• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2021

23:30

HVALA NAVIJAČIMA, OVO JE NJIHOVA POBEDA! Suma OTRKIO kakvo je stanje sa POVREDOM!

Starsportphoto©

Partizan

HVALA NAVIJAČIMA, OVO JE NJIHOVA POBEDA! Suma OTRKIO kakvo je stanje sa POVREDOM!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Santa Klaru sa 2:0

Kvalifikovao se Partizan u grupnu fazu Lige konferencija i vratio u Evropu nakon godinu dana pauze. Danas je Aleksandar Stanojević "iznenadio" kolegu sa druge strane Sejdubom Sumom od prvog minuta, a Gvinejac se odužio na najbolji mogući način. 

Ipak, pobedu Partizana "pokvarila" je Sumina povreda, a kreativac crno-belih nije mogao da nastavi susret posle drugog gola beogradskog tima. 

Foto: Starsportphoto©

- Kvalifikovali smo se u grupnu fazu, videćemo sutra kakva je situacija sa povredom. Kada sam osetio da sam se povredio rekao sam da ne mogu da nastavim kako bi svež igrač dobio šansu da nastavi - objasnio je Sejduba Suma. 

Napadač crno-belih Rikardo Gomeš ponovo je bio strelac i pomogao svom timu da dođe do ranog vođstva "sa kreča". 

- Na srpskom ćemo da pričamo! Današnja pobeda je pola ekipe, a pola navijača. Oni su nas gurali sa tribina, davali nam energiju kada stanemo. Pokazali smo šta je Partizan! Posle utakmice sam počeo da razmišljam o svemu, ovo mi je drugi put ovde i sada ćemo igrati Evropu, presrećan sam. Hvala navijačima za sve - dodao je Rikardo Gomeš. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija