• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2021

12:49

PARTIZAN PRVI PUT PRED GROBARIMA U EVROPI! Najborbenije i do poslednjeg atoma snage!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN PRVI PUT PRED GROBARIMA U EVROPI! Najborbenije i do poslednjeg atoma snage!

Podeli vest

Košarkaši Partizana u sredu (20.30) dočekuju ekipu Turk Telekoma, u meču drugog kola Grupe A Evrokupa

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da ekipa ima obavezu više da u prvom domaćem meču Evrokupa nastavi u istom ritmu, kao i do sada.

- Prva utakmica ispred naših navijača u Evrokupu i obaveza više da nastavimo u istom ritmu kao što smo igrali do sad, što znači najborbenije i do zadnjeg atoma snage - rekao je Obradović, preneo je klupski sajt.

Crno-beli su do sada zabeležili svih pet pobeda u ABA ligi, dok su na startu Evrokupa na gostovanju bili bolji od Hamburga (106:97).

Foto: Starsportphoto

 

Obradović je dodao da ekipa od prve sekunde mora da počne sa agresivnom odbranom, jer je turski tim imao dobrih mečeva, a u prvom kolu Evrokupa su na svom terenu pobedili francuski Metropoliten.

- Mnogo stvari odlučuju na jednoj utakmici, ali naša agresivnost od prve do zadnje sekunde je nešto što je najvažnije.

Košarkaš Partizana Nemanja Dangubić rekao je da ekipa nakon prve pobede u Evrokupu želi nastavak niza.

Foto: Starsportphoto

 

- U goste nam dolazi iskusna ekipa i sigurno ćemo napraviti dobru pripremu kako bismo došli do još jedne pobede - rekao je Dangubić. 

Meč između Partizana i Turk Telekoma igra se u sredu u hali "Aleksandar Nikolić", od 20.30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Partizan nije završio posao! Stiže centar!
Partizan

Partizan nije završio posao! Stiže centar!

Željko Obradović se vratio u Partizan posle 20 godina, stigla su zvučna imena zvučna imena poput Kevina Pantera i Zeka Ledeja, a cilj je da se napadne učešće u Evroligi kroz ABA ligu ili Evrokup.

21.10.2021

14:26

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija