• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2021

11:55

BIĆE PAKLEN NAPAD CRNO-BELIH! IZ TVENTEA U PARTIZAN! SJAJNO pojačanje stiže u HUMSKU!

printscreen

Partizan

BIĆE PAKLEN NAPAD CRNO-BELIH! IZ TVENTEA U PARTIZAN! SJAJNO pojačanje stiže u HUMSKU!

Podeli vest

Kako stvari stoje, poslednji dan prelaznog roka u Evropi doneće kapitalno pojačanje Partizanu

Klub iz Humske je obnovio pregovore sa Tventeom oko dovođenja Kvinsija Meniga, krilnog napadača koji se na radaru crno-belih našao još početkom prelaznog roka - saznaje Telegraf!

Partizan je ponudom uspeo da zadovolji želju holandskog kluba i fudbaler će, ukoliko sve bude proteklo po planu, sutra stići u Beograd na lekarske preglede i potpis trogodišnjeg ugovora.

Menig je ponikao u Ajaksu a pažnju Partizana dobio je nakon što su propali pregovori oko dovođenja Žulijena Ngoja iz Eupena!

Tokom prethodnih mesec dana usled niza povreda ofanzivaca Tventea, klub je stopirao prodaju Meninga kako ne bi ostao bez još jedne opcije!

Bilo kako bilo, činjenica da 26-godišnij fudbaler predstavlja profil igrača neophodan Aleksandru Stanojeviću, da bi pokrio ulogu centralnog i krilnog napadača, bila je dovoljna da vicešampion Srbije krene u drugi napad.

Pre Tventea, za koji je odigrao 49 zvaničnih duela i upisao devet pogodaka uz sedam asistencija, Mening je branio boje Zvolea, Oldam Atletika i matičnog Ajaksa...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija