• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2021

13:05

STANOJEVIĆ KRIJE SASTAV ZA FLORU! Pobeda nas približava drugoj fazi!

Starsportphoto

Partizan

STANOJEVIĆ KRIJE SASTAV ZA FLORU! Pobeda nas približava drugoj fazi!

Podeli vest

Trener Partizana Aleksandar Stanojević oprezan je pred meč sa Florom iz Talina, koji je na programu u četvrtak od 18.45 u Humskoj (RTS1, Arena 1)

Partizan je u prvom kolu pobedio Anortozis i ukoliko bi slavio i protiv Flore napravio bi ogroman korak ka prezimljavanju u Evropi.

- Čeka nas vrlo iskusna ekipa, ali mi želimo pobedu koja bi nas značajno približila plasmanu u drugu fazu - rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uoči utakmice sa estonskom Florom u Ligi konferencija.

- Igramo utakmicu koja može dosta da pomogne da u Evropi ostanemo tokom zime. Rival je iskusan tim sa 14 reprezentativaca sa internacionalnim iskustvom, imaju oko 50-60 utakmica u proseku. Nama bi pobeda mnogo značila za zimu u Evropi i daćemo sve od sebe da je ostvarimo i potvrdimo dobru igru iz prve utakmice protiv Anortozisa - rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Foto: Starsportphoto

 



Stanojević je istako da su napadači Partizana u dobroj formi, ali nije hteo da otkrije da li će u startnih 11 biti i Rikardo Gomeš i Kvinsi Menig.

- Naši napdači su u dobroj formi. Kapiten Lazar Marković biće spreman za sutra, kao i Rikardo. Mi smo spremni i oprezni, tako pristupamo utakmici, ali nećemo da otvaramo karte -  rekao je Stanojević.

Foto: Starsportphoto

 



Fudbaler Partizana Marko Živković rekao je da crno-beli u utakmicu ulaze sa namerom da pobede i da se ne obaziru na rezultate drugih ekipa.

Foto: Starsportphoto

 



- Igramo protiv iskusne ekipe. Bitno nam je da mi pobeđujemo, ostali rezultati kako budu. Gledamo sebe i na našem stadionu mi se pitamo - rekao je Živković.

Utakmica drugog kola B grupe Lige konferencija između Partizana i Flore igra se sutra od 18.45 sati na stadionu u Humskoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija