujačić da ga sruši sa leđa, a glavni arbitar Bijeri nije imao izbora. Već dvojica u poslednjoj liniji crno-belih imaju javne opomene!

14. minut - Još jedna opasnost pred golom Aleksandra Popovića, ostao je Ndžije sam nakon kornera Dunajske Strede, ali se vezista slovačkog tima nije najbolje snašao - 0:0!

Foto: Starsportphoto©

11. minut - Nezgodan sudar Vere i Uroševića, bio je bek crno-belih izuzetno nepažljiv, a glavni arbitar pokazao je javnu opomenu srpskom igraču.

7. minut - Tvrd početak utakmice sa ove strane, za sada opipavanje snaga na sredini terena. Izuzetno pažljiva igra oba tima - 0:0!

4. minut - Agresivno je i domaćin otvorio meč, opalio je Dimković iz "mrtvog ugla" po lopti imao je Aleksandar Popović problema da zaustavi njegov meč, od svega korner za Stredu.

3. minut - Odmah konkretna akcija crno-belih, dobro je povukao loptu Danilo Pantić po levoj strani, ali boksuje to Jedlička - 0:0!

1. minut - Utakmica je počela! Sa centra su krenuli fudbaleri Dunajske Strede - 0:0!

20:18 - Jedan srpski klub već je overio plasman u narednu rundu, Čukarički je pobedom od 2:0 izborio treće kolo. Na programu su večeras utakmice Vojvodine, ali i Partizana koju uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!

Foto: Starsportphoto©Q

20:00 - Dobro došli na lajv prenos revanš meča drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija između slovačke Dunajske Strede i beogradskog Partizana! Sve detalje sa ove utakmice možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane
Politika

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane

Slučajnosti u politici postoje, ali su retke. Svakako ređe nego li u drugim oblastima života. Zdravko Ponoš je možda slučajno i postao narodni poslanik, ali njegova poslednja aktivacija i napadi na vojsku sasvim sigurno nisu slučajni, istakao je ministar odbrane Miloš Vučević.

19.03.2024

10:19

TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)
Live TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59