• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2021

23:14 >> 23:15

HAOS U NOVOM PAZARU! Meč PREKNUT zbog SKANDIRANJA "Ratko Mladić"!

fkpartizan.rs

Partizan

HAOS U NOVOM PAZARU! Meč PREKNUT zbog SKANDIRANJA "Ratko Mladić"!

Podeli vest

Meč Partizana i Novog Pazara prekinut je sredinom drugog poluvremena zbog nereda na tribinama

Trpela je klupa Partizana teror od starta meča sa tribina, neretko su na terenu bile i flaše raznih materijala, upaljači i sve što je palo pod ruku "navijačima". Meč je prekidan nekoliko puta kako bi klupa crno-belih bila zaštićena. 

Foto: fkpartizan.rs

Ipak, u drugom poluvremenu je meč prekinut na 35 minuta zbog skandiranja navijača Partizana "Ratko Mladić" i "Nož, žica, Srebrenica"! Dešavalo se to neposredno pošto je Rikardo Gomeš postigao i treći gol, a Pazarci su se povukli sa tribina i odbili da igraju od su Grobari na stadionu. 

Foto: fkpartizan.rs

Glavni arbitar Miloš Milanović imao je nezahvalan zadatak, ali je posle dugog čekanja meč nastavljen nakon što su Grobari napustili gradski stadion u Novom Pazaru! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija