• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2021

20:00 >> 22:59

PARTIZANOV POKER U MREŽI RADNIČKOG! Stanojević upisao 100. POBEDU na klupi crno-belih! /FOTO/

Starsportphoto©

Partizan

PARTIZANOV POKER U MREŽI RADNIČKOG! Stanojević upisao 100. POBEDU na klupi crno-belih! /FOTO/

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Radnički iz Niša sa 4:0 (2:0) u sedmom kolu Superlige

Prefektno! Da su u Humskoj mogli da isplaniraju u kakvom će stanju Partizan otići na prvu reprezentativnu pauzu teško da bi mogli da izaberu bolji scenario! Četa Aleksandra Stanojevića iza sebe ima idealne rezultate i mirno mogu na dvonedeljnu "pauzu". 

Nakon herojske pobede nad Santa Klarom i plasmana u grupnu fazu u Ligu konferencija na red je došao meč protiv niškog Radničkog, a Meraklije su se loše provele na "ekskurziji" u Beogradu budući da je mreža Damira Kahrimana napunjena do vrha - 4:0 (2:0). 

Foto: Starsportphoto©

Da slast trijumfa bude lepša, Stanojeviću je ovo 100. pobeda na klupi Partizana, a postao je i čovek kojem je najmanje vremena trebalo da stigne do trocifrenog broja trijumfa. 

Radnički je bio bolji rival sve do sredine prvog poluvremena kada je Šćekić postao senka Mićibućija. Stale su tada Meraklije, a na scenu je izašao Rikardo Gomeš koji je sa dva gola rešio pitanje pobednika i olakšao posao svom timu u drugom poluvremenu. 

Tek što je počeo drugi deo, Rikardo je bio u prilici da postigne het-trik, ali je nesebično proigrao Bibrasa Natha, a do kraja meča u strelce se upisao i Nemanja Jović. Imao je i Radnički svoje šanse, najviše Mićibući, ali je Japanac u najboljoj situaciji trapavo reagovao, te je Nemanja Stevanović ostao nesavladan. 

Foto: Starsportphoto©

Sledi dvonedeljna pauza u srpskom fudbalu zbog obaveza reprezentacije, a Partizan je u prvih sedam kola jedini maksimalan tim, a iako imaju utakmicu manje crno-beli će sa vrha tabele gledati reprezentativnu pauzu!

PARTIZAN - RADNIČKI NIŠ 4:0 (2:0)

Strelac: Gomeš 37, 43, Natho 62, Jović 70
Stadion FK Partizan, Beograd       Sudija: Mitić Milan

PARTIZAN: Stevanović - Živković, Saničanin, Vujačić, Urošević - Šćekić, Jojić - Terzić, Natho, Holender - Rikardo

RADNIČKI: Kahriman - Bjeličić, Micibući, Škrbić, Duronjić, Vujadinović, Pejović, Mitreović, Arsić, Todorovski, Aksentijević

Tok meča

Drugo poluvreme

84. minut - Velika šansa za Nikolu Štulića i nova odbrana Damira Kahrimana, da nije na golu bivši čuvar mreže Crvene zvezde, Radnički bi doživeo brodolom u Beogradu!

77. minut - Opao je ritam utakmice nakon gola Nemanje Jovića, a crno-beli više ne zapinju. Čini se da je Stanojević rešio da zatvori meč i mirno privede prvi deo sezone kraju. 

Foto: Starsportphoto©

70. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Preti pravi debakl Nišlijama u Humskoj! Nizali su se promašaji crno-belih, ali ni Kahriman nije svemoguć! Nemanja Jović se sjajno namestio na ivici kaznenog prostora, opalio po lopti i pogodio "malu mrežu" - 4:0!

66. minut - Velika šansa za Nišlije nakon greške Aleksandra Šćekića loptu je "ukrao" Mićibući, ali se Japanac spetljao i u dva navrata promašio prazan gol!

62. minut - GOOOOOOOOOOOOOL! Sve je rešeno u Humskoj! Ponovo je Marko Živković sjajno prošao po desnoj strani, uposlio Rikarda Gomeša, a napadač Partizana proigrao je Bibrasa Natha za 3:0!

56. minut - Dvostruka izmena u taboru Partizana. Menja krila Aleksandar Stanojević. Umesto Terzića i Holandera u igri su Marković i mladi Jović.

51. minut - Šutirao je Marko Živković sa distance, ali ga je blokirao Ognjen Bjeličić - 2:0

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Prvo poluvreme

Foto: Starsportphoto©

45. minut - Kraj prvog poluvremena! Uspeo je Partizan da slomi otpor Nišlija u prvom delu!

43. minut - GOOOOOOOOOOOOOL! Blickrig Partizana, ponovo je Rikardo Gomeš strelac - 2:0!

37. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Partizan vodi golom RIkard Gomeša! Sjajna akcija, a napadač crno-belih mogao je samo da se pokloni i prosledi loptu u mrežu - 1:0!

32. minut - Ponovo kontranapad Nišlija, Mićibući se zaleteo kao brzi voz ka golu Partizana, a Vujačić ga je zaustavio u poslednjem momentu - 0:0!

27. minut - Ogromna šansa za Bibrasa Natha posle kontre koju je otvorio RIkardo Gomeš, šutirao je Izrealac sa ivice kaznenog prostora pored gola, morao je u ovoj situaciji da proigra Nikolu Terzića!

23. minut - Jasno je posle polovine prvog dela meča da je Mićibući glavna karika u timu Radničkog, Japanac ima mnogo kredita i koristi ih, a sada je pokušao sa 30ak metara da savlada Stevanovića, ostaje 0:0!

17. minut - Prva pretnja pred golom Nišlija. Crno-beli su izveli ubitačnu kontru. Povukao je Terzić i proigrao Rikarda. Oslobodio se napadač crno-belih Bjeličića, ali je sa 15 metara šutirao pored gola.

Foto: Starsportphoto©

13. minut - Još jedna opasnost pred golom Nemanje Stevanovića, imao je Radnički dva kornera, ali je Marko Živković izblokirao dobar udarac Nikole Aksentijevića - 0:0!

9. minut - Nokautiran je SIniša Saničanin nakon centaršuta Mićibućija! Japanac ga je pogodio direktno u glavu, a bivši štoper Vojvodine je zaustavio veliku šansu Nišlija. 

7. minut - Žali se Igor Vujačić na povredu prepone nakon što je sprečio Škrbića da ugrozi Stevanovića i gol Partizana. 

4. minut - Odmah žuti karton za Vujadinovića koji je morao da ruši Rikarda Gomeša u kontri nakon što se Bjeličić spetljao na sredini terena.

1. minut - Utakmica je počela, prvi napad za Partizan

20:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmice sedmog kola Superlige Srbije između Partizana i Radničkog iz Niša. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17