• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2021

08:26

OVO NIJE DOBRO! Partizan otputovao na Kipar bez tri igrača!

partizan.rs/Miroslav Todorović

Partizan

OVO NIJE DOBRO! Partizan otputovao na Kipar bez tri igrača!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana putuju na Kipar, gde će u četvrtak na stadionu GSP u Nikoziji odigrati prvi meč grupne faze Lige konferencija protiv Anortozisa (21.00, Arena sport, RTS).

Aleksandar Stanojević je na put poveo 23 fudbalera, 20 igrača i tri golmana, koji će konkurisati za sastav ekipa u duelu sa pomenutim kiparskim klubom.

Stanojević od ranije ne može da računa na Sejdubu Sumu, koji se povredio na meču sa Santa Klarom, a zatim pogoršao povredu zadnje lože igrajući meč za reprezentaciju Gvineje.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

 

Ne mogu crno-beli da računaju ni na Danila Pantića, koji je takođe povređen, i nije bio u sastavu ni minulog vikenda u prvenstvenom duelu sa Radničkim 1923.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

 

U Beogradu će takođe ostati i defanzivac Nemanja Miletić, koji se polako vraća u ritam posle tri i po meseca bez utakmica, kao i mlađi igrači Samed Baždar, Marko Milovanović, Mateja Đorđević i
Nikola Štulić, koji će morati još da rade i čekaju svoju priliku.

Na spisku stručnog štaba za utakmicu sa Anortozisom se nalaze: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač (golmani); Marko Živković, Aleksandar Miljković, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Ivan Obradović, Slobodan Urošević (odbrana); Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Miloš Jojić, Lazar Pavlović, Nikola Terzić, Aleksandar Lutovac, Lazar Marković, Nemanja Jović, Kvinsi Menig, Bibras Natho (vezni red); Rikardo Gomeš i Filip Holender (napad).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija