• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2021

15:43

STANOJEVIĆ BLJUJE VATRU ZBOG ZVEZDE! Ko još odlaže utakmicu zbog 3 igrača koja imaju proliv? Da li se već zna ko će biti šampion?

Starsportphoto

Partizan

STANOJEVIĆ BLJUJE VATRU ZBOG ZVEZDE! Ko još odlaže utakmicu zbog 3 igrača koja imaju proliv? Da li se već zna ko će biti šampion?

Podeli vest

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pred utakmicu protiv ekipe Mladosti u četvrtak (17.55) pričao je o Crvenoj zvezdi

Besan je trener crno-belih jer će Zvezda da odloži utakmicu protiv Voždovca zbog zdravstvenih problema igrača.

Pored Milana Borjana stomačni virus imaju i Aleksandar Dragović, Miloš Degenek, Milan Gajić, Miloš Gordić i Nenad Krstičić.

- Utakmice posle derbija su vrlo teske, imamo dosta povrdjenih i umornih igrača, ali nećemo trazimo nikakav  alibi i  način da izbegnemo utakmicu. Razočaram sam da se ovako odlažu utakmice. Ne znam kako se neko ne javi i oglasi zašto se to radi. Ove tri ekipe koje žele da odlože dovode u pitanje regularnost - kazao je Stanojević i nastavio:

Foto: Starsportphoto

 

- Mi imamo težak raspored, a protivnik, isključivo mislim na Zvezdu, odlaže svoju utakmicu zbog, verujem da ima 2-3 bolesna igrača. Svi mi imamo roster od 30 igrača. Mi svi imamo mnogo veće budžete i moramo da budemo svi isti. I mi imamo umorne igrače, ali ih ne šaljem kod školskog lekara da dobiju uverenje da su bolesni. Neko to mora da kaže više. Ili će odlučivati ko će da odlaže utakmice, koji je član uprave Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Nismo svi ovde zbog Zvezde, svi se mi ovde trudimo. Moje izjave uvek su bile u pravom smeru, imali smo sjajan derbi. Posle se čudete zašto su navijači Partizana nezadovoljni, a sve je krenulo u dobrom smeru, a sad nas pravite ludim. Pa Kairat je imao osam igrača zaraženih i niste tražili odlaganje.

Foto: Starsportphoto

 

Stanojević je potom poručio bez dlake na jeziku:

- Da li se već zna ko će biti šampion? Pustite nas da se borimo. Ako ne, onda uzmite 10 bodova i i da igramo samo Evropu. Ko to odlaže utakmicu zbog tri igrača koja imaju proliv. Neću ništa da pričam više!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dika

pre 2 godine

Nemaju stomacni virus imaju koronu kao i neki iz strucnog staba

warszaw

pre 2 godine

Kao i prethodnih godina, ove se takodje zna da Zvezda mora biti sampion i dokle god je SNS na vlasti zadatak je povecati broj titula u odnosu na Partizan. Privatizovana liga koja sluzi Terzicu, i onako su sve njihovi ljudi u kljucnim pozicijama u FSS. Partizan treba bojkotovati ovu smesnu ligu i time joj ne davati legitimitet

RRUSS

pre 2 godine

Vidi ''ovoga'', k'o da ga je onaj Kurti načinio !!!

Vuki

pre 2 godine

Počele varnice. Sad ako im odgovore iz Zvezde, ovi će da kažu je Zvezda počela...

alekmaric93

pre 2 godine

Bolesni trovac mrznjom. A sta ce biti ako njegovi igraci dobiju virus? Pricace opet da im je vlast u Srbiji to namerno smestila ili ce biti nesto drugo?

Sale

pre 2 godine

Apsolutno realno i u pravu. Na njegovu izjavu niko normalan nebi trebalo da ima repliku.

AS

pre 2 godine

GLEDAJ TI SVOJ POSAO I NE KOMENTARIŠI TUĐI. POBEDI TI SVE UTAKMICE I NEMOJ DA SE SEKIRAŠ. IMA KO ZNA DA BROJI DO ŠEST AKO TI NE ZNAŠ.

Roko Prč

pre 2 godine

Ovaj Stanojević je dobar trener, ali kao čovek.....najbolje je reći : IMA PROLIV, pa....

ko o cemu

pre 2 godine

Taman kad ste danas napisali da je situacija u srpskom fudbalu mirnija i da funkcioneri oba kluba imaju komunikaciju iskoci ovaj da vas dematuje. Inace igleda da njemu najvise fale tomislav karadzic i boris tadic

laki

pre 2 godine

Stanojevicu, pre nego sto nesto izjavis, dobro razmisli i obavesti se. Zasto smo mi trazili odlaganje utakmice sa Metalcem. Nemoj da nas brukas, ili vec trazis alibi za eventualne neuspehe. I mi i Zvezda se vec vidimo kao sampioni, kao da drugi klubovi ne postoje koji mogu i nama i njima da zagorcaju zivot . Pa prvenstvo je tek pocelo. Mene vise plasi to sto Zvezda sl abim igrama ima samo dva boda manje od nas, a pritom joj je forma u usponu. Treba da mislimo na to da nasa sto duze traje. To treba da bude tvoja briga.

Pravda

pre 2 godine

Pa i vi odlazete! Ajde ne placi ,bavi se fuddbalom Limeni!

branko1

pre 2 godine

Nema cudjenja.Kakav trener takvi i komentari.Vreme ce sve objasniti i pokazati da sam u pravu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija