• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2021

19:15 >> 22:52

GENT PREKINUO SAVRŠENU SERIJU PARTIZANA! Crno-beli PORAŽENI u Humskoj! /VIDEO/

Starsportphoto©

Partizan

GENT PREKINUO SAVRŠENU SERIJU PARTIZANA! Crno-beli PORAŽENI u Humskoj! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Genta savladali su Partizan sa 1:0 u trećem kolu grupne faze Lige konferencija

Sa mnogo očekivanja dočekali su u Humskoj derbi grupne faze Lige konferencija, ali se meč koji je mogao crno-belima da garantuje osminufinala u međunarodnom takmičenju pretvorio u pravi košmar posle gola Svena Kumsa! Partizan je doživeo tek drugi ovosezonski poraz od Genta i sada u Belgiji mora da traži "brejk" kako bi ostali u trci za prvo mesto na tabeli - 0:1 (0:0).

Foto: Starsportphoto

Izašao je Partizan nešto konkretnije na startu meča, pokušavali su crno-beli preko Natha da naprave razliku na sredini terena, ali se Gent izuzetno organizovano branio. Ipak, posle uvodnog pritiska Belgijanci su se polako oslobodili i počeli da prete Aleksandru Popoviću. 

Velike probleme Marku Živkoviću pravio je Čekvetadze, Gruzin je ozbiljno prolazio po boku, predstavljao najveću opasnost po gol Popovića, ali je Igor Vujačić uspevao da pomogne beku i neutrališe ofanzivca Genta. 

Imao je i Partizan svoje šanse, najviše preko Rikarda Gomeša, ali je napadač crno-belih bio sebičan sredinom prvog dela kada je imao priliku da proigra Natha. Do kraja poluvremena nije bilo uzbuđenja te se na odmor otišlo sa 0:0.

Povukao se Partizan iz nekog razloga na startu drugog dela, a kazna za to je stigla već u 58. minutu! Sven Kums bio je najviši u petercu i trzajem glave lako matirao Aleksandra Popovića. 

Usledio je pravi blickrig Genta, pokušavali su Depotr, potom i Nurio Fortuna, ali je golman crno-belih bio na vrhuncu zadatka. Malo je falilo da Partizan kazni goste preko Danila Pantića. Ipak, sa druge strane je briljirao Sinan Bolat!

Partizan nakon tri kola ostaje na drugom mestu na tabeli sa šest bodova, dok je Gent sada prvi i ima ogromnu zalihz pred nastavak takmičenja sa devet bodova. U narednem kolu će crno-beli gostovati Gentu i pokušati da nadoknade današnji poraz. 

Foto: Starsportphoto

PARTIZAN - GENT  0:1 (0:0)

Strelac: Kums 59
Stadion Partizana, Beograd    Sudija: Bobi Maden, Škotska

Partizan: Popović - Obradović, Vujačić, Saničanin, Živković - Zdjelar, Šćekić - Menih, Natho, Marković - Gomeš

Gent: Bolat - Olsen, Ngadeu-Ngađui, Okumu, Fortuna - Ovusu, Kums - Samose, Ođiđa-Ofoe, Čakvetadze - Depotr

Tok meča: 

Drugo poluvreme:

90. minut - Nova šansa za Vujačića posle kornera, ali je Bolat još jednom savršeno reagovao, ostaje 0:1!

86. minut - PREČKA! Kakva šansa za Partizan! Zategao je Igor Vujačić sa tridesetak metara, ali je Bolat uz pomoć okvira gola sačuvao mrežu Genta!

80. minut - Čuva Gent vešto svoju prednost! Imaju Belgijanci loptu u posedu, crno-beli ne uspevaju da priprete Sinanu Bolatu - 0:1.

74. minut - Opasniji je Partizan posle primljenog gola, ali ne uspevaju crno-beli da se probiju bedem ispred Bolatovog gola - 0:1!

68. minut - Sada uzvraća Partizan preko Danila Pantića, ali nema promene rezultata!

65. minut - Nova šansa za Gent! Nižu se prilike za goste, sada je Fortuna šutirao sa dva metra, ali je Popović ponovo vrhusnki reagovao!

62. minut - Nova opasnost po Popovića! Ođiđa Ofoe je šutirao iz slobodnog udarca, ali je golman Partizana sjajno reagovao!

59. minut - Vodi Gent u Humskoj! Najviši u skoku je bio Hums, pobegao je vezista belgijskog tima defanzivcima Partizana i lako matirao Popovića - 0:1!

54. minut - Velika šansa za Partizan! Bibras Natho je iz peterca šutirao posle Menigovog dodavanja, ali je lopta otilša preko gola. 

51. minut - Ogromna prilika za Gent! Ponovo je Čekvetadze bio u centru pažnje, ali je Gruzin katastrofalno šutirao - 0:0!

Foto: Starsportphoto

49. minut - Na stadionu Partizana je nešto manje od 10.000 navijača! Gent je konkretniji u nastavku meča, dok su crno-beli nešto povučeniji posle pauze. 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! 

Prvo poluvreme:

45. minut - Najbolja šansa na meču za Kvinsija Meniga, ali je Holanđanin loše zahvatio loptu. Igraće se još minut u prvom poluvremenu!

39. minut - Gotovo bez ikakvih dešavanja na terenu već nekoliko minuta! Mnogo grešaka na sredini terena, Gent je preuzeo inicijativu, ali Zdjelar i Šćekić drže sve pod kontrolom. 

34. minut - Dobra kontra Partizana, ali je Natho zakomplikovao, propala je još jedna šansa. 

Foto: Starsportphoto©

30. minut - Novi pokušaj Genta, sada je Depotr bio u šansi, ali je Vujačić uspeo da mu oduzme loptu i izbije je u aut. 

25. minut - Značajno je opao ritam utakmice nakon Rikardogo promašaja, Partizan ima kontrolu lopte, ali crno-belima probleme pravi Čekvitadze.  

21. minut - Velika šansa za Rikarda Gomeša posle greške odbrane Genta! Imao je napadač crno-belih dobru priliku, ali je bio sebičan. U boljoj situacije je bio Natho. 

16. minut - Dobra šansa Genta preko Čekvitadzea, ponovo je Gruzin prošao po boku, pobegao Živkoviću, ali je Saničanin presekao njegov centaršut. 

Foto: Starsportphoto©

11. minut - Oslobađa se Partizan uvodnog pritiska. Sada je prošao Lazar Marković po boku, ali ga je zaustavio Nurio Fortuna, ostaje 0:0!

7. minut - Pokušao je Ođiđao-Ofoe da izvuče penal, ali je Bobi Maden video situaciju i pokazao žuti karton ofanzivcu Genta! Traje uvodno opipavanje snaga u Beogradu. 

3. minut - Tek što je počeo meč, Gent će imati udarac iz ugla. Živković je zaustavio Čekivetadzea, te će Belgijanci imati prvi korner na meču. 

1. minut - Utakmica je počela!

Foto: Starsportphoto©

- Dobro došli na lajv prenos utakmice trećeg kola grupne faze Lige konferencija između Partizana i Genta. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realno

pre 2 godine

Napred Belgija! Napunite komunjare i mafijase!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Osvojili su najviše glasova: Dunav osiguranje dobitnik priznanja "Moj izbor" za 2024. godinu
Društvo

Osvojili su najviše glasova: Dunav osiguranje dobitnik priznanja "Moj izbor" za 2024. godinu

Prema glasovima potrošača Srbije, u konkurenciji 1.000 domaćih proizvoda i brendova, Kompaniji „Dunav osiguranje“ dodeljeno je priznanje „Moj izbor“ u kategoriji „Osiguravajuća društva“. Priznanje „Moj izbor“, koje se dodeljuje brendovima iz Srbije kojima se najviše veruje, već 14 godina u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji“ organizuje Udruženje potrošača „Moja Srbija“, uz podršku Centra potrošača Srbije i Grada Beograda.

28.03.2024

16:02

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija