• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2021

18:35

STANOJEVIĆ OPREZAN PRED SOČI,  ALI PORUČUJEI!  VAŽNO je da MI ODLUČUJEMO KO IDE DALJE!

Starsportphoto

Partizan

STANOJEVIĆ OPREZAN PRED SOČI, ALI PORUČUJEI! VAŽNO je da MI ODLUČUJEMO KO IDE DALJE!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18 časova gostuju Sočiju u okviru Lige konferencija

Parni valjak ide na tim koji je postigao devet golova na četiri takmičarska meča ove sezone, ali srpski tim raduje što za 450 minuta takmičarskog fudbala nije primio gola! 

- Važno je da nam protivnici ne stvaraju šanse, Rostov je u generalnoj probi imao samo jednu. Igramo dobru odbranu, ne samo poslednja linija, već čitav tim. Nikad se ne zna u kom pravcu će se razvijati meč, ali generalno sam zadovoljan defanzivom cele ekipe. S druge strane, naš stil je da napadamo na različite načine, da svi mogu gol da postignu, samo što će nam u Rusiji nedostajati Nemanja Jović, daje nam oštrinu u napadu, svaku utakmicu mu se ukaže jedna ili dve prilike!

Foto: Starsportphoto©

 

Osim Jovića, u Rusiju nisu doputovali bekovi Aleksandar Miljković i Ivan Obradović, u veznom redu nema mesta za Sejdubu Sumu, biće interesantno videti kako će Stanojević posložiti tim u najzahtevnijoj utakmici ovog leta.

- Imali smo neke dileme, pojedine igrače svesno odmarali da bi, možda, igrali u Rusiji, ali nam svaka utakmica donese nešto novo. Osim toga, Soči ima izvanredan prekid, prošle sezone bio je, posle Lokomotive, najefikasniji ruski tim u tog sementu. Izuzetno opasan. Moramo da vodimo računa o svemu, tako pravimo tim. Nešto sam planirao, na kraju promenio...“, utisak je da je šef stručnog štaba upravo ovim rečima objasnio izbor Aleksandra Šćekića kao parnjaka Saši Zdjelaru u veznom redu, pre Miloša Jojića, jer u visini crnogorskog reprezentativca vidi zaštitu od Sočijevih ataka iz vazduha. Ipak protivnik dolazi iz jake Premijer lige Rusije. Jasno je svima da nam u ovoj fazi žreb nije bio naklonjen. Može u svakom trenutku da postigne gol. Kristijan Noboa je izuzetan igrač, dugo godina je bio u Zenitu, dostigao kvalitet Lige šampiona. Soči se najčešće pojavljuje u formacijskom rasporedu 3-4-3, a teško je igrati protiv ekipa koje imaju širinu i sa dosta igrača završavaju svaki napad. Čeka nas težak posao, jer od trojice štopera Rodrigo ima najbolji ulazak u igru, lako menja stranu, čak u nekim trenucima ulazi u sredinu!

Foto: Starsportphoto©

 

Ambijent bio fudbalskiji da je dozvoljeno prisustvo publike a, Stanojević je priču iz Sočija završio pretpostavkom da će se bolje snaći tim koji u startu pokaže vrline

- Ja se uvek prilagođavam protivniku. I u prošlom kolu prvenstva, sa Voždovcem, bilo je isto. Dajem igračima smernice. Jedno je igrati protiv četvorice pozadi, drugačije kad se namerite na trojicu u liniji. Naravno, ako ste pravi i kvalitetni, onda nametnete vašu igru. Može da se desi da vodimo glavnu reč, a možda nam se Soči nametne i onda mi igramo drugačije. Zavisi ko se kome nametne-  dodao je trener Partizana.

Foto: Starsportphoto

 

Dolazak Milana Lukača nije poremetio ostale čuvare mreže...

- Njegov angažman me menja ništa. Aleksandar Popović i Nemanja Stevanović brane odlično. Imamo strategiju da je Pop prvi izbor, imaće najveću minutažu, Neca će imati isti status, a Lukač nam daje sigurnost i mirnoću da ga imamo kao ozbiljno rešenje ako uđemo u bilo kakvu situaciju. Već je bio u Humskoj, zna šta znači biti deo ove priče. Opet, nikad se ne zna... pojasnio je Stanojević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija