• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2021

19:40

SUMA OPLEO PO STANOJEVIĆU! Lagao je! On je moj jedini problem u Partizanu

Partizan

SUMA OPLEO PO STANOJEVIĆU! Lagao je! On je moj jedini problem u Partizanu

Podeli vest

Fudbaler Partizana Sejduba Suma je putem Instagram lajva otvorio dušu o svom statusu u Humskoj

Gvinejac je u 19 časova uključio lajv na popularnoj društvenoj mreži, što je sat vremena ranije i najavio.

Ljudi, polako, neću napustiti Partizan. U Srbiji sam i ne idem nigde. Ovde sam samo da objasnim šta se dešava sa mnom i sa klubom - započeo je Suma obraćanje navijačima.

Na početku je Suma istakao da su njegovi problemi sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem počeli na samom startu priprema, kada mu je onemogućeno da ode u Sloveniju pošto je izgubio pasoš.

Na odmoru sam izgubio pasoš, karticu, vozačku dozvolu i sve. Odmah sam kontaktirao klub koji mi je rekao da izvadim novi pasoš. Pošto to nije jednostavna procedura morao sam da sačekam nekoliko dana. Kada sam izvadio novi pasoš otišao sam na pripreme samo dva dana nakon što je i klub tamo otišao.

Zatim je bez dlake na jeziku pričao o odnosu sa Stanojevićem.

Jedini razlog toga što ne igram je trener. On je govorio je da sam povređen i kada to nisam bio! Svi su to videli. To je jedini problem koji imam u Partizanu. I kada sam igrao za reprezentaciju, iako su u klubu rekli da sam povređen, sedam dana sam odmarao nakon povratka u Srbiju. Kada sam se osetio "okej" i rekao doktoru da mogu da igram, produžena mi je pauza zbog koje sam i propustio derbi - rekao je Suma, pa nastavio:

Volim ovaj klub, imao sam priliku da odem ali nisam, rešio sam da ostanem. Poštujem klub, navijače, volim moje saigrače ali moram da razumem i odluke trenera. Moram da prihvatim i da se potrudim da dam sve najbolje od sebe.

Na kraju se Gvinejac zapitao jednu stvar.

Ko ovo može da promeni? Ko? Sam sam pokušao da promenim, ali nisam uspeo. Loše se osećam. Pokušavam da nađem sebe u ovoj situaciji, u klubu koji volim. Moram da se suočim sa problemom i mislim da sam spreman na sve - poručio je Suma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jova

pre 2 godine

stanojevic je trovac mrznjom sto se videlo i na konferenciji danas. Ne razlikuje se on od vuletica cak je vuletic ranije kacio neke slike na twitter-u gde mu ovaj pruza podrsku kad je odlazio iz kluba

ratko

pre 2 godine

tacno stanojevis je najgore sto se moze desiti partizanu to je oduvek bilo

Aca

pre 2 godine

Po stanju na tabeli i igri na derbiju, a i utakmicama u prvenstvu i Evropi ne bih bas to rekao! U pitanju je strah Zvezde i pokusaj da se nesto uradi i van terena. Zar u prilog tome ne govori "virus" koji je napao njene igrace. Nije korona, vec "strahtitis"!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija