• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2021

21:49

KORAK NAPRED, ALI NISMO IZDRŽALI! Stanojevićev pomoćnik ZADOVOLJAN posle remija!

Starsportphoto©

Partizan

KORAK NAPRED, ALI NISMO IZDRŽALI! Stanojevićev pomoćnik ZADOVOLJAN posle remija!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana remizirali su sa Gentom 1:1 (0:0) u četvrtom kolu Lige konferencija

Bio je Partizan blizu trijumfa u Belgiji koja bi crno-bele dovela na deobu prvog mesta na tabeli grupe B Lige konferencija. Ipak, četa Aleksandra Stanojevića moraće da čeka kiks Genta ukoliko žele direktno u osminu finala evropskog takmičenja. 

Nije mogao Stanojević da sedi na klupi crno-belih zbog crvenog kartona koji je dobio u prvom meču ovih rivala, a ekipu u njegovom odsustvu vodili su Igor Duljaj i Branislav Vukašinović. 

Stanojevićev asistent bio je zadovoljan izdanjem tima protiv Genta, ali istakao žaljenje zbog prosute prednosti. 

- Odigrali smo zahtevnu utakmicu protiv veoma snažnog i brzog taktički i tehnički spremnog protivnika. Utakmica je išla tokom koji smo očekivali, poveli smo onako kako smo i zasmišljali, ne baš takivm udarcem, ali iz brzog napada kada nam je protivnik ostavio prostora. Izvanredan gol je postigao Urošević, ostaje žal jer nismo izdržali još nekih desetak minuta da utakmicu privedemo kraju i vratimo se u Beograd sa tri boda. Jer smo došli da na drugačiji način pokušamo da odnesemo čitav plen. Ne možemo da budemo nezadovoljni, ali ovo je korak napred za sve nas - rekao je Vukašinović. 

Meč, pa i kolo obeležio je gol Slobodana Uroševića, a Vukašinović ističe da su svi na klupi znali da će lopta u gol kada je bek Partizana šutnuo. 

Foto: Starsportphoto

- Čim se lopta odvojila od njegove desne noge, mi sa klupe smo je  videli u golu. Na svu sreću tako je i bilo. Čestitke Uroševiću, ne samo zbog gola - objasnio je trener Partizana. 

Partizan je posle više od godinu i po dana promenio formaciju, crno-beli su na megdan Gentu izašli u formaciji 3-5-2. 

- Prvi put smo igrali u ovom sistemu 3-5-2. Bili smo svesni i vrlina i mana sistema u odnosu na protivnika s kojim igramo, imali smo poprilično kratak rok kako bismo ga uigrali sa igračima sa kojima smo izašli na teren. Bili smo spremni na to da će naš protivnik imati posed, bili smo spremi da će ući u nekoliko šansi, jer u belgijskoj ligi stvara možda i najviše šansi po utakmici. Ali, bili smo spremni i odgovorili na zahtev koji je utakmica nosila da anuliramo njihove dobre strane, igru jedan na jedan, bočne lopte, prenosne lopte... A, opet smo, sa druge strane, čekali naše šanse da iskoristimo mane protivnika, nažalost nismo uspeli: lopta je ostala na stativi, igrač sa gol linije je izbio posle šuta Jojića, imali polupriliku Meniga, imali i gol. To smo očekivali - objasnio je Stanojevićev pomoćnik. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

genijalci kupite dva dobra beka suplji smo na bekovskim pozicijama samo tako pa bekovi ne znaju da nam centriraju kad istrce na krilne pozicije ,ne mogu da verujem da to niko ne vidi

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija