• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.T.

15.09.2021

09:14

PARTIZAN NEMA MNOGO VREMENA! Poznati detalji pregovora sa Lesorom!

Partizan

PARTIZAN NEMA MNOGO VREMENA! Poznati detalji pregovora sa Lesorom!

Podeli vest

Bivši centar kluba s Malog Kalemegdana Matijas Lesor pregovara sa crno-belima i očekuje se da će do kraja nedelje potpisati ugovor * Pre toga govorkalo se da je Francuz blizu povratka u Zvezdu

Nekadašnji centar Crvene zvezde Matijas Lesor mogao bi do kraja nedelje da postane novi igrač Partizana! Crno-beli su u pregovorima sa francuskim košarkašem i navodno je samo pitanje trenutka kad će biti postignut dogovor.

Do juče su pojedini domaći i inostrani mediji spekulisali da će se Lesor ovih dana vratiti u Crvenu zvezdu i zbog toga poslednja informacija o pregovorima sa crno-belima predstavlja još veće iznenađenje.
Žure

Crno-beli nemaju mnogo vremena jer se bliži početak sezone, a još nisu doveli centra
Izvor Informera

Najavljeno "iznenađenje"

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović govorio je pre dva dana o tome da je nekadašnji šampion države oborio klupski rekord u prodaji sezonskih ulaznica, a onda je najavio još jedno iznenađenje. Očigledno je prvi čovek crno-belih nagovestio "transfer bombu", ako se prelasci iz jednog u drugi tabor večitih rivala i dalje mogu tako nazvati. Ako Lesor dođe u Partizan, biće treći igrač samo u aktuelnom sastavu crno-belih koji je pre nekoliko sezona nosio dres najvećeg rivala, jer su na tom spisku već Nemanja Dangubić i Kevin Panter.

Izvor blizak Partizanu tvrdi da pregovori još nisu zaključeni, ali sve ide ka tome da se dve strane dogovore.

- Partizan pregovara sa Lesorom. Ništa još nije dogovoreno, svaka strana ima svoje uslove i zahteve, pa ćemo videti hoće li se usaglasiti. Crno-beli nemaju mnogo vremena jer se bliži početak sezone, a još nisu doveli centra - kaže naš sagovornik.

Foto: Starsportphoto©

 



Lesor je poslednjih dana u Beogradu i na društvenim mrežama se hvalio fotografijama na kojima se vidi kako jede ćevape i burek. U isto vreme, sa više strana su krenule spekulacije da je došao na završne pregovore sa Zvezdom. Zanimljivo je da je Francuz još 2018. godine, odgovarajući na pitanja fanova na Instagramu, rekao da nikad ne bi prešao u Partizan, pa ni za platu od pet miliona dolara.

Zvezdin tragičar

Lesor je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih što je Monako osvojio Evrokup. Prosečno je beležio 12,5 poena i šest skokova po meču. Pre toga je igrao za Šalon, Nanter, Crvenu zvezdu, pa onda Malagu i Bajern.

Sa crveno-belima je u sezoni 2017/18. osvojio prvenstvo Srbije, ali je bio tragičar finalne serije ABA lige protiv Budućnosti. Lesor je u Podgorici promašio zicer za pobedu u poslednjim sekundama utakmice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija