• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2021

17:57 >> 16:11

FENOMENALNI PARNI VALJAK SLAVIO POSLE PREOKRETA! Četa Aleksandra Stanojevića melje i ne staje! /VIDEO/

Starsportphoto

Partizan

FENOMENALNI PARNI VALJAK SLAVIO POSLE PREOKRETA! Četa Aleksandra Stanojevića melje i ne staje! /VIDEO/

Podeli vest

Partizan je u okviru 8. kola Superlige Srbije gostovao Radničkom 1923 i uspeo je tim Aleksandra Stanojevića posle preokreta da slavi sa 3:1

Kao iz snova je Radnički 1923 otvorio meč u Kragujevcu i već u 8. minutu imao prednost od 1:0!! Varjačić je sjajno centrirao, a Saničanin posalao loptu u svoju mrežu!

U maniru rasnog centarfora štoper Partizana prosledio je loptu tamo gde nije trebao...

A onda se pokrenuo parni valjak! U 38. minutu Jojić je dao krila Partizanu!  On je prelepim udarcem poravnao rezultat! Posle ubacivanja Uroševića lopta se odbila do Jovića, njegov udarac je izblokiran, potom je loptu pokupio Miloš Jojić i sjajnim udarcem sa oko 20 metara matirao Stojana Lekovića.

Foto: Starsportphoto

 


U 44. minutu Holender je doneo preokret Prtizanu! Posle prodora Marka Živkovića i odbrane Radničkog lopta je došla do Filipa Holendera koji je iz prve pucao i savladao Lekovića.

Tri minuta kasnije Rikardo Gomeš  je postigao deveti gol od povratka u Partizan!Sjajno je iskoristio kiks Damjanca i matirao Lekovića!

Ovaj meč pamtiće i novajlija Menig pošto je debitovao u 60. minutu!  Dakle na proteklih 7 mečeva, četa Aleksandra Stanojevića je čak 25 puta zatresla protivničke mreže!

 

 

RADNIČKI 1923 – PARTIZAN 1:3 (1:2)

Stadion: Čika Dača. Sudija: Stanko Ostraćanin

Strelci: Saničanin 8 (ag), Jojić 38, Gomeš 47

RADNIČKI 1923: Leković - Varjačić, Filipović, Damjanac, Lakićević - Dragutinović (od 84. Kovačević), M. Vidović - Ilić (od 84. Vićentijević), Trifunović (od 57. Burmaz), Tomić (od 57. Kovinić) – Mirić. Trener: Vladimir Radenković.

PARTIZAN: Popović – Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić (od 79. Šćekić) – Holender (od 60. Natho), Marković (od 60. Menig), Jović (od 60. Natho) – Rikardo (od 79. Lutovac). Trener: Aleksandar Stanojević.

 

TOK MEČA

Drugo poluvreme

90. minut - KRAJ! Nova pobeda Partizana!

86. minut - Kakva šansa za Radnički! Kovinić je mogao do gola, ali je Urošević spasio gol crno-belih! 

84. minut- Ilića i Dragutinovića su zamenili Vićentijević i Kovačević u domaćem sastavu.

83. minut: Nova pretnja Meniga koji je od izlaska Rikarda na poziciji špica, ali Leković je bio budan...

Foto: Starsportphoto

 

79. minut - Jojića je zamenio Šćekić, a Rikarda Lutovac...

74. minut - Stativa je sprečila Rikarda da se ponovo upiše u strelce! 

72. minut: Dobra prilika za Radnički! Mogao je Kovinić da vrati neizvesnost nakon loše reakcije Popovića, ali je fudbaler Kragujevčana pogodio prečku... 

71. minut - Prvi put je Menig bio u centru pažnje, ali nije uspeo da se proslavi...

Foto: Starsportphoto

 

69. minut -  Mirniji period igre, nema posla za golmane...

60. minut - Novo pojačanje Partizana, Menig, ušao je u igru! Izašli su Marković, Jović i Holender, a osim Meniga šansu su dobili Terzić i Natho.

57. minut: Dve promene u Radničkom - u igri su Kovinić i Burmaz umesto Tomića i Trifunovića

47. minut - GOL! Rikardo Gomeš  je postigao deveti gol od povratka u Partizan! Sada crno-beli imaju sve u svojim rukama! Sjajno je iskoristio kiks Damjanca i matirao Lekovića!

46. minut - Počeo je drugi deo meča!

Foto: Starsportphoto

 

Prvo poluvreme

54. minut- Domaćin je pokušao preko Mirića, najboljeg strelca Kragujevčana, ali izblokirao ga je Saničanin! Na odbijenu loptu gađao je pored gola...

45. minut - Kraj prvog poluvremena! Tri gola i lepa fudbalska predstava za ljubitelje fudbala...

44. MINUT GOL! Holender je doneo preokret Prtizanu! Posle prodora Marka Živkovića i odbrane Radničkog lopta je došla do Filipa Holendera koji je iz prve pucao i savladao Lekovića.

42. minut - Zbog faula na centru nad Rikardom Aleksa Damjanac je dobio žuti karton!

38. minut - GOL! Miloš Jojić pelepim udarcem poravnava rezultat! Iz četiri šanse na meču, postignuta su dva gola! Posle ubacivanja Uroševića lopta se odbila do Jovića, njegov udarac je izblokiran, potom je loptu pokupio Miloš Jojić i sjajnim udarcem sa oko 20 metara matirao Stojana Lekovića.

31. minut - Velika gužva u šesnaestercu domaćina! Lazar Marković je pobesneo jer sudija Stanko Ostraćanin nije dosudio najstrožu kaznu za Partizan! Vukao ga je za ruku i vikao, ali arbitar nije posustao! Nije pokazao Markoviću karton,a  nije ni Nemanji Joviću, koji je pre toga napravio prekršaj i deluje da ga je zaslužio...

26. minut -  Rikardo teško uspeva da se izbori za šut, na kraju je odlično ispred njega intervenisao Aleksa Damjanac...

23. minut - Šutirao je Filip Holender, odbrana Radničkog je intervenisala ali ni posle kornera nije bilo ozbiljnije šanse...

20. minut - Za sada anemičan Partizan, drže sve igrači domaćina u svojim rukama...

Foto: Starsportphoto

 

14. minut - Partizan napada posle primljenog gola, ali odbrana Radničkog odbija sve napade.
Rikardo i Jojić su izblokirani...

8. minut - Vodi Radnički! Varjačić je sjajno centrirao, a Saničanin posalao loptu u svoju mrežu! U maniru rasnog centarfora štoper Partizana zakucao je loptu iza leđa popovića

5. minut - U šansi je bio Rikardo, ali nije reagovao u svom stilu. I da jeste, ništa od toga ne bi bilo, jer se oglasio pomoćni sudija i signalizirao ofsajd..

Foto: Starsportphoto

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Slavko Perović je direktor Radničkog

4. minut - Ispitivanje snaga na sredini terena... Mirno je za sada, ni jedni ni drugi nisu još uvek ne pokazuju agresivnost...

Foto: Starsportphoto

 

1. minut - Počeo je meč! Lepo su popunjene tribine u Kragujevcu...

 

Superliga Srbije, 8. kolo

Subota:
Radnički – Partizan 1:3 (1:2)
Saničanin 8 (ag) – Jojić 38, Holender 45, Rikardo 48
16.00 Vojvodina – Metalac
20.00 Crvena zvezda – Proleter

Nedelja:
16.55 Kolubara – Novi Pazar
16.55 Radnički N. – Voždovac
19.00 Mladost – Čukarički

Napredak – Radnik 1:0 (0:0)
Jovanović 57
Spartak – TSC 0:0

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

15:55- Aleksandar Stanojević je poručio je da želi da odmori Šćekića i Natha...

15:22 - Prvi put posle sedam godina da Partizan gostuje na stadionu Čika Dača. Crno-beli su 2014. pobedili (3:0, 5:0) a tada je bio trener Marko Nikolić.

15:15 -Radnički je po povratku iz nižeg ranga počeo sa dve pobede, ali u narednih pet kola osvojio je samo dva boda. U međuvremenu su ga na Čika Dači tukli Radnik (0:1) i Čukarički (0:3).

 

 

15.10 - Pratite uz Informer.rs utakmicu između Partizana i Radničkog u 8.kolu Superlige Srbije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija