• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2021

21:45

PARTIZANOVA TOTALNA OFANZIVA! Stanojević u NAJJAČEM sastavu dočekuje Gent!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZANOVA TOTALNA OFANZIVA! Stanojević u NAJJAČEM sastavu dočekuje Gent!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana sutra od 21 čas na svom terenu dočekuju belgijski Gent u okviru trećeg kola grupne faze Lige konferencija

Igra Partizan sezonu iz snova i ne namerava da stane! Četa Aleksandra Stanojevića pregazila je svakog rivala od početka nove takmičarske godine, nalazi se na dobrom putu da postane prolećni šampion Srbije, a posle dva kola postoje velike mogućnosti da se izbori proleće u Evropi što je bio cilj uprave na startu sezone. 

Partizan je sa pobedana protiv Flore i Anortozisa sebi "kupio" miran nastavak grupne faze budući da je jedno od prva dva mesta i nokaut faza Lige konferencija zagarantovani. Ipak, od velikog značaja za crno-bele biće dvomeči sa Gentom budući da prvoplasirani na tabeli takmičenje nastavlja u osminifinala, dok će drugi tim grupe morati u šesnaestinu finala. 

U Humskoj su sigurno zadovoljni činjenicom da je mladi napadač Nemanja Jović pobedio koronavirus, ali njega neće biti na terenu protiv Genta. Uprkos tom problemu, Stanojević ima dovoljno ofanzivnih opcija. Ponovo će napad crno-belih, bez ikakve dileme, predvoditi Rikardo Gomeš koji igra bolje nego u prvom mandatu. Po bokovima ća dejstvovati Lazar Marković i Kvinsi Menig, a  Bibras Natho će diktirati ofanzivnu igru kao "desetka". Dva zadnja vezna će biti Miloš Jojić i Saša Zdjelar, naravno, postoji varijanta da zaigra i Aleksandar Šćekić, ali je Crnogorac nešto defanzivnija opcija od bivšeg fudbalera Borusije Dortmund.  

Foto: Starsportphoto

Ono što predstavlja najveći problem za Stanojevića su bekovske pozicije. Bojan Jorgančević je Belgijancima otrkio da su slabe tačke Partizana Aleksandar Miljković i Slobodan Urošević, te njihove alternative Marko Živković i Ivan Obradović. Utisak je da će poslednji na spisku sutra špartati po levoj strani, dok će prednost na desnom boku dobiti Miljković. Za kraj, štoperski tandem bez ikakve dileme činiće Siniša Saničanin i Igor Vujačić, dok će na golu biti Aleksandar Popović. 

Gent je prethodne sezone bio topovsko meso za Crvenu zvezdu, a na osnovu igara Partizana u prethodnoj sezoni čini se da izabranici Aleksandra Stanojevića neće imati problema da pred svojim navijačima ostvare još jedan veliki uspeh u Evropi! 

Potencijalni tim Partizana za Gent: Popović - Obradović, Vujačić, Saničanin, Miljković - Zdjelar, Jojić - Menig, Natho, Marković - Gomeš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija