• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2021

19:30 >> 22:59

HEROJSKI PODVIG PARTIZANA! Crno-beli preživeli DRAMU i plasirali se u Ligu konferencija! /FOTO/VIDEO/

Starsportphoto©

Partizan

HEROJSKI PODVIG PARTIZANA! Crno-beli preživeli DRAMU i plasirali se u Ligu konferencija! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Santa Klaru sa 2:0 (2:0) i plasirali se u grupnu fazu Lige konferencija

Praznik fudbala u Humskoj i to sa srećnim krajem! Partizan je u "meču sezone" uspeo da nadoknadi poraz iz prvog meča sa Azorskih ostrva, savlada Santa Klaru sa 2:0 (2:0) i tako se plasira u grupnu fazu prvog izdanja Lige konferencija! 

Foto: Starsportphoto©

Lepo je danas biti navijač Partizana! Crno-beli su odigrali još jedan besprekoran meč, na vreme dali dva gola, perfektno zatvorili utakmicu, terali igrače Santa Klare na greške i nervozu i na kraju zasluženo slavili novu evropsku jesen u kojoj će vicešampion Srbije imati velike ambicije. 

Sve ono što nije išlo "od nogu" crno-belima pre sedam dana, večeras se okrenulo u njihovu korist, a na delu se videla magija Saše Zdjelara! Iako nije bilo strelac, iako nije bio asistent sigurno je da "zlatni orlić" zaslužuje MVP nagradu posle 90 minuta atomskog fudbala. 

Počelo je bajkovito, već posle pet minuta Partizan je poveo golom Nemanje Jovića nakon što je Marko Pereira odbranio šut Sejdube Sume, ali se ispostavilo da je reč o ofsajdu. Bio je sudija tada u pravu, ali i dvadesetak minuta kasnije kada je svirao penal crno-belima. 

Pas Lazar Markovića otvorio je put Sejdubi Sumi ka srcu protivničkog šesnaesterca, Gvinejac se lepo snašao i "naterao" Viljanuevu na naivnu grešku i faul, a glavni sudija je posle sugestije pomoćnika svirao penal koji je Rikardo Gomeš pretvorio u gol - 1:0. 

Nije se dugo čekalo na drugi gol Partizana. Miloš Jojić je izveo najbolji prekid od kako se vratio u Humsku, prebacio loptu na drugu stativu gde je najviši bio Siniša Saničanin. Štoper crno-belih postigao je prvi gol u novom klubi za euforiju oduševljenja na stadionu. 

Foto: Starsportphoto©

Pretila je Santa Klara u nastavku meča, pre svih Linkoln koji je nekoliko puta testirao Aleksandra Popovića, najbolji pokušaj bio je krajem prvog poluvremena, ali je mladi golman Partizana bio na nivou. Kako je meč odmicao Saša Zdjelar je iskakao u prvi plan, a vezista srpskog kluba bio je nerešiva engima za sve Porgualce! 

Progutao je Zdjelar kompletan tim Santa Klare, držao ih sve "u džepu" zatvorio sve prilaze golu i za duplo olakšao posao odbrani svog tima! 

PARTIZAN - SANTA KLARA  2:0 (2:0)

Strelci: Gomeš 24p, Saničanin 27
Stadion Partizana, Beograd    Sudija: Kreg Poson, Engleska

PARTIZAN (4-2-1-3): Popović - Miljković, Vujačić, Saničanin, Obradović - Jojić, Zdjelar- Suma - Marković, Jović, Rikardo

SANTA KLARA: Pereira - Ramos, Alfonso, Vilanueva, Mansur - Marita, Karvaljo - Linkoln - Patrik, Alano, Buldini

Tok meča:

Drugo poluvreme:

94. minut - Grčevito se brani Partizan u ovim momentima! 

90. minut - OSAM MINUTA NADOKANDE! 

85. minut - Drama u finišu meča, Partizan se povukao i vreba šansu iz kontre. Sa druge strane, Santa Klara u totalnoj ofanzivi!

80. minut - OGROMNA ŠANSA! Sada je Gomeš "izbacio" samog Holendera pred Pereiru, ali je golman Santa Klare sačuvao šanse svog tima - 2:0!

Foto: Starsportphoto©

75. minut- Dobra šansa za rezervistu Pantića, uposlio ga je Bibras Natho, ali je bio ofsajd! Raspalila se borba u poslednjim momentima regularnog dela. 

71. minut - Sastavio je delegat zajedno sa četvrtim sudijom zapisnik i utakmica se sada nastavlja! Mogao bi Partizan da se nađe u problemima ukoliko je Alano zaista doživeo rasističke uvrede...

69. minut - Sluti na probleme! Izašao je Alano na drugoj starni terena i očigledno je došlo do rasnog vređanja! Kratak prekid utakmice...

66. minut - Sve baca Oliveira na napad! Ušao je Rui Košta na teren, pored njega tu je i Rikardinjo! Totalna ofaziva Santa Klare!

62. minut - Ponovo inicijativa Santa Klare, povukao se Partizan nakon šanse koju je propustio Saničanin. Biće još drame u Humskoj... 

Foto: Starsportphoto©

58. minut - PONOVO SANIČANIN! Opet je štoper crno-belih bio najbolji posle skoka posle kornera, ali je lopta otišla blizu pored gola. Dobra šansa za Partizan - 2:0!

53. minut - Probao je Partizan akcijom posle prekida, šutirao je Zdjelar. Ipak, bez opasnosti po gol Pereire. 

50. minut - Rikardo se odlično okrenuo, primio loptu i krenuo ka golu Portugalaca, ali sudija nije svirao faul. 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Prvo poluvreme: 

45. minut - Povukao se Partizan u finišu prvog poluvremena, kao da su se zadovoljili rezultatom. Koristi to Santa Klara, sada je Alano pretrčao Zdjelara, ali je Saničanin otklonio opasnost. 

Foto: Starsportphoto©

39. minut - Nova šansa za Portugalce, kapiten Karvaljo je šutirao sa velike udaljenosti, ali lopta je prošla pored gola, kockao se Partizan sada - 2:0!

34. minut - Sada je Santa Klara krenula na sve ili ništa, pokušao je Linkoln sa dvadesetak metara i perfektna intervencija Aleksandra Popovića, ostaje 2:0!

29. minut - Peh za Aleksandra Stanojevića! Neće moći Sejduba Suma da nastavi meč, menja ga Bibras Hatho. 

27. minut - GOOOOOOOOOOOOOL! Blickrig Partizana! Siniša Saničanin bio je najviši u skoku i duplirao prednost crno-belih posle kornera Miloša Jojića - 2:0!

24. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Vodi Partizan posle penala koji je realizovao Rikardo Gomeš. Srušio je Vilanueva Sejdubu Sumu, a Kreg Poson je na insistiranje asistenta pokazao na belu tačku - 1:0!

21. minut - Žestok sudar na sredini terena... Udaraili su se Ivan Obradović i napadač Santa Klare Buldini! Ušle su medicinske ekipe

18. minut - Slobodan udarac za Partizan iskosa, izvešće ga Jojić. Bio je to centaršut na drugu stativu, izbili su loptu gosti.

16. minut - Dobar pokušaj Lazara Markovića sa desetak metara, lopta se odbila do ofanzivca Partizana, ali je posle njegovog šuta otišla pored gola, 0:0!

12. minut - Novi dobar napad crno-belih, sada su kombinovali Miljković i Marković, kapiten Partizana je poslao loptu na Gomeša, ali je račistio Alfonso. 

8. minut - Otvoren meč sa obe strane! Partizan mora da napadne Santa Klaru, dok Portugalci vešto vrebaju šanse i prete iz kontre, za sada bez promene rezultata - 0:0!

4. minut - PONIŠTEN GOL PARTIZANA! Suma je dugo oklevao, na kraju je šutirao, odbila se lopta do Jovića, on je postigao gol, ali je ipak poništen zbog ofsajda.

1. minut - Utakmica je počela! Sa centra su krenuli fudbaleri Santa Klare!

19:30 - Dobro došli na lajv prenos revanš meča beogradskog Partizana i Santa Klare u okviru plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija. Sve detalje sa utakmice možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija