• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2021

21:41

STANOJEVIĆU SKANDIRALI NAVIJAČI, ON PORUČIO! Ne bih da pričam o tome! Evo zašto Saničanin nije igrao!

Starsportphoto

Partizan

STANOJEVIĆU SKANDIRALI NAVIJAČI, ON PORUČIO! Ne bih da pričam o tome! Evo zašto Saničanin nije igrao!

Podeli vest

Ekipa Partizana savladala je u okviru Lige konferencija Floru iz Talina sa 2:0 (2:0) u Beograd

Može da bude zadovoljan Aleksandar Stanojević izdanjem svojih izabranika, pre svega pobedom, ali imaće i te kako šta da im zameri kada je početak meča u pitanju!

Najvažnije je da je Partizan maksimalan i da iz dva meča u Ligi konferencija ima dve pobede! Srpski tim je i lider na tabeli, jer ima bolju gol razliku od Genta!  Trener crno-belih Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan igrom i pre svega rezultatom na utakmici sa estonskom Florom.

Foto: Starsportphoto

 

- Drago mi je da smo nastavili dobre igre u Evropi. Čestitam momcima, izuzetno težak teren za igru, uslovi su bili zahtevni, padala je kiša ceo dan. Nadam se da je sa igračem Flore sve u redu -  započeo je Stanojević konferenciju za medije.

Po završetku utakmice, a pri ulasku u tunel, navijači Partizana skandirali su treneru lidera Superlige u znak podrške nakon svega što se prethodnih dana događalo.

- Ne bih da pričam o tome. Naravno da mi mnogo znači. I danas su bili uz nas, imali smo dobro navijanje, osetili su kad nam ne ide i navijanjem nas nosili..

Foto: Starsportphoto

 

Jedno od iznenađenja bio je izostanak Siniše Saničanina, koji se nije našao ni na klupi za rezerve.

- Siniša Saničanin ima koronu, svi smo uradili test, on je bio pozitivan, odlično se oseća, ali nije mogao da igra.

Lazar Marković je kao pravi kapiten ostavio po strani individalni učinak i istakao važnost večerašnje pobede.

Foto: Starsportphoto

 

- Mnogo bitna pobeda, da nastavimo sa dobrim partijama u Evropi, da što dalje doguramo. Srećan sam naravno, ali totalno je nebitno ko je dao golove, bitno je da igramo dobro i da pobeđujemo - zaključio je Marković.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija