• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2021

18:38

LIDEJ OTKRIO ZAŠTO JE DOŠAO U PARTIZAN! Obradović me je pozvao i ODMAH SAM SVE SHVATIO!

Starsportphoto©

Partizan

LIDEJ OTKRIO ZAŠTO JE DOŠAO U PARTIZAN! Obradović me je pozvao i ODMAH SAM SVE SHVATIO!

Podeli vest

Američki centar Zek Lidej jedno je od ovogodišnjih pojačanja Partizana

Crno-beli su seriju bombastičnih pojačanja otvorili sa dolaskom Kevina Pantera, a njegov doskorašnji saigrač Lidej promovisan je nekoliko dana kasnije! 

Prve impresije o Beogradu i klubu su Lideju i više nego pozitivne.

- Iako sam ovde tek ovde nekoliko dana i još uvek upoznajem grupu i nove saigrače, primećujem da su svi 'kul'. Zaista, svi su super i energija je odlična. Radujem se radu sa novim timom - rekao je Lidej u intervjuu za B92.net.

 

Foto: Starsportphoto

 

Jedan od ključnih razloga zašto se Zek Lidej odlučio za dolazak u Partizan je Željko Obradović...

- Koliko vidim do sada, sjajan je čovek i trener, ima svoje principe. Mnogo toga ću naučiti od njega, borićemo se za njega i verujem da ćemo zajedno ostvariti ciljeve koje ćemo zacrtati.Pozvao me je, pričao sam sa njim telefonom i on mi je saopštio kakve ima planove i koju grupu igrača će okupiti. Odmah sam shvatio da imamo iste ciljeve. Imaćemo želju za borbom i kvalitet koji će nas voditi do pobeda i, nadam se, osvajanja titula. Mislim da će biti dobro!

Foto: Starsportphoto

 

Postoje mišljenja da je Lidej napravio korak unazad u karijeri...

- Ne mislim da je to tako. Samo želim da učim od trenera Obradovića svakog dana i da pobeđujemo utakmice i na kraju podižemo trofeje! Video sam da Partizan ima veliku bazu navijača i sjajnu energiju na svakoj utakmici. Zbog toga sam uzbuđen pred početak ove sezone. Lepo je biti ovde i u gradu kakav je Beograd.

Foto: Starsportphoto

 

Na kraju je imao poruku za "grobare".

- Borićemo se. Cela ekipa će davati sve od sebe za trijumfe i sve što treba da bi se pobeđivalo. Postavili smo ciljeve visoko i borićemo se za njih- zaključio je Zek Lidej.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija