• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2021

20:41 >> 20:53

PARTIZAN U OZBILJNOM PROBLEMU! Mijailović potvrdio! CRNO-BELI pod zabranom zbog DUGOVANJA!

Partizan

PARTIZAN U OZBILJNOM PROBLEMU! Mijailović potvrdio! CRNO-BELI pod zabranom zbog DUGOVANJA!

Podeli vest

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović potvrdio je da crno-beli imaju zabranu dovođenja pojačanja zbog dugovanja prema bivšem treneru i igraču

Formirao je Partizan moćan tim pre početka nove sezone, a da se radi o ozbiljnom sastavu koji sa klupe predvodi Željko Obradović potvrđuju i rezultati na startu takmčarske godine. 

Ipak, dolazak Željka Obradovića nije oterao sve probleme koji prate Partizan. Na sajtu FIBA može se videti da su crno-beli pod zabranom angažmana novih igrača, a sve zbog sankcija koje je uveo Košarkaški arbitražni tribunal (BAT). 

- Tačno je, postoje aktivna dva slučaja oko kojih je već postignut sporazum i brzo će ta zabrana biti skinuta. Poslali smo finalnu saglasnost BAT u vezi sa dinamikom isplate tih potraživanja zbog kojih zabrana formalno i dalje stoji. U pitanju su Trinkijeri i Aleksej Nikolić. U svakom slučaju, ne dešava se ništa što bi trebalo da uznemirava bilo koga ko voli Partizan ili da raduje one koji ga ne vole. Ne širi se slučajno ova vest, iako nije nova, piše od kada je taj administrativni problem. Znamo kako se plasira i kome je cilj da se prikaže kako u Partizanu nije dobro - rekao je Ostoja Mijailović za "Mozzart sport". 

Foto: Starsportphoto

Dakle, problem predstavljaju bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri, ali i nekadašnji bek crno-belih Aleksej Nikolić. Kako bilo, odluka Arbitražnog tribunala očigledno je stala na put crno-belima da dodatno ojačaju igrački kadar, jer se prema rečima sportskog direktora kluba Zorana Savića uveliko radi na angažovanju centra.

U istoriji Partizan je imao problema sa BAT-om, a Mijailović je u nekoliko navrata isticao da je nova uprava nasledila dug od 3.400.000 evra, a da je velika većina toga i isplaćena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

nista novo na zle jezike smo navikli cim partizanu ide super onda se pojavi ovakav naslov,

Doca

pre 2 godine

Ostalo malo od Šarićevih džakčića belog. Malo operu pare i rešeno.

Penzioner

pre 2 godine

Sramoto jedna, pa mislis da je narod glup !!! Doveli ste Obradovica, pa njemu ispunili SVE zelje po pitanju dovodjenja igraca i SADA KUKAS kako NEMAS PARAA, u BLOKADI STE ???????????????????? U prevodu, hajde Vucicu ,koga po potrebi pljujete i hvalite, iskesiraj jos par miliona evra, da se mi MELAGAMONI iz KK Partizana "povadimo" !!!! Sram da te bude Mijailovicu !!!!

Znamo kako se plasira

pre 2 godine

pa jel se plasira ili je istinita.. ne politici...?

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!
TOTALNA ESKALACIJA

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas, nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom u Varšavi, da Kijev očekuje konkretne korake svojih zapadnih partnera da ojača svoju protivvazdušnu odbranu i zaštiti svoj energetski sektor tokom samita NATO ove nedelje. Ova vest dolazi nakon razornog udara ruskih snaga na gradove širom Ukrajine, prilikom čega je poginulo najmanje 29 ljudi.

08.07.2024

16:40

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija