• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2021

15:46 >> 17:49

PARTIZAN bolji za GOL od Dubočice! Milovanović prvencem rastužio Leskovčane i poslao crno-bele u četvrtinu finala KUPA !

FK Partizan/Miroslav Todorović

Partizan

PARTIZAN bolji za GOL od Dubočice! Milovanović prvencem rastužio Leskovčane i poslao crno-bele u četvrtinu finala KUPA !

Podeli vest

Fudbaleri Partizana sastali su se sa leskovačkom Dubočicom u Nišu u okviru osmine finala Kupa Srbije i slavili minimalnim rezultatom 1:0

Nakon prvog dela utakmice na Čairu Dubočica je gubila od Partizan 0:1. Jedini strelac bio je Marko Milovanovič u 40. minutu.

Crno-beli su pokazali razliku u klasi i zasluženo vodili, iako su se dugo mučili da načnu Leskovčane.

Uputili su četiri udaraca ka golu protivnika i isto toliko van, a izveli su osam kornera i imali kontrolu nad posedom lopte, čak 70:30. Domaćin se dugo i dobro branio, pre svega zahvaljujući golmanu Miodragu Mladenoviću.

U 40. minutu poveo je Partizan! Mladi napadač Marko Milovanović  iskoristio je centaršut Aleksandra Miljkovića, nadvisio Aleksandra Jovanovića i pogodio cilj za zasluženo vođstvo crno-belih.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

 

Bolje i agilnije je ušla Dubočica u drugi deo meča, ali je prvu veliku priliku imao Partizan!

Lutovac je u 53. minutu poveo kontru crno-beijh i posle prodora po desnom boku poslao loptu u sredinu. Nakon nespretne reakcije golmana Dubočice, Pantić se našao u prilici da sa ivice šesnaesterca zatrese mrežu, ali je njegov udarac zaustavio protivnički štoper praktično na gol liniji.
 
Najbolju šansu u Nišu, ekipa iz Leskovca imala je u 60. minutu. Viđen je sjajan napad Dubočice! Dva kornera, pa pokušaj Gorčića nakon poslate lopte Stojkovića, ali uspeli su crno-beli da se odbrane! Bila je ovo najbolja prilika za srpskoligaša!
 

A onda u 78. minutu fenomenalna prilika ponovo za Savića! Prelako je ispao Miletić, mnogo je imao prostora i šutirao je pored leve stative! 

Na kraju ipak minimalna pobeda Partizana i očekivan plasman u četvrtinu finala Kupa Srbije!

 

DUBOČICA - PARTIZAN 0:1 (0:1)

Stadion Čair                    Sudija: Stanko Ostraćanin

DUBOČICA: M. Mladenović – Jovanović, Stojković, Gorčić – Paunović, Čmajčanin, D. Mladenović, L. Stanković – N. Mladenović (od 68. Stamenković) – Mitrović (od 66. Z. Stanković), Savić.

PARTIZAN: N. Stevanović – Miljković (od 46. Urošević), Miletić, Ostojić, Živković– Šćekić, Jojić - Lutovac (od 83. Menig), Pavlović (od 66. Smiljanić), Pantić (od 66. Jović) – Milovanović (od 66. Rikardo).

Žuti karton: Paunović, Savić (Dubočica), Šćekić (Partizan)

TOK MEČA: 

Prvo poluvreme:

Kraj!

86. minut - Rikardo je izbio sam pred Mladenovića, ali je dobrim izletanjem Golman Dubočice zaustavio najboljeg strelca Partizana!

83. minut: Poslednja izmena u Partizanu, Menig je u igri umesto Lutovca.

78. minut - Kakva šansa za Dubočicu! Sjajna prilika za Savića! Prelako je ispao Miletić, mnogo je imao prostora i šutirao je pored leve stative! 

70. minut  Između dva kornera Partizana, sjajnu šanu imao je Miletić, ali je njegov udarac odbranio golman domaćih.

68. minut - Stamenković je ušao umesto povređenog Mladenovića. 

66. minut - Smiljanić je je u igri umesto Pavlovića, Rikardo je zamenio Milovanovića, a Jović Pantića! Trener Dubočice Milan Mitrović zamenio je Zvonimira Stankovića.

62. minut - Odmah preti Partizan, ali od svega deseti korner iz kojeg ponovo nije došlo do promene rezultata!

60. minut - Sjajan napad Dubočice! Dva kornera, pa pokušaj Gorčića nakon poslate lopte Stojkovića, ali uspeli su crno-beli da se odbrane! Bila je ovo najbolja šansa za Leskovčane!

53. minut - Imali su tri na jedan kontru igrači Patizana, ali se sjajno odbranila Dubočica!

52. minut: Mladenovića je u napadu prekršajem zaustavio Šćekić koji je dobio žuti karton!

 

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

 

51. minut  - Agilnija je sada domaća ekipa, svesna da nema šta da izgubi!

49. minut - Mirno je u Nišu, Partizan već sada rutinski odrađuje posao...

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

Kraj prvog dela susreta!

43. minut - Mogao je Partizan i do drugog pogotka! Loptu je na peterac spustio Lutovac, a Lazar Pavlović nije uspeo da reaguje kako je želeo!

40. minut - Partizan vodi golom mladog Milovanovića! Talentovani napadač crno-belih iskoristio je centaršut Aleksandra Miljkovića, nadskočio Aleksandra Jovanovića i pogodio!

35. minut - Izveo je Partizan osam kornerna, ali i dalje nema pogotka...

33. minut - Centrirao je Danilo Pantić, na petercu je glavom pokušao Marko Milovanović, ali nije to bilo dobro..

30. minut - Bezopasna je Dubočica, a ni Partizan nije baš reprezentativan.

26. minut - Viđen je dobar napad Partizana, Miloš Jojić je bio u prilici da šutira sa 16 metara, ali mu je lopta odskočila i nije bilo opasnosti po domaći tim.

19. minut -  Partizan je zatresao mrežu, ali se Lutovac našao u nedozvoljenoj poziciji, pa je ostalo 0:0!

17. minut - Sa nekih 17 metara Lutovac je sjajno šutirao, ali se ponovo istakao golman Mladenović. 

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

 

13. minut - Dubočica je šesta na tabeli u svom rangu tačmičenja i sve sem rutinske pobede Partizana bi bilo iznenađenje!

11. minut - Mogao je Partizan do prednosti, ali je sjajno reagovao Mladenović na golu Dubočice! Očekivano gosti su ofanzivniji i bolji za sada...

7. minut - Sve vreme Partizan juriša ka golu srpskoligaša!

3. minut - Lazar Marković ne igra zbog povrede ključne kosti, pa je kapiten Miloš Jojić.

2. minut - Prvu šansu na meču imao je Partizan. Posle kornera Jojića, pred petercem je pokušao Nemanja Miletić, ali je udarac blokiran...

1. minut - Počeo je meč na stadionu "Čair".

Meč u Nišu uskoro počinje...

15.40 - Trener Partizana Aleksandar Stanojević napravio je pet promena u odnosu na gostovanje Voždovcu u poslednjem kolu Superlige.  

15.35 - Pratite uz Informer.rs meč između Dubočice i Partizana u osmini finala Kupu Srbije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 2 godine

I ova utakmica pokazuje kako pojedinci iz FSS-a guraju klub iz Humske u domacoj ligi. Veci otpor im je pruzila Dubocica treceligas nego klubovi iz prvenstva. Plus pri kraju utakmice Dubocica mozda ostecena za penal. Sramota

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija