• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2021

17:07

PARTIZAN JE BOLJI, ALI MORAJU DA ZAUSTAVE NOBOU! Soči na SKENERU velikog GROBARA!

Starsportphoto©

Partizan

PARTIZAN JE BOLJI, ALI MORAJU DA ZAUSTAVE NOBOU! Soči na SKENERU velikog GROBARA!

Podeli vest

Fudbaleri Sočija savladali su Ahmat iz Groznog sa 2:1 u generalnoj probi pred Partizan, a dres njihovog rivala nosio je bivši bek crno-belih Miroslav Bogosavac

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije ubeđen je da je Partizan bolji rival od Sočija, ali i da je veoma bitno da njegov voljeni klub zaustavi Kristijana Nobou koji vuče konce u ruskom timu, otkriva Bogosavac za "Mozzart sport". 

Foto: starsport

- Koliko je to samo talična ekipa... Nema dalje. Sa svima smo mogli da igramo, mnoge da ugrozimo, a za godinu i po koliko sam u Groznom samo njih nismo savladali. Iako nismo svaki put zaslužili poraz. Primera radi, u ponedeljak smo sami sebi dali gol, za drugi se postarao Kristijan Noboa fantastičnim pasom Marku Dugandžiću. Reč je o organizovanom timu, ne deluje lepo za oko, ali uvek igra na rezultat. I – uspeva mu - počinje Bogosavac svoj razgovor za "Mozzart sport" i nastavlja. 

- Ekvadorac je igrač od koga sve polazi. Njegove lopte u prostor su sjajne. Ako mu se dopusti da igra može da bude vrlo neprijatan. Ima ga svuda. Izvlači se na bok, dejstvuje i kao krilo, ide u napad. Lane je uz Antona Zobolotnija bio najbolji strelac tima. Izvodi sve prekide, a Soči baš ima dosta uigranih akcija u tom segmentu. Njega Partizan kad bi zaustavio pola posla bi završio.

Ipak, Bogosavac je ubeđen da Partizan ima šanse da savlada Sočija, ali ako budu nastavili u istom ritmu kao i na startu sezone. 

- Posebno ako na obali Crnog mora budu reprizirali igre s početka sezone. Stvarno mi se sviđa kako deluje moj voljeni tim ovog leta, počeo je takmičenje na dva fronta napadački, što nas, pripadnike crno-belih boja, i te kako raduje. Verujem da takvi mogu da budu i u četvrtak veče - rekao je Bogosavac. 

Foto: starsport

Ističe bivši bek Partizana da nije samo Noboa opasnost po gol crno-belih, već čitav kolektiv. 

- Soči igra u formaciji 3-5-2, dosta polaže na igru po bokovima, traži rešenja ubacivanjima Timofeja Margasova i Sergeja Terekova. Bitnu ulogu igra krilni vezista Nikita Burmistrov, služi se levom nogom, a pojavljuje uglavnom po desnoj strani, zavrće unutra, trener mu daje slobodu, ako razigra tim... Burmistrov i Noboa su tehnički najpotkovaniji pojedinci, ne sme im se dozvoliti da kreiraju. Moram da napomenem da je Marko Dugandžić izuzetan špic, sposoban da napravi probleme svakoj ekipi, a njegov zemljak Mateo Barać iz poslednje linije voli da šalje dijagonale. Baš dobro gađa. Te prenosne lopte su opasne - otrkiva on. 

Promenio je Soči tim u odnosu na prethodnu godinu, ali pojačanja u vidu Žoazinja, Emanuela Mamane i Viktorijena Agbana još uvek sede na klupi i čekaju svoju šansu. 

- Ni meni nije jasno zašto tako kvalitetnih fudbalera nema u sastavu. Protiv nas su sve vreme presedeli na klupi. Posebno je nezgodan za čuvanje Žoazinjo, baš me čudi kako ne igra. Iznenadilo me i što je Soči nedavno pustio našeg Ivana Miladinovića na pozajmicu u Nižnji, bio je dobar lane. Vidim da ni 4.000.000 evra plaćeni vezista iz Obale Slonovače, Viktorijen Agban, još nije standardan. Možda se bivši prvotimac Meca nije uklopio, nadam se da neće da proradi još neko vreme. Sve skupa, nije Soči kao pre. Prošle sezone je bio jači. Na primer, protiv Nižnjeg nije dominirao, protiv nas je dao dva gola, od koji je prvi autogol. Zatvore se, čekaju kontre i polukontre, strpljivi su - rekao je bek Ahmata. 

Za kraj, Bogosavac smatra da će Partizan kvalitetniji tim i da će uspeti da nadigra Soči. 

Foto: Starsportphoto

- Na osnvou onoga što sam video od početka sezone, Partizan je kvalitetnija ekipa od Sočija. Verujem da će moj bivši klub da pobedi već u četvrtak ili sledeće sedmice izbaci Ruse. Da me ovi moji puste da živim. Stalno se šale kako su bolji. Red je da im pokažemo da nisu. Nadam se da će presuditi Dača i Rusima. Poseduje kvalitet da reši svaki meč, videli ste kakve je golove dao DAC-u i Voždovcu - podvukao je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija