• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2021

13:47

OBRADOVIĆ PRED PUT U BELGIJU! Hrabro na Gent! Nedostajaće nam trener!

Starsportphoto

Partizan

OBRADOVIĆ PRED PUT U BELGIJU! Hrabro na Gent! Nedostajaće nam trener!

Podeli vest

Partizan u četvrtak od 18.45 sati gostuje u Belgiji, a Ivan Obradović se nada da će tim odigrati bolje nego u Beogradu, kada su minimalno poraženi

Fudbaler Partizana Ivan Obradović rekao je da će tim odigrati hrabro protiv Genta u Ligi konferencija.

Gledam na prvu utakmicu kao kada smo igrali sa Santa Klarom. Isto je i tada prvi duel bio opipavanje pulsa, upoznavanje. Možda protiv Genta nismo odigrali u Beogradu kako bi trebalo, ali imamo novu šansu. Idemo hrabro u Belgiju, nadam se dobrom rezultatu - rekao je Obradović u izjavi za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

 


Imali su turbulentan start sezone, ali su podigli formu, protiv nas su odigrali kako znaju. Nakon pobede u kupu, izgubili su kod kuće od Uniona, iznenađenja prvenstva. Sigurno je da će i Gent želeti da odigra što bolje, jer bi pobedom definitivno bio prvi u grupi.

Foto: Starsportphoto

 



Obradović se osvrnuo i samu belgijsku ligu, u kojoj je igrao nekoliko sezona.

- Liga je definitivno fizički mnogo zahtevnija od naše. Igrao sam tamo pet-šest sezona. Oni utakmice kao protiv nas igraju svakog vikenda. Sve su tamo dobri timovi u ligi. Gent je tim za respekt, bio je šampion pre dve-tri godine sa ovim trenerom. Konstantni su u Evropi. Biće zanimljiv meč, a ja se nadam da ćemo mi biti pravi i da ćemo probati da osvojimo bodove.

Partizan u Belgiji zbog crvenog kartona u prethodnom meč neće voditi trener Aleksandar Stanojević.

Bitna nam je podrška trenera, jer sjajno vodi utakmice, daje nam energiju koja nam je potrebna. Nedostajaće nam, ali spremićemo se i nadam se da će na kraju neće osetiti njegov izostanak - zaključio je Obradović.
 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija