• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2021

17:07

STANOJEVIĆ SKIDA PRITISAK SA KVINSIJA! Miletića vidi kao štopera! EVO ŠTA KAŽE O DERBIJU!

fkpartizan.rs

Partizan

STANOJEVIĆ SKIDA PRITISAK SA KVINSIJA! Miletića vidi kao štopera! EVO ŠTA KAŽE O DERBIJU!

Podeli vest

Trener Partizana Aleksandar Stanojević govorio je na konferenciji za medije o pojačanjima Menigu i Miletiću

Od doskorašnjeg člana Tventea Kvinsija Meniga se očekuje konkretan doprinos u napadu, ali  šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević uverava da mu je potrebno malo vremena kako bi se snašao u novoj sredini, iako u kvalitet Holanđanina ne sumnja.

Foto: Starsportphoto©

 

- Od početka prelaznog roka smo želeli profil igrača kakav je Kvinsi, insistirali smo na bočnom napadaču, sposobnom da pokrije obe strane i bude od koristi kao drugi špic. Menig može da rešava situacije ’jedan na jedan’, dolazi iz takmičenja u kome je redovno igrao, fizički je spreman, međutim, nije lako da ga odmah uklopite. Tek danas će prvi put trenirati sa reprezentativcima i zato će ići malo teže -  pojasnio je Stanojević, uz napomenu da će momak poreklom iz Surinama biti u konkurenciji za gostovanje kragujevačkom Radničkom.

Verovatno će u meču osmog superligaškog kola dobiti šansu u drugom poluvremenu.

- Hvala klubu što je uradio sve što je struka tražila. Kao treneru mi je omogućio širinu, da mogu bez problema da kreiram tim za sva tri takmičenja, nudi mi priliku da igram na različite načine, jer Menig omogućava raznovrsnost u napadu. Ne volim da namećem prtisak kad će Kvinsi pokazati sve što zna. Trebalo bi imati stprljenja sa njim.

Foto: Starsportphoto

 
Partizan je doveo dvojicu fudbalera iz Gane na probu. U pitanju su 23-godišnji zadnji vezni Ričard Badu i 22-godišnji napadač Isak Opuku Agjemang.

- Za ponedeljak je zakazana kontrolna utakmica sa Teleoptikom. Imaće šansu da pokažu šta znaju, da li su za nas ili ne. Već u utorak znaćemo na čemu smo - pojasnio je Stanojević.

Pre Kvinsija Meniga, crno-beli su osvežili kadar povratkom Nemanje Miletića.

- Njega vidim na poziciji štopera. Imali smo trojicu centralnih defanzivaca i mladog Matiju Đorđevića, bio nam je potreban još jedan igrač na kog možemo da se oslonimo. Miletić polako ulazi u ritam, nije igrao tri i po meseca, hoćemo da ga dobro spremimo kako bi na odgovarajući način odgovorio zahtevima. U budućnosti nam nudi šansu da probamo da zaigramo sa trojicom u odbrani“.

Možda tek posle zimskih priprema. Sad je fokus na takmičenju. A prvi naredni rival je Radnički u Kragujevcu.

- Nama je svaka utakmica eliminaciona. Ova sa Radničkim je izuzetno važna. Protivnik je novajlija u ligi, ali klub ima bogatu tradiciju, od povratka u elitni rang pokazao je različite sisteme, ali na sve imamo spreman odgovor. A o Anortozisu ne razmišljam, jer mi ništa ne znači ako sutra ne budemo pravi i ne nastavimo pobednički niz u prvenstvu. Ne želim da dozvolim da se sve okrene za sedam dana. Radnički nam je najvažniji meč u u narednom ciklusu.

Foto: Starsportphoto

 

Iako posle njega sledi gostovanje Anortozisu i 165. večiti derbi.

- Jasno je čime bih bio zadovoljan posle naredna tri susreta. Konkretno, što se derbija tiče, uvek sam govorio da je važno pred taj meč da budete u takvoj situaciji da ne dozvolite protivniku da se bodovno odlepi. Partizan nije dugo bio u ovakvoj poziciji- dodao je Stanojević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija