• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2021

13:23

NEVERICA! Glavobolja za Stanojevića! Posle PANTIĆA otpao i ON za Santa Klaru!

starsport

Partizan

NEVERICA! Glavobolja za Stanojevića! Posle PANTIĆA otpao i ON za Santa Klaru!

Podeli vest

Trener Partizana Aleksandar Stanojević ima velikih problema uoči gostovanja Santa Klari u plej-ofu za Ligu konferencija.

Posle Danila Pantića, Stanojević ne može da računa ni na drugog bitnog veznog igrača Sašu Zdjelara.

Jedan od najboljih igrača crno-belih u poslednjih nekoliko sezona nije uspeo da se oporavi od povrede zadnje lože koju je zaradio u revanšu sa Sočijem prošle nedelje- prenosi Telegraf.

Foto: Starsportphoto

 

Sada Stanojević u veznom redu za meč na Azorskim ostrvima može da računa samo na Miloša Jojića, Bibrasa Natha, Sejdubu Sumu i Aleksandra Šćekića, koji takođe ima problema sa povredom.

Tu je i veteran Milan Smiljanić, ali je on ove sezone odigrao samo 29 minuta. Šansu bi pre mogao da dobije 19-godišnji Lazar Pavlović.

Foto: Starsportphoto

 

Osim Pantića i Zdjelara, meč na Atlantiku će da propusti i mladi napadač Nemanja Jović, dok su se oporavili bekovi Ivan Obradović i Aleksandar Miljković, a u tim se vraća i Aleksandar Lutovac.

Partizan gostuje Santa Klari u četvrtak od 22.30 po našem vremenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija