• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2021

20:00 >> 23:01

SOČI NEK SE PAZI, PARNI VALJAK GAZI! Partizan RAZBIO Voždovac pred odlazak u RUSIJU! /FOTO/

Starsportphoto©

Partizan

SOČI NEK SE PAZI, PARNI VALJAK GAZI! Partizan RAZBIO Voždovac pred odlazak u RUSIJU! /FOTO/

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Voždovac sa 4:0 (2:0) u trećem kolu Superlige Srbije

Partizan deluje nezaustavljivo na startu nove sezone! Gotovo bez greške u prve četiri utakmice četa Aleksandra Stanojevića otvorila je nogu takmičarsku godinu i najavila visoke domete u mesecima pred nama. Večeras je u Humskoj stradao Voždovac, a što je najvažnije za crno-bele, nosioci igre uspeli su da se odmore pred duel sa Sočijem u Ligi konferencija. 

Foto: Starsportphoto©

Nije Partizan primio gol od početka sezone, Rikardo Gomeš i Filip Holender pokazali su sjajno zajedništvo protiv Zmajeva, Bibras Natho je u neverovatnoj formi, a po svemu viđenom, neće ruskom timu biti lako protiv srpskog vicešampiona.

Činilo se da je Voždovac mnogo bolje otvorio utakmicu, dobro su sarađivali Miloš Pantović i Lasickas po desnoj strani, ali je Partizan uspeo da iskoristi malo ofanzivniji pristup Zmajeva i dođe do prednosti. 

Bibras Natho je poslao teledirigovan pas do Rikarda Gomeša koji je lako matirao Prekovića, ali je tri minuta trajala provera VAR-a zbog ofsajda. Ispostavilo se da je napadač crno-belih bio u dozvoljenoj poziciji i gol je priznat. 

Foto: Starsportphoto©

Nisu se Voždovčani pošteno oporavili od šokantnog gola, a već je bilo 2:0. Ponovo je Natho sjajno promenio stranu, Holender je uposlio Šćekića koji je glavom sproveo loptu pored Prekovića. Na odmor se otišlo tim rezultatom. 

Tek što je počeo nastavak meča, Partizan je već postigao i treći gol. Sada je Rikardo bio "arhitekta", a Filipu Holenderu ostao je lakši deo posla. Mađar se upisao u strelce prvi put u sezoni i to u jako dobrom momentu, pred dvomeč sa Sočijem. Konačan rezultat postavio je Danilo Pantić u 70. minutu prelepim golom iz slobodnog udarca!

 

PARTIZAN - VOŽDOVAC 4:0 (2:0)

Strelci: Gomeš 13, Šćekić 22, Holender 53, Pantić 70
Stadion Partizana, Beograd       Sudija: Mitić Milan

Partizan: Stevanović - Živković, Vujačić, Ostojić, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Holender, Natho, Jović - Gomeš
Trener: Aleksandar Stanojević

Voždovac: Preković - Bogdanović, Milvić, Mijailović - Hajdin, Lasickas, Milojević, Purtić - Milosavljević, Pantović, Vujnović
Trener: Predrag Rogan

Tok meča: 

Drugo poluvreme: 

85. minut - Mogao je glavni arbitar da svira kraj meča deset minuta ranije, dodavanje u prazno na sredini terena...

Foto: Starsportphoto©

80. minut - Gotovo da nema dešavanja na terenu od četvrtog gola Partizana, oba tima čekaju kraj meča!

75. minut - Najbolja šansa na meču za Voždovac preko Nikole Vujnovića, ali lak je to plen za Stevanovića.

70. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Poker Partizana protiv Voždovca, namestio je Danilo Pantić loptu, opalio iz slobodnog udarca i o stativu savladao Prekovića - 4:0!

64. minut - Trostruka izmena crno-belih: Holender, Rikardo i Zdjelar, ustupili su mesta Lutovcu, Milovanoviću i Smiljaniću.

60. minut - Sada je stvarno ofsajd! Postigao je Rikardo Gomeš gol na asistenciju Aleksandra Šćekića, ali je Crnogorac prvobitno bio u ofsajdu - 3:0!

Foto: Starsportphoto©

53. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Postiže Filip Holender prvi gol u sezoni, vratio mu je sada Rikardo fantastičnom asistencijom. Sve je gotovo u Humskoj - 3:0!

49. minut - Prvi pokušaj rezerviste Danila Pantića na startu drugog poluvremena. Šutirao je bišvi vezista Čelsija sa dvadesetak metara, a lopta je završila pored gola - 2:0!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Prvo poluvreme: 

45. minut - Kraj prvog poluvremena!

41. minut - Nova dobra šansa za crno-bele, Nemanja Jović je primio upotrebljiv pas u kaznenom prostoru rivala, ali je loše zahvatio loptu, ostaje 2:0!

36. minut - Izuzetno sigurno deluje Partizan u prvom poluvremenu, teško Voždovac dolazi do lopte. Sa druge strane, Natho otvara prostor za Jovića i Holendera.

Foto: Starsportphoto©

31. minut - Pleše Bibras Natho po terenu u prvih pola časa, sada je fantastično proigrao Uroševića koji pronalazi Jovića, ali ga je Mijailović izblokirao, ostaje 2:0!

26. minut - Pokušava Rogan da razmrda svoje igrače tokom pauze usled velike toplote, ali teško će se Voždovac vratiti od 0:2!

22. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL! Šćekić je sada strelac posle sjajne akcije Filipa Holendera i Bibrasa Natha. Visoki vezista se najbolje snašao u kaznenom prostoru i glavom matirao Prekovića. Čini se da je meč u Humskoj gotov i pre prvog poluvremena - 2:0!

17. minut - Uspeo je Miloš Pantović da stigne do lopte pre Nemanje Stevanovića, ali se potom spetljao bivši omladinac Crvene zvezde. 

13. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOL! Ipak gol Rikarda Gomeša! Nakon trominutnog većanja u VAR sobi, glavni arbitar Milan Mitić pokazao je na centar! Vodi Partizan - 1:0!

Foto: Starsportphoto©

10. minut - Zatresao je Rikardo Gomeš mrežu Voždovca nakon sjajnog pasa Natha, ali je zbog ofsajda VAR poništio njegov gol, ostaje 0:0!

8. minut - Bolje je Voždovac otvorio utakmicu u Humskoj, kombinovali su Purtić i Pantović po strani, Vujačić glavom otklanja opasnost posle centaršuta - 0:0.

4. minut - Odmah dobra akcija Nemanje Jovića i Rikarda Gomeša, ali ruši Milović ofanzivca Partizana - 0:0!

1. minut - Utakmica je počela!

20:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmice trećeg kola Superlige Srbije između Partizana i Voždovca. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija