• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2021

16:51

KAKAV MALER ZA PARTIZAN! Suma NIJE dobro...

Partizan

KAKAV MALER ZA PARTIZAN! Suma NIJE dobro...

Podeli vest

Povreda fudbalera Partizana Sejdube Sume je teža nego što u prvi mah činilo

U revanš meču sa Santa Klarom stradao je Partizanovom ofanzivcu butni mišić i izgleda da ga čeka duža pauza.

Afrički vezista neće putovati iz Beograda za Gvineju, gde je trebalo da bude u konkurenciji za mečeve državnog tima početkom septembra. Ostaće u Srbiji kako bi pokušao da sanira povredu i spreman dočeka početak takmičenja u Ligi konferencija i večiti derbi.

Foto: Starsportphoto

 

Pitanje je hoće li stići da bude u konkurenciji za sastav...

- Nije dobra situacija, Suma ima rupturu od 11 milimetara. Nećemo ga imati neko vreme. Ne znam tačno koliko. Kad se povredio Danilo Pantić pičao sam da mora na dugo bolovanje, ali nisam ja doktor -  rekao je Aleksandar Stanojević.

Partizan će bez Sume igrati meč sedmog superligaškog kola sa Radničkim iz Niša, u nedelju od 21 čas.

Foto: FK Partizan

 

- Naš cilj je da ostanemo konkurentni za titutlu. Ne možeš ništa da obećaš, ali možeš što duže da budeš konkurentan. Nemamo pravo na kiks, tako se ponašamo. Želimo da napravimo koncepciju kojim ćemo izvući maksimum iz svakog igrača. Važna nam je svaka utakmica, zato izjednačavam Evropu i Superligu. Dogovorali smo se da nema grupnog slavlja posle meča sa Portugalcima, plan je bio da treniramo u petak, ali su igrači tražili slobodan dan i izašao sam im u susret, jer su zaslužili. Bilo bi neozbiljno da se emotivno isprazne na početku sezone. Ako bismo tako razmišljali bili bismo neprofesionalni. Nema šanse! Već danas dižemo intenzitet, sutra ujutru ćemo odraditi još jedan trening Nadam se samo da momci nisu slavili individalno...

Foto: Starsportphoto

 

 Umesto Aleksandra Stankovića na klupi Radničkog će sedeti dosadašnji strateg omladinaca Vladimir Đorđević.

- Treneru je uvek nezgodno kad je preko puta njega kolega koji prvi put vodi ekipu. Ne znamo kako će igrati, hoće li nešto promeniti, ali znamo dosta o Radničkom, sa te strane ne mogu Nišlije da nas iznenade. Taj tim je projektivan za vrh tabele, nije praćen rezultatima. Odlgedali smo sve utakmice iz ove sezone. Imamo motiv koji je iznad svih naših ličnih interesa. Ništa drugo ne može da nas poremeti - rekao je Aleksandar Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija