• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2021

09:09

Obradović ŠOKIRAO Grobare! KLJUČNI igrač Partizana NEĆE BITI nijedan od skupih Amera, ali ni Srbin

Starsportphoto

Partizan

Obradović ŠOKIRAO Grobare! KLJUČNI igrač Partizana NEĆE BITI nijedan od skupih Amera, ali ni Srbin

Podeli vest

Ofer Ron, lični trener najnovijeg pojačanja Partizana Jama Madara, tvrdi da je Željko Obradović Izraelcu obećao veliku ulogu u timu

Najnovije pojačanje Partizana je Jam Madar, 20-godišnji izraelski plejmejker kog porede sa Stefom Karijem.

On je u Humsku stigao iz Hapoel Tel Aviva, a igrao je i u NBA letnjoj ligi za Boston Seltikse sa kojima je stigao do finala.

 

Njegov personalni trener Ofer Ron je za izraelske medije otkrio šta je Željko Obradović rekao Madaru prilikom poziva da dođe među crno-bele.

Rekao mu je da će biti ključni igrač u timu i da ga jako ceni. Imaće važnu ulogu u Partizanu. Najveći dobitak ove priče je što će raditi sa Obradovićem - kazao je Ron, koji je potom nastavio:

- Učiniće ga boljim igračem. Ako dođe u NBA biće mnogo bolji. To mu je i cilj, takođe i da igra na najvišem nivou u Evropi pre toga.

Prema informacijama do kojih su došli Izraelci, Partizan će Hapoelu na ime obeštećenja platiti 250.000 dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija