• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2021

20:41 >> 20:08

MARKOVIĆ vozio PARNI VALJAK do pobede! HITNA POMOĆ ULETELA NA TEREN NA POZIV SPIKERA, IGRAČ U BOLNICI! /VIDEO/

Starsportphoto

Partizan

MARKOVIĆ vozio PARNI VALJAK do pobede! HITNA POMOĆ ULETELA NA TEREN NA POZIV SPIKERA, IGRAČ U BOLNICI! /VIDEO/

Podeli vest

Ekipa Partizana savladala je u okviru Lige konferencija Floru iz Talina sa 2:0 (2:0) u Beogradu

Izuzetno loše ušao je Partizan u meč sa estonskim timom i ruku na srce, gost je bio bliži vođstvu! Mogla je već u 7. minutu Flora da iskoristi smušenost odbrane crno-belih, ali na sreću po Stanojevićeve izabranike to se nije desilo ni tada, ni par minuta kasnije!

Vasiljev i Aliku su imali lepe šanse da dovedu svoj tim u vođstvo, ali kako to u fudbalu obično biva, kada to nisu iskoristili - usledila je kazna! 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

U 19. minutu išao je Rikardo Gomeš jedan na jedan, stvorio sebi prostor i šutirao! Uspeo je golman Flore da zaustavi udarac najboljeg strelca Partizana, ali je samo odbio loptu do Lazara Markovića koji je iz peterca glavom zatresao mrežu! Tada je Partizan preuzeo konce u svoje ruke, a kapiten crno-belih je i duplirao prednost i omućio svom timu da opušteno ode u svlačionicu! 

U 41. minutu je sa desnog krila u sredinu protutnjao Lazar Marković, dugo je vukao loptu i opalio sa ivice šesnaesterca. Ona je na putu do gola zakačila jednog igrača Flore, promenila pravac i prevarila golmana.

Foto: Starsportphoto

 

Sjajana šansa za Partizan viđena je 52. minutu, mogao je Marković i do het-trika, ali mu je pobegla lopta i izuzetno loše je šutirao! Uzvratio je iskusni Vasiljev i šutirao sjajno u donji desni ugao, a Popović je odlično reagovao!

U 70. minutu muk na stadionu! Ostao je da leži na travi Sepik! Oficijalni spiker je apelovao da hitna pomoć uđe na teren i pomogne lekarskom osoblju Flore.Četiri minuta ležao je na terenu Sepik i odmah je odvezen u bolnicu! Još uvek se ne zna uzrok svega što se desilo, ni stanje igrača!

Foto: Starsportphoto

 

Na kraju zaslužena pobeda Partizana i lidrska pozicija na tabeli zbog bolje gol razlike od Genta! Partizan ima 4:0, a Belgijanci 3:0!

Partizan je u prvom kolu pobedio kiparski Anortozis i pobedom protiv Flore napravio je ogroman korak ka prezimljavanju u Evropi. 

PARTIZAN - FLORA 2:0 (2:0)

STADION: Partizana                 SUDIJA: Julian Vajnberger

Strelci: Marković 19, 41

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Živković, Vujačić, Miletić, Obradović – Zdjelar, Jojić (od 84. Šćekić) – Marković (od 84. Holender), Natho (od 63. Pantić), Menig (od 62. Jović) – Rikardo (od 89. Terzić). Trener: Aleksandar Stanojević.

FLORA (4-3-2-1): Igonen – Lilander (od 46. Kalaste), Sepik (od 74. minuta Purg), Kusk, Luka – Sumets, Vasiljev, Pum (od 89. Šejn) - Zenjov, Ojama (od 70. Kuraksin) – Aliku (od 70. Miler). Trener: Jirgen Hen.

Trener: Jirgen Hen.

UŽIVO

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

90. minut - Igraće se još osam minuta u Humskoj! 

82. minut - Dvostruka izmena u Partizanu! Strelac oba gola Lazar Marković i Miloš Jojić napustili su teren, a ušli su Aleksandar Šćekić i Filip Holender!

81. minut - Ne vodi samo Partizan 2:0! I Gent je duplirao prednost nad Anortozisom! Kums je bio precizan!

76. minut - Prvi žuti karton na meču dobio je Danilo Pantić! Zakasnio je i nepotrebno povukao rivala.

74. minut - Posle četiri minuta je nastavljen meč! Štopera Sepika je vozilo hitne pomoći odvelo u bolnicu! Zamenio ga je Purg.

Foto: Starsportphoto

 

70. minut: Kuraksin i Miler su u igri, a teren su napustili Ojama i Aliku. Ostao je da leži na travi Sepik! Oficijalni spiker je apelovao da hitna pomoć uđe na teren i pomogne lekarskom osoblju Flore.

Foto: Starsportphoto

 

66. minut - Iskosa sa leve strane izveo je slobodnjak Vasiljev, nije to bilo loše,  ali je Popović bio na pravom mestu...

62. minut - Kvinsi Menig i Bibras Natho su napustili meč, a na terenu su Nemanja Jović, odnosno Danilo Pantić 

59. minut - Odlično je iskusni Vasiljev šutirao u donji desni ugao, a Popović je sjajno reagovao!

52. minut - Sjajana šansa za Partizan, mogao je Marković i do het-trika, ali mu je pobegla lopta i izuzetno loše je šutirao!

Foto: Starsportphoto

 

46. minut - Trener Jirgen Hen izveo je Lilandera, a umesto njega je na terenu Kalaste.

Kraj prvog poluvremena! Partizan vodi 2:0 protiv Flore, dok Gent ima minimalnu prednost protiv Anortozisa (autogol Korera). 

Prvo poluvreme:

45. minut - Sjajno je Menig pronašao Rikarda, koji je odlično  šutirao, ali lopti je malo falilo da pronađe put do gola! 

Foto: Starsportphoto

 

41. minut - GOOOOL! Ponovo Lazar Marković - 2:0! Sa desnog krila u sredinu je protutnjao Lazar Marković... Dugo je vukao loptu i opalio sa ivice šesnaesterca. Lopta je na putu do gola zakačila jednog igrača Flore, promenila pravac i prevarila golmana.

34. minut - Lepo je Flora organizovala napad i ponovo je bila opasna po gol Partizana! Od svega korner...

30. minut - Natho je proigrao Meniga odlično, ali je ovaj levom nogom iskosa šutirao loše.

26. minut - Odlično je Flora ušla u meč, ali posle gola Markovića je pao estonski tim... Konsolidovao se potpuno tim Aleksandra Stanojevića!

24. minut - Oslobodili se Partizan posle vodećeg gola i sve više liče na tim koji blista ove sezone! Lazar marković je proigrao Miloša Jojića, uspeo je vezista da zavrne u šesnaesterac, a šutirao je glavom Rikardo Gomeš - preko gola!

19. minut - GOOOOL! Lazar Marković je strelac! Išao je Rikardo Gomeš jedan na jedan, stvorio sebi prostor i šutirao! Uspeo je golman Flore da zaustavi udarac najboljeg strelca Partizana, ali je samo odbio loptu do Lazara Markovića koji je iz peterca glavom zatresao mrežu!

16. minut - Šalje Miloš Jojić loptu visoko preko gola... Imao je boljih rešenja.

9. minut - Sada je i Aliku imao šansu! Mora Partizan da se probudi! Podsetimo, Rauno Sapinen je ostao kod kuće, a on je udarna igla gostiju! Nije doputovao u Srbiju, a razlog je povreda ramena koju je zadobio na poslednjoj utakmici.  Uspeo je da postigne 26 golova na 31 utakmici ove sezone na svim frontovima!

8. minut -  Vasiljev je imao mnogo vremena da se namesti, gađao je gornji levi ugao i imao je Partizan sreću... malo pored gola je završila ta lopta!

Foto: Starsportphoto

 

7. minut - Umalo da Flora iskoristi smušenost odbrane Partizana!

5. minut - Partizan ima posed, diktira tempo ali za sada nije bilo opasnosti ni po jedan gol...

Foto: Starsportphoto

 

1. minut - Počeo je meč! Prisustvuje 5.845 navijača

18:41 - Uskoro počinje meč u Humskoj pred solidno popunjenim tribinama...

17:35 - I druga utakmica u ovoj grupi, između Genta i Anortozisa, takođe se igra od 18.45.

17:33 - Defanzivac Partizana Siniša Saničanin propustiće duel zbog povrede.

 

 

 

17.30 - Dobrodošli na Informerov lajv blog utakmice Partizan - Flora.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija