• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2021

19:50 >> 19:37

PARTIZAN POKRADEN, ALI PRAVDA JE ZADOVOLJENA! Soči poveo iz nepostojećeg penala, RIKARDO PORAVNAO! /VIDE0/

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN POKRADEN, ALI PRAVDA JE ZADOVOLJENA! Soči poveo iz nepostojećeg penala, RIKARDO PORAVNAO! /VIDE0/

Podeli vest

Crno-beli traže kartu za prolazak u plej-of Lige konferencija, a protivnik Partizanu bila je u najmanju ruku neugodna ekipa Sočija! Meč je završen remijem 1:1

Na startu sezone beogradski klub ostvario je impozantan učinak. Parni valjak je slavio na svih pet utakmica, i to bez primljenog gola! Padali su redom Proleter, Vojvodina i Voždovac u prvenstvu, a Dunajska Streda na internacionalnoj sceni!

Foto: Starsportphoto

 

Ipak, Soči ima tim koji je minulo prvenstvo okončao na petom mestu. Crno-beli su izvukli ubedljivo najtežeg protivnika na žrebu! Činjenica je da je Partizan pokraden danas, ali da je pravda na kraju imala poslednju reč!

Imali su šansu igrači Aleksandra Stanojevića da već u 5. minutu povedu, ali je prečka spasila domaćina nakon pokušaja Lazara Markovića!

Hrvat u redovima Sočija, Dugandžić je u pokušaju da centrira pogodio stativu u 25 minutu. Bilo je vrlo opasno po Popovića....

A onda uspavanka.. nije bilo nekih izglednih prilika, niti neka šansa preterano vredna pomena! A onda, poklon Sočiju od arbitara!  

Foto: Starsportphoto

 

U 64. minutu sviran je nepostojeći prekršaj za Soči! Posle reakcije pomoćnika, dosuđen je jedanaesterac za Ruse, ali prekršaj je bio i te kako van kaznenog prostora! Noboa je bio precizan sa bele tačke!

Nije dugo prošlo, a fudbalska pravda je zadovoljena!  Rikardo donosi veliku sreću beogradskom timu! Posle dobrog prodora Markovića pored Baraća i centaršuta na pravom mestu našao se sjajni  Rikardo koji je poslao loptu u mrežu sa dva metra...

Nije bilo promene rezultata do kraja i četa Aleksandra Stanojevića može uzdignute glave da se vrati u Beograd i mirno čeka drugi meč sa favorizovanim protivnikom! 

SOČI - PARTIZAN 1:1 (0:0)

/Noboa 66p/ Rikardo  73

Stadion: „Fišt“, Soči                          Igra se bez prisustva publike

Sudija: Dumitri Muntean (Moldavija)

SOČI (3-4-2-1): Zabolotni – Barać, Rodrigao, Trokin – Vargasov, Popov, Calagov, Terekov – Burmistrov, Noboa – Duganždić. Trener: Vladimir Fedotov.

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Živković, Vujačin, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Marković, Natho, Pantić – Rikardo. Trener: Aleksandar Stanojević.

 

TOK MEČA:

KRAJ! Dobar rezultat ima Partizan pred revanš meč u Beogradu!

90. minut - Mladi Marko Milovanović je zamenio Rikarda!

85. minut -  Prekid za Soči, međutim ovoga puta nema opasnosti po Popovića. Igraće se  još najmanje pet minuta nadoknade kada istekne 90. minut...

Foto: Starsportphoto

 

74. minut - Iz igre izlaze Pantić, Natho i Marković, ulaze Lutovac, Holender i Jojića!

73. minut - GOOOOL! Pravda je zadovoljena! Rikardo donosi sreću navijačima Partizana! Posle dobrog prodora Markovića pored Baraća i centaršuta na pravom mestu našao se Rikardo koji je poslao loptu u mrežu sa dva metra...

70. minut - Prokhin je zaradio žuti karton zbog faula nad Pantićem.

66. minut - GOL! Soči vodi 1:0! Noboa je bio precizan sa bele tačke.

64. minut - Penal za Soči! Posle reakcije pomoćnika, dosuđen je jedanaesterac za Ruse, ali prekršaj je bio i te kako van kaznenog prostora!

Foto: printscreen

 

63. minut - Žuti karton za Vujačića zbog faula u opasnoj zoni.

55. minut - Dobro je intervenisao Živković! Desni bek je glavom otklonio opasnost ispred dvojice viših ofanzivaca Sočija!

52. minut - Protest Aleksandra Stanojevića i žuti karton za trenera Partizana! Pao je Danilo Pantić, igrači Sočija nisu želeli da izbace loptu van terena! Stanojević je nakon toga loptu u besu šutnuo sa strane!

48. minut - Posle centaršuta Natha iz slobodnog udarca došlo je do gužve pred golom Sočija, dva puta je pokušao Vujačić, ali nije uspeo da pronađe put do mete...

47. minut - Ostaje nam da vidimo da li će srpski predstavnik čuvati rezultat ili će ići hrabrije ka golu...

46. minut - Počeo je drugi deo susreta. Partizan ima  loptu

Foto: Starsportphoto

 

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Partizan ima zadovoljavajući rezultat, ali ne i igru! Soči je imao dve šanse! Prvo je Cilagov pucao sa distance, a Terekov je u situaciji "jedan na jedan"  bio neprecizan. Oba puta je dobro intervenisao Aleksandar Popović. Prečku je u 5. minutu pogodio Lazar Marković, a stativu za Soči Marko Dugandžić. Oba puta slučajno, želeli su da centriraju...

45. minut - Igraće se još dva minuta...

42. minut - Pokušao je Marković, ali je pucao pored stative.

38. minut - Ponovo je u problemima odbrana Partizana! Margasov je probio desnom stranom, centrirao, ali je Popović pokupio loptu! 

35. minut - Prvi karton na meču ! "Požuteo" je SLobodan Urošević.

30. minut - Kombinovali su Bibars Natho i Rikardo Gomeš, ali Izraelac se nije dobro snašao! Ruku na srce ni Rikardov pas nije bio baš precizan.

Foto: Starsportphoto

 

25. minut - STATIVA ZA SOČI! Lopta je umalo završila iza leđa Popovića! Loša procena mladog golmana! Prečku pogađa Dugandžić u pokušaju da centrira napadač Sočija je pogodio stativu. Bilo je vrlo opasno po Popovića....

24. minut - Bibars Natho se nije se razumeo sa Šćekićem, pa nije bilo opasnosti po gol Sočija...

20. minut - Velika šansa za Partizan! Rikardo se izvukao na desni bok i centrirao, na petercu je loptu čekao Danilo Pantić i promašio je za nekoliko centimetara!

16. minut - Najbolja šansa za domaćina! Tarakov je bio sam u sjajnoj šansi,  prevaren je bio Živković, a Popović je ponovo bio na visini zadatka!

12. minut - Opasan šut Calagova! Popović je budan i dobro brani, biće korner za domaćina!

6. minut - Bio je Partizan blizu vođstva, ali su Rusi odmah uzvratili! Duga lopta za Dugandžića koji je pobegao odbrani Partizana, bio u duelu sa Aleksandrom Popovićem, fudbaleri Sočija su tražili penal, ali je snimak pokazao da je golman Partizana startovao na loptu!

5. minut - PREČKA ZA PARTIZAN! Lazar Marković je uputio nešto između centaršuta i udarca! Pogodio je prečku i ispostavilo se da je to bio sjajan pokušaj! 

1.  minut - Lepa slika na tribinama u Sočiju! Osvanuo je plakat sa natpisom : "Srbi i Rusi braća zauvek!"

Počeo je meč!

Foto: Starsportphoto

 

17:50. Iako meč treba da se igra bez publike, oko stotinak navijača je na stadionu...

17:10 - Pre nego što ga je žreb spojio Soči sa crno-belima, u Srbiji smo malo znali o ovom ruskom klubu! U pitanju je novi klub, osnovan pre tri godine. Ovo mu je prvi izlazak u Evropu,  ali finansijski stoje savršeno!

 

 

 

16:50 - Sa druge strane, Soči će zaigrati u sledećem sastavu:

Zabolotni - Margasov, Barać, Rodrigao, Prokhin, Terekhov - Popov, Noboa, Calagov, Burmistrov - Dugandžić.

16:49 - Pojavio se sastav crno-belih. Aleksandar Stanojević je napravio iznenađenje, pošto je na klupi za rezerve ostavio jednog od nezamenjivih šrafova svoje mašinerije, Miloša Jojića.

Popović - Živković, Vujačić, Saničinan, Urošević - Šćekić, Zdjelar - Marković, Natho, Pantić - Rikardo.

16:45 - Dobar dan i dobrodošli na lajv blog portala Informer.rs gde iz minuta u minut možete pratiti dešavanja na utakmici Soči- Partizan


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija