• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2021

23:09

ISPLIVALE NOVE INFORMACIJE! Ugovor je raskinut na Sumin zahtev

Partizan

ISPLIVALE NOVE INFORMACIJE! Ugovor je raskinut na Sumin zahtev

Podeli vest

Sportska vest dana u Srbiji je rastanak Partizana i Sejdube Sume, a sada su se pojavile nove informacije vezane za raskid ugovora

Iako je Partizan u svom saopštenju predstavio da je klub raskinuo ugovor sa Sumom zbog "konstantnog kršenja klupske discipline", čini se da situacija nije bila baš takva.

Naime, Aleksandar Bogdanović koji je zadužen za karijeru Gvinejca je izjavio da je Suma tražio raskid ugovora isključivo zbog Aleksandra Stanojevića.

Za četiri godine u klubu Suma nije imao problem ni sa kim. Ni kada mu je klub dugovao novac, ni kada je isplata bila redovna. Nikad nije tražio ništa iako je mogao. Jedini problem bio je stav trenera Aleksandra Stanojevića koji je na konferencijama stalno apostrofirao Sumu u negativnom kontekstu. Provokacije trenera činile su igrača konstatno nervoznim. Govorilo se o tome da mora da se dokazuje i kad je igrao dobro i kad je igrao loše. Bio je tema i posle utakmica protiv Šarlroe i TSC-a, u kojima je ostavio dobar utisak, jedini od svih igrača u pomenutom kontekstu - rekao je Bogdanović za "Mozzart sport".

Foto: starsport

Sejduba Suma u crno-belom dresu

Suma je prošle sezone bio jedan od najboljih fudbalera "parnog valjka" sa upisanih šest golova i deset asistencija, i to sa doziranom minutažom.

Šansu je dobijao uglavnom sa klupe, a svaki minut koji je igrao je zaslužio. Nije mu ništa poklonjeno, igrao je jer je bio potreban klubu. Protiv Santa Klare je iznudio jedanaesterac i doprineo da Partizan prođe dalje. Treba pitati rukovodstvo u kakvim su se odnosima rastali sa Sumom, verujem da neće imati lošu reč na račun igrača što govori o njegovoj korektnosti i ljubavi prema klubu - kazao je Bogdanović.

Na kraju je Bogdanović otkrio i gde bi Suma mogao da nastavi karijeru.

Zainterenovani su klub sa Bliskog istoka i Evrope, ali u slučaju da se opredeli za ostanak na Starom kontinentu neće moći da bude registrovan do zimskog prelaznog roka - poručio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 2 godine

Da vidite koliko Stanojević laže. Ovo vam je iz pravilnika FIFA organizacije. Can football clubs stop their players from accepting international call-ups? Annexe 1 of the 'Regulations on the Status and Transfer of Players' lays out 11 principles for managing the issue of national team call-ups. Principle 1.1. says: "Clubs are obliged to release their registered players to the representative teams of the country for which the player is eligible to play on the basis of his nationality if they are called up by the association concerned. Any agreement between a player and a club to the contrary is prohibited." Mogu li fudbalski klubovi sprečiti svoje igrače da prihvate međunarodne pozive? Aneks 1 „Pravilnika o statusu i transferu igrača“ postavlja 11 principa za upravljanje pitanjem poziva reprezentacija. Princip 1.1. kaže: "Klubovi su dužni da svoje registrovane igrače puste u reprezentativne timove zemlje za koje igrač ima pravo da igra na osnovu svoje nacionalnosti ako ih pozove dotični savez. Svaki sporazum između igrača i kluba naprotiv, zabranjeno je “.

laki

pre 2 godine

Koliko ce Stanojevic dobiti od Suminog transfera u Kinu.?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija