• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

31.10.2021

11:12

PARTIZANOVI STRANCI PUNI SAMOPOUZDANJA! Nepobedivi smo!

partizan.rs

Partizan

PARTIZANOVI STRANCI PUNI SAMOPOUZDANJA! Nepobedivi smo!

Podeli vest

Iskusni vezista Bibras Natho i prvi strelac ekipe Rikardo Gomeš najavljuju osvajanje nova tri boda i protiv Čukaričkog (nedelja,18.30) * Crno-beli u prvenstvu nisu poraženi u Humskoj na poslednjih 30 mečeva

Ukoliko nastavimo da igramo kao dosad, niko neće moći da nas pobedi, poručuju Partizanovi asovi Bibras Natho (33) i Rikardo Gomeš (29)!

Crno-beli su povećali prednost na tabeli na osam bodova u odnosu na Crvenu zvezdu, koja ima i meč manje, pa u istom ritmu žele da nastave i protiv Čukaričkog (nedelja, 18.30, Arena premijum 1) u 15. kolu Superlige!

Ekipa sa Banovog brda, na čijoj klupi od letos sedi legendarni kapiten "parnog valjka" Saša Ilić (43), poslednji put je uspela da odoli u Humskoj pre četiri godine, kada je bilo 0:0. Međutim, izabranici Aleksandra Stanojevića su u fantastičnoj seriji na domaćem terenu, gde nisu poraženi na prethodnih 30 utakmica zaredom.

Biće sve napornije

Foto: Starsportphoto©

 

Partizan je od decembra 2019, kada je ceo plen iz Beograda odneo Napredak (2:3), kod kuće vezao 28 pobeda i dva remija, oba sa najvećim rivalom u 'večitim derbijima'. Poslednji trijumf u nizu ostvaren je u četvrtak veče nad Metalcem (3:1), kada je upravo Bibras Natho bio dvostruki strelac.

- Sada imamo osam bodova više u odnosu na najbližeg pratioca i u tom ritmu hoćemo da nastavimo. Naš cilj je da do kraja prvenstva ostanemo lideri. Biće sve napornije, ali moramo da se držimo zajedno i da pokažemo koliko smo timski jaki kada je teško. Koncentrisani smo na to, jer znamo da ako nastavimo ovako dobro da igramo, niko neće moći da nas pobedi - kaže Izraelac, koji je stigao do brojke od sedam pogodaka u Superligi.

Iskusni vezista je svestan da duel sa Čukaričkim neće biti nimalo lak, pogotovo što posle toga sledi i gostovanje protiv Genta u grupnoj fazi Lige konferencija.

- Od starta sezone igramo na svaka tri-četiri dana. To je naš posao. Imamo širok igrački kadar, 25 momaka u timu, tako da trener može da nas rotira. Moramo da pokažemo da smo sposobni da podjednako dobro igramo u Evropi i u Superligi - naglašava Natho.

Foto: partizan.rs

 

Nema opuštanja

Prvi golgeter srpskog šampionata Rikardo Gomeš nastavio je seriju i protiv tima iz Gornjeg Milanovca. Na 24 meča u svim takmičenjima bio je 20 puta strelac za crno-bele, uz četiri asistencije. Zanimljivo, on i Natho su u domaćem prvenstvu zajedno postigli 23 gola, od ukupno 42, koliko su dali crno-beli.

- Nemamo mnogo vremena za odmor. Već smo zaboravili Metalac i spremamo se za Čukarički, koji ima kvalitetan tim. Nama je svaki meč podjednako važan, ne smemo da se opustimo. Osvajanje tri boda je naša obaveza. Svesni smo da u fudbalu sve može da se okrene i da se stvari brzo menjaju, zato moramo da nastavimo u istom ritmu. Borićemo se ovako do kraja prvenstva - jasan je snažni napadač.

SUPERLIGA

15. kolo

Subota

Radnički Niš – Mladost  2:0 (1:0)
Škrbić 8, 79p

Nedelja

13.30  Radnički Kragujevac - Crvena zvezda 

17.00 Voždovac - TSC 

18.30 Partizan - Čukarički 

Ponedeljak

14.00 Novi Pazar - Radnik 

18.00 Proleter NS - Vojvodina 

Utorak

14.00 Kolubara - Spartak

16.00 Metalac - Napredak

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Svečlja priznao: Nisam smeo na sever zbog Radoičića!
Politika

Svečlja priznao: Nisam smeo na sever zbog Radoičića!

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja boravio je danas u Severnoj Mitrovici, gde je posetio novootvoreni lokal Misini, a na pitanje zašto ranije nije dolazio, odgovorio je da "nema više Radoičića i da je sada bezbedno", prenosi Kossev.

02.10.2024

19:50

TV

Hronika

Jeli kačamak i delili heklere! Nova skandalozna prepiska kavčana
Kriminalni klan

Jeli kačamak i delili heklere! Nova skandalozna prepiska kavčana

Ovo je pravo kad ideš u akciju - napisao je šef zločinačkog kavačkog klana Radoje Zvicer krajem januara 2021. godine tadašnjem policajcu Petru Lazoviću nakon što mu je uručio poklone - kućište koje omogućava da standardni pištolj bude montiran u njega, pretvarajući ga u karabinsku platformu sa mogućnošću dodavanja taktičkih dodataka kao što su optički nišani, svetla i prednje ručke.

02.10.2024

21:04

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Gotovo svi u Izraelu traže napad na Iran: 'Ovakvu šansu nismo imali u poslednjih 50 godina'!
Odluka je pala

Gotovo svi u Izraelu traže napad na Iran: 'Ovakvu šansu nismo imali u poslednjih 50 godina'!

Velški novinar Džeremi Bouen, dugogodišnji dopisnik britanske javne televizije Bi-Bi-Si sa Bliskog istoka i urednik Bi-Bi-Sijeve rubrike posvećene toj oblasti, tvrdi da Izraelaci traže odmazdu i iransku krv zbog raketiranja jevrejske države. On citira i bivšeg izraelskog premijera Naftali Beneta koji je tim povodom poručio da Tel Aviv ovakvu šansu nije imao u poslednjih 50 godina!

02.10.2024

23:15

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija