• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2021

20:00 >> 23:33

PARTIZANOVA POBEDA POSLE SKANDIRANJA GROBARA RATKU MLADIĆU! Crno-beli PREGAZILI Novi Pazar! /VIDEO/

Starsportphoto

Partizan

PARTIZANOVA POBEDA POSLE SKANDIRANJA GROBARA RATKU MLADIĆU! Crno-beli PREGAZILI Novi Pazar! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Novi Pazar sa 4:1 (1:0) u meču četvrtog kola Superlige Srbije, koji je sredinom drugog poluvremena prekinut nakon skandiranja gostujućih navijača Ratku Mladiću

Meč u kom je Partizan potvrdio dominaciju na startu sezone obeležili su Grobari skandiranjem "Ratko Mladić" i "Nož, žica, Srebrenica"!

Utakmica je nekoliko puta prekidana, a sve je kulminiralo nakon trećeg gola Partizana. Navijači domaćeg tima su gađali svim i svačim fudbalere Partizana, Natho je bio na meti članova stručnog štaba domaćina. Na kraju su fudbaleri Novog Pazara odbili da igraju utakmicu dok se ne isprazni tribina sa navijačima Partizana.

Posle toga domaći igrači nisu hteli na teren, ali je utakmica ipak nastavljena i privedena kraju u korist gostiju iz Beograda. 

Nakon svega viđenog u Novom Pazaru, dobro je da su svi akteri prošli bez povreda i da je meč završen! Utakmica je četiri puta prekidana zbog haosa na tribinama, poslednji put na 35 minuta nakon čega su Grobari oterani sa stadiona, ali na kraju se piše nova ubedljiva pobeda Partizana na najvrelijem gostovanju u Srbiji - 4:1 (1:0)!

Foto: fkpartizan.rs

Po tradiciji kada Crvena zvezda i Partizan gostoju u Novom Pazaru utakmice su pune tenzije, a večerašnja je dosegla vrhunac. Klupa Partizana bila je pod udarom "navijača" Novog Pazara, dok su Grobari sa druge strane skandiranjem povredili Pazarce koji nisu želeli da nastave meč dok navijači crno-belih ne napuste stadion. 

Od samog starta Partizan je bio daleko bolji rival, ali je u prvom poluvremenu Rikardo Gomeš promašio nekoliko otvorenih šansi zbog čega je na odmor srpski vicešampion odneo samo gol prednosti - 0:1!

Mrežu Ostojića načeo je Bibras Natho u finišu prvog dela golčinom sa preko 25 metara, da bi prednost crno-belih na startu drugog dela duplirao Slobodan Urošević nakon perfektne kontre. 

Ni tu nije bio kraj mukama Novog Pazara. Prvo je Rikardo iskoristio veliku grešku odbrane Pazaraca, nakon čega je usledio već pomenuti prekid. Tek nakon 35 minuta utakmica je nastavljena, bez ritma, ali su rezervisti crno-belih imali jak potiv da se dokažu Aleksandru Stanojeviću. 

Pre svih, Sejduba Suma koji je uspeo i da se upiše u strelce nakon što ga je perfektno proigrao Samed Baždar, a Gvinejac lažnjakom izbacio čitavu odbranu domaćeg tima za 4:0. Uspeo je Lazar Mihailović u finišu meča da smanji zastatak svog tima, ali ne i da promeni iskoh meča - 4:1!

NOVI PAZAR - PARTIZAN  1:4 (0:1)

Strelci: Mihailović 90 - Natho 43, Urošević 49, Gomeš 61, Suma 76
Gradski stadion Novi Pazar   Sudija: Milanović Miloš

Novi Pazar: Ostojić - Vlajković, Delimeđac, Kojičić, Joksimović - Pavišić, Bacanović, Dimić, Kovačević - Aganspahić, Ratković
Trener: Milan Milanović

Partizan: Popović - Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević - Natho, Zdjelar - Pantić, Terzić, Jojić - Gomeš
Trener: Aleksandar Stanojević 

Tok meča:

Drugo poluvreme: 

89. minut - Nesvakidašnja greška Aleksandra Šćekića, lopta je stigla do Mihailovića, ali uspeva Crnogorac da se iskupi i blokira šut ofanzivca Novog Pazara!

83. minut - Potpuna uspavanka nakon prekida! Očigledno je pauza ostavila traga i na igrače. 

76. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Dobio je priliku Sejduba Suma nakon dugo vremena i odmah je oberučke prihvatio! Sjajno je Samed Baždar proigrao Gvinejac, a omaleni vezista posle lažnjaka matira Ostojića - 0:4! 

Foto: fkpartizan.rs

75. minut - Bez ikakvog ritma u nastavku meča! Aleksandar Stanojević je izmenama zatvorio sve prilaze golu Aleksandra Popovića!

73. minut - Igraće se još 25 minuta! Verovatno najčudnija nadoknada viđena na srpskim terenima!

66. minut - Trostruka izmena u taboru crno-belih, na terenu su Šćekić, Baždar i Suma!

Prekid: 

99. minut - UTAKMICA SE NASTAVLJA NAKON 35 MINUTA PAUZE!

86. minut - Prazni se tribina na kojoj su navijači Partizana, nakon 25 minuta zvaničnici uspeli da se dogovore! Pazarci su odlučili da ne igraju zbog skandiranja "Ratko Mladić" i "Nož, žica, Srebrenica"! 

84. minut - UTAKMICA JE I ZVANIČNO PREKINUTA! 

Foto: Starsportphoto

79. minut - Fudbaleri Novog Pazara neće na teren! Gotovo 20 minuta traje prekid na gradskom stadionu i nema naznaka da će doći do rešenja! 

75. minut - Nove informacije stižu sa terena, Novi Pazar zahteva da se tribina sa navijačima Partizana isprazni i to je uslov po kom će nastaviti utakmicu!

70. minut - Nema pomaka, još uvek arbitar Milanović traži najbolje moguće rešenje u saradnji sa policijom. Po informacijama sa društvenih mreža, problem je izazvalo skandiranje navijača  Partizana "Ratko Mladić"!

67. minut - Policija je u stanju pripravnosti, glavni arbitar vodi razgovor sa predstavnikom Policije kao i delegatima na susretu! Situacija izmiče kontroli. 

64. minut - Opšti haos na tribinama, ali i na terenu! Sada su rezervni fudbaleri Novog Pazara napali Bibrasa Natha! 

61. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Velika greška golmana Ostojića, loptu uzima Rikardo Gomeš i šalje je u praznu mrežu! Čini se da je u Novom Pazaru sve gotovo - 0:3! 

58. minut - Totalna ofanziva Partizana i posle drugog gola, veoma raspoloženo deluju crno-beli posebno Slobodan Urošević! 

53. minut - Ne prestaju da uleću flaše, upaljači i kovanice na teren, Aleksandru Stanojeviću je sve teže da vodi utakmicu. 

49. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Uroševiiiiiiiiiiić! Školska kontra crno-belih, ponovo je proradila veza Natko-Zdjelar, kapiten je vratio do Jojića koji na drugoj strani prolanazi samog Uroševića za - 0:2!

 

 

46. minut - Prvi napad na startu drugog poluvremena imaće fudbaleri Novog Pazara!

Prvo poluvreme: 

50. minut - Nova dobra šansa Partizana, Urošević je proigrao Terzića na drugoj stativi, ali se talentovani ofanzivac crno-belih nije najbolje snašao - 0:1!

Foto: Starsportphoto©

45. minut - Još četiri minuta u prvom poluvremenu! Nastavlja se teror sa tribina prema crno-belima, a klupa Partizana prva je na udaru raznih predmeta koji uleću u teren. 

43. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! NATHO! Kakva GOLČINA Partizanovog velemajstora! Sa 25 metara, levom nogom uz stativu, perfetkan udarac - 0:1!

42. minut - Nižu se prilike pred golom Novog Pazara, sjajno je Saničanin proigrao Lutovca, bek crno-belih posalo povratnu do Natha, ali je Izraelac izblokiran! 

39. minut - Nakon dvominutne pauze, utakmica je nastavljena! Još uvek nije poznato zašto je Milanković prekinuo susret.

37. minut - Prekid utakmice! Nije poznato zašto, ali je Miloš Milanović zaustavio meč! 

35. minut - Nova ogromna šansa za Rikarda Gomeša posle prodora Danila Pantića! Dobio je napadač crno-belih loptu kao na tacni, pokušavao da nađe prostor, potom iz okreta šutirao pored gola, veliki promašaj - 0:0!

Foto: Starsportphoto©

32. minut - Uspostavlja Partizan kontrolu na sredini terena i sve više se igra na polovini Novog Pazara, sada je Slobodan Urošević imao šansu, ali je ponovo lopta otišla preko gola - 0:0!

29. minut - Sporna situacija u kaznenom prostoru Novog Pazara, ubacio je loptu Lutovac pogodila je ona Kojičića u ruku, ali je glavni arbitar Miloš Milanović samo odmahnuo rukom, a ni VAR se nije oglasio. 

25. minut - Uzvraćaju i Pazarci istom merom, sjajno je Ratković prošao po strani nakon dobrog pasa Bacanovića, ali je Lutovac bio dobro postavljen i iznudio faul Dimića.

23. minut - Prvo pravo uzbuđenje i šansa za Partizan! Danilo Pantić je u nedostatku boljih rešenja šutirao sa nekih dvadesetak metara, lopta je prozujala pored stative, ostaje 0:0!

19. minut - Dobra akcija Partizana, ponovo je Rikardo bio u dobroj poziciji i još jednom mu je pobegla lopta! Pomalo dekoncentrisano deluje napadač crno-belih!

16. minut - Lepo je Natho proigrao Pantića, ali se ispostavilo da je Partizanov ofanzivac u ofsajdu - 0:0!

Foto: Starsportphoto

11. minut - Dobra kombinacija Pazaraca, Bacanović je bio u centru pažnje, ali uspeva Partizan da se odbrani od naleta domaćina. 

8. minut - Beležimo i pokušaj Partizana, Rikardo Gomeš je bio u dobroj situaciji, nameštao se napadač crno-belih i pucao daleko pored gola, ostaje 0:0.

7. minut - Konkretnija igra Novog Pazara na startu meča, Partizan ne uspeva da uspostavi igru na sredini terena.

3. minut - Prva opasnost pred golom Aleksandra Popovića, lopta je nakon kornera stigla do Vlajkovića, ali je bek Novog Pazara šutirao preko gola - 0:0!

1. minut - Utakmica je počela, sa centra kreću crno-beli.

20:00 - Dobro došli na lajv prenos četvrtog kola Superlige Srbije između fudbalera Novog Pazara i beogradskog Partizana. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ratko

pre 2 godine

opet dozvoljavate siptarima da nas zqajebavaju more neka se nose u tri lepe vise sram vas bilo

ratko

pre 2 godine

a zastava sa ljiljanima moze,sram vas bilo,mislim na delegata sudiju i sve Srbe koje su tamo bili ,da izbacite navijace zato sto su skandirali Ratko Mladic ,

jaypalm456

pre 2 godine

Trener Partizana podize energiju igracima tako sto im prica da se bore protiv sistema, kradja, drzave i vlasti... To vam je prica iz Partizanove svlacionice, pa proverite

Malkolkm

pre 2 godine

Jos jednom i po ko zna koji put dokazujete da ste obicna govna od novina. Kako su to Grobari povredili pazarce? Zasto ne napisete da su velicali ratnog zlocinca Ratka Mladica skandirajuci njegovo ime. To nisu navijaci,to su Belivukovi vojnici. Zato imate klanicu u Ripoteku jer lazete i ne pisete istinu.

zoran

pre 2 godine

Fašistička gamad i koljači..treba Partizan isključiti iz lige...

Neutralan

pre 2 godine

Večeras je po ko zna koji put država kapitulirala pred takozvanim Novopazarcima! Ne smete da im ništa kažete! Ovo je za kaznu i suspenziju terena na godinu minimum. Oduzimanje 9 bodova i finansijska kazna! Za nenošenje srpske zastave na dresovima, izbacivanje iz lige! Za nepostojanje srpske zastave na stadionu, kazna za opštinu... Hapsite belivuke i mesare, a usrali ste se od desetak vehabija! Sram vas bre bilo sve, pa i vas iz informera jer ne smete istinu da napišete! Ajde pa nas demantujte...

Dule

pre 2 godine

Da li je stvarno ovoj devetorici Srba u ekipi N. PAZARA smetalo skandiranje ili se iza njih kriju oni koji o svemu odlučuju. Da li se i jedna utakmica u ovom gradu, a kada domaćin gubi, može završiti normalno. Da je sreće pa da ih nikada nisu pustili u super ligu. Da pustili, jer su administrativnom odlukom ubačeni sa desetog mesta. Ovakve scene u N. Pazaru nisu ništa novo, da li je normalno da se oni ppjavljuju na utakmicama u majicama sa turskim obeležjima (i toga je bilo sinoć), pa su im posle drugi krivi. Bilo je sinoć skandiranja "grobari turski sinovi", od toga je sve počelo.

SR71

pre 2 godine

ZABRANITI rad "Partizan" i "Crvena Zvezda",jer su kriminalni klubovi,koji stalno prave probleme!A ovi iz Novog Pazara da se zale EUropi!

Baki

pre 2 godine

Dosta više od pazaraca !!!! Moraju se izbaciti iz super lige dok se ne opamete a očigledno je da neće onda neće ni igrati !!!!!!! Sledeće domaćinstvo NP poslati žandarmeriju i trebaju legitimisati Pazarce i videće se da su ti došli sa Srpskog Kosova sa namerom da prave haos . FK Pazar u beton ligu pa neka prave haos svojoj mami i tati pa njih neka kolju !!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija