• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

09.11.2021

16:26

SPORTSKI DIREKTOR PARTIZANA NE DRAMI! Bićemo šampioni, nećemo dozvoliti Zvezdi da nas prestigne!

Starsportphoto

Partizan

SPORTSKI DIREKTOR PARTIZANA NE DRAMI! Bićemo šampioni, nećemo dozvoliti Zvezdi da nas prestigne!

Podeli vest

Igrali smo nerešeno s Proleterom na svom terenu, ali nećemo praviti dramu od toga, normalno je da se desi loš dan. I dalje imamo najkvalitetniji tim u ligi i zaslužujemo titulu, kaže Ivica Iliev

Bićemo šampioni, nećemo dozvoliti Crvenoj zvezdi da nas prestigne, kaže za Informer sportski direktor Partizana Ivica Iliev!

Crno-beli su u nedelju na svom terenu odigrali nerešeno sa Proleterom (0:0), dok je Zvezda dan ranije savladala Vojvodinu 2:1, tako je prednost tima iz Humske smanjena.
Partizan je trenutno prvi sa šest bodova više, ali i utakmicom više od kluba sa "Marakane".

Pobediće u derbiju

Superheroj

Golman Proletera Nikola Petrić branio je kao Spajdermen, sve je uspevao da uhvati

Ivica Iliev

Iliev ističe da jedan remi ništa ne znači i da je njegov tim i dalje najbliži šampionskom peharu.

- Ništa se ne menja u našim planovima, i dalje idemo na titulu. Isto smo razmišljali i pre određenog vremena kad smo imali dva boda više. Isto bismo razmišljali i da Zvezda ima dva ili tri boda više, jer to ništa ne garantuje. Imamo dva derbija do kraja. I oni i mi imamo mogućnost da budemo šampioni. Međutim, ako gledamo kvalitet timova, Partizan zaslužuje da bude prvak države - jasan je sportski direktor crno-belih.

Foto: Starsportphoto

 



U prethodnom večitom derbiju timovi su podelili bodove (1:1), ali u Humskoj su ubeđeni da su bili toliko bolji da je trebalo da slave. Imajući u vidu takvu nadmoć, Iliev nema dilemu da će naredni derbi pripasti njima.

- Godinama sam u fudbalu, od toga dobar deo u Partizanu i ako sam nešto naučio, to je da derbi ne dobije uvek onaj ko je bolji. Međutim, ako gledamo poslednji derbi, bili smo apsolutno dominantni i trebalo je da pobedimo. Čak je trebalo ubedljivo da pobedimo. Nadam se samo da neće više naići dan kad svim igračima loše ide. Evo, protiv Proletera dosuđen nam je jedanaesterac, a Rikardo je promašio - objašnjava Iliev.


Ne tiče me se rat Zvezde i FSS

 

Nisam video da je Crvena zvezda optužila Fudbalski savez Srbije da pomaže Partizanu, pa ne bih ni komentarisao, kaže Ivica Iliev.
- Takve stvari me se ne tiču, mirniji sam kad se bavim isključivo svojim poslom. Naš cilj je titula i vredno radimo da bismo ga ostvarili. Ko šta priča me nimalo ne zanima - kaže Iliev.

 

Nije ljut na igrače

Uprkos kiksu protiv Proletera, Iliev nije imao zamerki na izabranike trenera Aleksandra Stanojevića. Mirno je prihvatio činjenicu da im ništa nije išlo, a pohvale je uputio golmanu Novosađana Nikoli Petriću.

Foto: Starsportphoto

 



- Desio se kiks, ali nemojmo sad od toga praviti dramu. Svako ko je ikad igrao fudbal zna da u toku godine mora makar jednom naići loš dan, loša nedelja, jednostavno loš period. Bio je to baš takav dan, kad lopta nije htela u gol. Pritom, igrali smo bez važnih igrača Šćekića i Zdjelara, i to se osetilo. Sa druge strane, golman Proletera branio je kao Spajdermen, sve je uspevao da uhvati. Ako je već moralo da se desi da se okliznemo, onda je dobro što se to desilo sad, pred reprezentativnu pauzu. Igrači će imati vremena i da odmore i da se psihološki vrate u kolosek - zaključio je Iliev.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

SAMO SE TI TEŠI. U OBA DERBIJA GUBITE A KIKSEVI KAD VAM KRENU KAO ŠTO IDU KOLA NIZBRDO NEĆE TE NIGDE BITI.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija