• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2021

16:36

STANOJEVIĆ UPITAN ZA SAGU OKO PIKSIJA I TERZIĆA! Evo šta je rekao! /VIDEO/

Starsportphoto

Partizan

STANOJEVIĆ UPITAN ZA SAGU OKO PIKSIJA I TERZIĆA! Evo šta je rekao! /VIDEO/

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević otkrio je da će izvesti najjači sastav na meč šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Trajala

Susret između Partizana i Trajala igra se u sredu od 16.30 sati na stadionu u Humskoj.

- To je eliminaciona, Kup utakmica i svima je jasno da nema popravnog. Izlazimo u najjačem mogućem sastavu u ovom trenutku. Igramo protiv ekipe koja je u trećem rangu takmičenja, koja prva u tom rangu. Imaju iskusnih igrača koji su igrali i u Superligi i inostranstvu. Maskimalno smo motivisani i koncentrisani - rekao je Stanojević na konferenciji za medije na SC Teleoptik.

Foto: Starsportphoto

 

Prokomentarisao je šef stručnog štaba i zdravstveni bilten tima pred meč u Kupu i tada i potvrdio da Nemanja Jović ima koronu!

- Što se tiče kadrovske situacije od igrača koji su ovde, Siniša Saničanin se polako vraća posle korone, trenira, Nemanja Jović je pozitivan na koronu, nije otišao ni u reprezentaciju i nije u konkureniciji. Svi ostali su spremni i izlazimo sa najjačim mogućim sastavom -  rekao je Stanojević.

Foto: Starsportphoto

 

Upitan je šef struke Stanojevića da prokomentariše sukob između Zvezdana Terzića i Dragana Stojkovića, koji je počeo rečima jednog od čelnih ljudi Zvezde da selektor ne bi trebalo da se bavi nameštanjem u srpskom klupskom fudbalu.  U ponedeljak je Stojković  odgovorio da nema komentar, a sada  je isto reagovao i Stanojević.

- No comment -  rekao je Stanojević kroz osmeh i završio konferenciju!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija