• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2021

08:07

NOVA "BOMBA" CRNO-BELIH! Partizanovo POJAČANJE stiže iz NBA lige!

kkpartizan.rs

Partizan

NOVA "BOMBA" CRNO-BELIH! Partizanovo POJAČANJE stiže iz NBA lige!

Podeli vest

Srpski košarkaš Balša Koprivica uskoro bi trebao da pojača Partizan

Najavio je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović nešto malo pred ponoć u petak da će crno-beli "uskoro" dobiti kapitalno pojačanje. Spekulisalo se ko bi mogao da bude to "domaće pojačanje", a po nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta reč je o Balši Koprivici. 

Isti izvor ističe da su strane dogovorile sve detalje, te da je ostalo da se samo detalji prenesu na papir kako bi dojučerašnji centar Florida Stejta zadužio crno-beli dres. 

Balša Koprivica je već nosio dres Partizana, ali u mini-basket timu nakon čega je otišao "preko bare" i u Americi gradio košarkaške ime. Od 2012. godine Koprivica trenira u Americi, pa je sa 14 godina upisao školu "Nova Sautvestern". 

Ipak, dve godine kasnije "upisao" je jednu od najčuvenjih srednjih škola kada je košarka u pitanju - Montevide. Kroz nju su prošlo Džoel Embid, Ar Džej Beret, Ben Simons, Filip Petrušev i Kejd Kaningem. 

Od oktobra 2018. godine Koprivica je bio na Florida Stent Univerzitetu, na ovogodišnjem draftu odžanom 29. jula Koprivicu je izabrao Detroit preko Šarlota kao 57. pika. Pistonsi su ubrzo najavili da će srpski centar biti član njihovig tima u Letnjoj ligi, ali i da će nastaviti doškolavanje (u Razvojnoj ligi ili Evropi) pre nego što postane punopravni NBA član.

Podsećamo, Partizan je u potrazi za pojačanjem na centarskoj poziciji budući da je situacija oko Vila Mozlija potpuno nepoznata. Pre Koprivice, crno-beli dres su zadužili Kevin Panter, Zek Ledej, Rodion Kuruks, Aleksa Avramović, Dalas Mur, Alen Smailagić, a poslednji u seriji pojačanja je Jam Madar. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Meni ovaj Obradovic u zadnje vrjeme izgleda kao prolupali i zivcani starac.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija