• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2021

14:06

Iliev posle nove bombe u Humskoj! Ja svoja obećanja ispunjavam

Partizan

Iliev posle nove bombe u Humskoj! Ja svoja obećanja ispunjavam

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je s ponosom pričao o dovođenju Kvinsija Meniga i sjajnom početku sezone crno-belih

Iliev je na predstavljanju Meniga prvi imao reč.

Partizan je veliki, ogroman klub, imamo obavezu da učinimo najbolje moguće da to opravdamo da budemo sve veći i ozbiljniji. Svesni smo u kakvim vremenima živimo, postoji mala grupa ljudi koja je najglasnija, kojoj ništa ne valja, koja traži dlaku u jajetu... Kad prođemo najjače kvalifikacije koje je ijedan srpski klub u Evropi imao, i imamo razliku 22:1 u Superligi, opet nešto ne valja - rekao je Iliev na početku.

Nastavio je potom u istom ritmu.

- Obećao sam da ćemo dovesti velike igrače, pričali su gde su ta obećanja, šta je sa njima? Mi radimo kako se radi, odvažno, hrabro, sa puno vere i znanje i ne padamo pod pritisak lažnih navijača i pojedinih medija koji unose nemir. Mi smo ono što jeste Partizan i zato smo ove kvalifikacije i početak sezone, i prelazni rok, uradili kako se radi. Dostojanstveno, staloženo i doveli smo igrače kada je to trebalo.

Otkrio je potom sportski direktor vicešampiona Srbije i kako je Holanđanin završio u Humskoj.

Radili smo ispod radara dva meseca i pokazali smo da ćemo dovesti prava pojačanja. Ja moja pojačanja, bombe, ispunjavam, sve smo pogodili. Opet ste požurili, ne mogu da verujem da je neko pomislio da nećemo imati ekstra iznenađenje. Za realnu većinu koja je na ulicama, znaju šta prolazimo i šta radimo - poručio je Iliev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 2 godine

NE MOGU A DA NEDAM KOMENTAR DA STE IMALI NAJACE KVALIFIKACIJE ZA KUP TAKMICENJE...KOGA VI MOLERISETE I KOJI SU TO KLUBOVI RESPEKTNI U EVROPI KOJE STE POBEDILI,SANTA KLARA 12 U PORTUGALU,DUNAJSKA STREDA 6 U SLOVACKOJ,SOCI 3 U RUSIJI.STA BI BILO DA SU DOSLI NEKI VELIKANI,KUKATE KAO I ZVEZDA HOCETE U EVROPU PREKO AMATERA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija