• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2021

10:10

PARTIZAN NE STAJE! Stiglo novo pojačanje, dan pred prvi meč u ABA ligi!

kkpartizan.rs

Partizan

PARTIZAN NE STAJE! Stiglo novo pojačanje, dan pred prvi meč u ABA ligi!

Podeli vest

Doskorašnji košarkaš Dinamika, mladi slovenački bek Gregor Glas, novi je košarkaš Partizana.

Gregor Glas je potpisao trogodišnju saradnju sa crno-belima! Glas je odradio pripremni period sa crno-belima pre potpisa.

Gregor je rođen 29. aprila 2001. godine, visok je 197 centimetara, a pre Dinamika je nastupao za ekipu Primorske iz Kopra.

U sezoni za nama, Gregor Glas je nastupajući za Dinamik u Košarkaškoj ligi Srbije prosečno postizao 18,1 poen po meču, uz 4,2 skoka. 

Inače, doskorašnji košarkaš Dinamika i svojevremeno najmlađi igrač u istoriji reprezentacije Slovenije.

 

 

Partizan će sezonu u ABA ligi početi u ponedeljak gostovanjem Zadru, od 18 časova.

Obradović je za ABA ligu prijavio sledećih 11 imena: Aleksa Avramović, Balša Koprivica, Rodions Kuruks, Zek Ledej, Jam Madar, Dalas Mur, Kevin Panter, Alen Smailagić, Rade Zagorac, Nemanja Dangubić i Uroš Trifunović. 

Po pravilima ABA lige je da u prvoj prijavi mora da bude najmanje deset igrača, što je "parni valjak" ispunio, a do kraja sezone svaki klub može da licencira 20 košarkaša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija