• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2021

19:05 >> 22:10

PARNI VALJAK SAMLEO GOLUBOVE! Pukla petarda u Humskoj /VIDEO/

Starsportphoto

Partizan

PARNI VALJAK SAMLEO GOLUBOVE! Pukla petarda u Humskoj /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Spartak rezultatom 5:0 u utakmici 11. kola Superlige Srbije

Crno-beli su u oba poluvremena postigli po dva gola i na taj način su rutinski došli do nova tri boda.

Pogotke za vicešampiona Srbije postigli su Rikardo Gomeš, koji je dva puta matirao Miša Dubljanića, Nikola Terzić, Kvinsi Menig i Filip Holender.

Foto: Starsportphoto

Rikardo Gomeš slavi jedan od svojih golova

Na startu meča je Kvinsi Menig imao dva pokušaja, ali nije uspeo da načne mrežu Spartaka. Ipak, to je u 14. minutu za rukom pošlo Rikardu Gomešu koji je uz malo sreće predriblao golamana Dubljanića i onda zakucao loptu u gol.

Posle toga je Partizan u nekoliko navrata pretio sa distance, ali nije bilo opasnosti po "golubove".

Na kraju je Nikola Terzić u sudijskoj nadoknadi prvog dela duplirao prednost crno-belih. Mladi krilni fudbaler se našao na pravom mestu posle ubačene lopte Meniga i rutinski ju je poslao u mrežu.

Ekipa Aleksandra Stanojevića je bila opasnija i na startu drugog dela, a šanse su iskorišćene u 61. i 64. minutu. Prvo je Menig prelepim pogotkom povisio na 3:0, da bi ubrzo posle toga Rikardo još jednom matirao protivničkog čuvara mreže i to nakon što ga je preševao.

Do kraja meča je Partizan imao još nekoliko dobrih šansi, preko Holendera, Miljkovića i Jojića, ali se mreža gostiju u tim momentima nije tresla.

Ipak, bukvalno u poslednjim sekundama utakmice je Holender postavio konačan rezultat pošto je postigao gol nakon što je Dubljanić još jednom pre toga intervenisao.

Partizan - Spartak 5:0 (2:0)

/Rikardo 14, 64, Terzić 45+1, Menig 61, Holender 90/

STADION: Partizana

SUDIJA: Miloš Milanović

PARTIZAN: Popović - Miljković, Vujačić, Saničanin, Obradović - Šćekić, Zdjelar (od 67. Jojić) - Terzić (od 63. Jović), Natho (od 63. Pantić), Menig (od 63. Holender) - Rikardo (od 67. Živković). Trener: Aleksandar Stanojević.

SPARTAK: Dubljanić - Šimura (od 67. Nikolić), Bogićević, Ivančević (od 67. Branković), Srećković, Bjelica (od 76. Vidaković), Bogdanović, Dunđerski (od 56. Milošević), Savković, Šćepanović (od 56. Mihajlović), Tufegdžić. Trener: Vladimir Buač.

Tok meča

KRAJ! Partizan je slavio sa 5:0!

90. minut - GOOOOOL! Holender daje gol za 5:0! Mađarski reprezentativac je dobro pratio akciju svog tima i odlično je reagovao na loptu koja je bila ubačena sa leve strane, a prethodno ju je Dubljanić malo zakačio.

85. minut - Jojić je izašao sam ispred Dubljanića, ali mu je golman Spartaka odbranio. U nastavku je pokušao i Holender, ali bezopasno.

81. minut - Sjajno je Marko Živković proigrao Miljkovića, ali je ovaj iz izgledne pozicije šutirao pravo u Miljkovića.

78. minut - Šutirao je Holender sa desne strane, a lopta je prohujala tik pored stative.

76. minut - Vidaković menja Bjelicu, što je poslednja izmena u gostujućem timu.

69. minut - Pokušao je Nemanja Jović, ali je izblokiran.

67. minut - Nikolić i Branković menjaju Šimuru i Ivančevića u ekipi Spartaka. Zdjelara i Rikarda menjaju Jojić i Marko Živković na drugoj strani.

64. minut - GOOOOOL! Partizan vodi 4:0! Rikardo postiže drugi pogodak na meču. Reprezentativac Zelenortskih Ostrva je obišao golamana Dubljanića posle dodavanja Jovića i poslao loptu u nebranjenu mrežu.

63. minut - Jović, Pantić i Holender menjaju Terzića, Natha i Meniga.

61. minut - GOOOOOOL! Fantastičan pogodak Kvinsija Meniga za 3:0! Holanđanin je lepo zalomio na levoj strani, a zatim prelepo pogodio dalji ugao.

58. minut - Udarac Terzića sa distance, ali bez problema za Dubljanića.

57. minut - Interesantan pokušaj Natha, ali i dobra odbrana Dubljanića.

Foto: Starsportphoto

Bibras Natho u gužvi protiv igrača Spartaka

56. minut - Milošević i Mihajlović menjaju Dunđerskog i Šćepanovića u ekipi Spartaka.

49. minut - Pokušao je Terzić sa desne strane, ali je Dubljanić dobro intervenisao.

Počelo je drugo poluvreme! Bez promena za sada.

Poluvreme! Partizan vodi 2:0!

45+1. minut - GOOOOOOL! Nikola Terzić duplira prednost Partizana! Menig je probio po levoj strani, ubacio loptu po zemlji na peterac, a Terzić ju je sa druge stative spakovao u mrežu.

39. minut - Novi pokušaj Meniga, ali nije bio ni blizu Holanđanin ovog puta.

38. minut - Menig je šutirao sa sedam metara, ali je Dubljanić odbio loptu u korner.

Foto: Starsportphoto

Kvinsi Menig protiv dva igrača Spartaka

36. minut - Zdjelar je šutirao iz malo veće udaljenosti u odnosu na Šćekića, ali i posle njegovog pokušaja lopta odlazi preko gola.

32. minut - Copy-Paste! Šćekić pokušava sa istog mesta, epilog je opet identičan.

26. minut - Uputio je pravu bombu Šćekić sa nešto više od 20 metara, ali je lopta prohujala preko prečke gola "golubova".

21. minut - Dobar pokušaj Tufegdžića iz slobodnog udarca, ali je Popović bio siguran na golu crno-belih.

17. minut - Lukav pokušaj mladog Terzića, ali njegova parabola prolazi pored stative Spartakovog gola.

14. minut - GOOOOOL! Partizan vodi 1:0! Rikardo Gomeš trese mrežu gostiju! Menig je proigrao centarfora crno-belih, koji je uz malo sreće predriblao golmana Dubljanića i potom zakucao loptu u mrežu.

9. minut - Pokušao je Menig još jednom iz solidne pozicije, ali je izblokiran.

8. minut - Prvi pokušaj na meču imao je Partizan. Tačnije Menig, ali je šutirao preko gola.

5. minut - Dosta miran početak meča.

Utakmica je počela!

20.10 - Brojimo "sitno" do samog starta meča.

19.50 - Do početka meča u Humskoj ostalo je još 25 minuta.

19.30 - Na konferenciji za medije pred ovaj meč je Aleksandar Stanojević imao poruku za navijače.

 

19.05 - Dobrodošli na Informerov lajv blog utakmice Partizan - Spartak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija