• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2021

22:05

REKAO SAM MURU DA SE IZVINI FMP-U! Obradović pokazao GOSPODSKE manire!

Starsportphoto©

Partizan

REKAO SAM MURU DA SE IZVINI FMP-U! Obradović pokazao GOSPODSKE manire!

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su FMP u sedmom kolu ABA lige sa 74:69

Trener Partizana Željko Obradović bio je zadovoljan izdanjem svojih izabranika nakon meča u Pioniru i istakao da se videla pozitivna reakcija nakon utakmice sa Huventudom koja je igrana u utorak, a koju su crno-beli dobili posle velikog preokreta i dosta muke. 

Foto: Starsportphoto©

- Igrači treba da shvate da pri pozitivnom rezultatu, kada rival pokušava da igra na celom terenu sa udvajanjem – da je to situacija kada mora da se igra maksimalno agresivno i da se igra za koš odmah. Nismo to uradili, zaustavili smo se, imali smo problema da šutnemo loptu, obično na isteku vremena i zbog toga je ovako loš procenat za tri poena. Kako bilo, čestitam mojim igračima još jednom na pobedi, ispred nas je veoma interesantna sedmica gde nas čeka putovanje u Andoru i posle toga utakmica sa Zvezdom ovde u Pioniru - rekao je Obradović nakon meča i sedme pobede u ABA ligi. 

Večeras Alen Smailagić nije pomogao ekipi u izuzetno teškom meču protiv FMP-a, a trener crno-belih otrkio je zbog čega je srspki reprezentativac propustio sedmo kolo ABA lige. 

- Smailagić se juče osetio loše na treningu, jutros je došao i probao da bude na onom treningu koji se radi pred utakmicu, međutim bilo mu je loše i poslali smo ga kući. Imao je problema sa stomakom. Nadamo se da će biti spreman u ponedeljak za trening - objašnjava strateg crno-belih. 

Nažalost, lepa košarkaška predstava nije mogla da prođe bez nemilih scena, a "navijači" Partizana pogrdno su skandirali na račun supruge prvog čoveka Crvene zvezde Nebojše Čovića. Obradović je to pokušao da spreči, ali mu nije pošlo za rukom. 

- Nema šta da pričam o tome previše. Vratio sam se ovde posle mnogo vremena da radim i rekao sam na konferenciji za štampu kada sam predstavljen kao trener Partizana na koji način ću ja želeti da se ponašam i kako ću probati da utičem i na moje igrače, ljude koji rade u Partizanu i na navijače. Da li ja to mogu ili ne mogu – to je drugo pitanje. Uvek sam pokušavao da se ponašam korektno - istakao je legendarni trener. 

Foto: Starsportphoto©

Utakmici FMP-a i Partizana prethodnio je skandal vezan za izjave Dalasa Mura o tome kako je klub iz Železnika "mala Crvena zvezda". Usledile su reakcije iz oba tabora, a Obradović je pokušao da izgladi situaciju pred meč. 

- Nisam neko ko previše prati medije, ne zanimaju me vesti niti se bavim time. Iznenađen sam bio kad me je prijatelj zvao i pričao o izjavi Mura i saopštenju iz Železnika. Ja zaista to nisam pročitao. Uvek uđem da pogledam samo neki rezultat utakmice, ili statistiku budućeg protivnika, ili naše koji igraju u NBA. Toliko je moje interesovanje za vesti na sajtovima ili bilo kom mediju. I onda sam jutros reagovao na treningu i rekao Muru da ta njegova izjava ima neku težinu i da je ljudima iz Železnika smetalo, da bi on trebalo uveče pred utakmicu da dođe sa mnom i da odemo da se izvinimo ljudima iz Železnika. Međutim, on je već preko dana dao izjavu. Izvinio se, ja sam pitao ljude iz Železnika, oni su rekli da je sve u redu. Rekao sam im takođe i da možemo zajedno da izađemo na teren, ako mislite da ćete imati nekih problema, a ja da izađem sa Stefanovićem koji je izvanredan momak. Koristim priliku da mu čestitam na svemu što radi. Rekli su da ne treba i da je sve u redu. Mmislim da je bila fer i korekta utakmica. Sve ostalo su pitanja na koja ja ne mogu da imam odgovor, a nadam se da ste videli moju reakciju - podvukao je Željko Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija